Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 591
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Предаването ме забавлява
Мъжете не са там за любов,а да забият нещо и това яко си личи

# 121
  • София
Ама как им запомнихте имената, аз до края няма да мога Joy

# 122
И аз мисля,че ще ми е трудно с тези имена Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще стане интересно когато се срещнат мъже и жени
Заедно ли ще живеят?

# 123
Звукът е по-зле от самоделните подкасти, които се излъчват навсякъде. Как може такова нещо, все едно някой ми говори от другата страна на улицата.

Аз не мога да им запомня имената, но признавам и че не гледам особено внимателно. Как се казва селяка с коженото елече, дето мечтае за девственица и хвърли око на фалшивата лекарка? На мен много ми прилича на един сериал от преди 30 години - Ренегат ли беше? С Лоренцо Ламас, там се носеше с такъв стайлинг и гледаше лошо.

Носът на швейцарката изглежда като лепен с пластелин. Не знам къде са й го дялкали, ама е срам за автора.

Доста сезони на Love is blind съм гледала, но толкова кринджави срещи не е имало.

# 124
  • София
Сигурно ли е, че този Чефо е обратен?
На мен ми е познат от скандала, че е  получавал хонорари от Министерство на отбраната за да популяризира  българската армия и професията войник сред младежите. 10000 лв. беше взел.

# 125

Според мен е напълно възможно Елвира от последния сезон на Ергенът да влиза на по-късен етап в предаването. Може и вече да е коментирано, но попаднах на снимка в профила на Джулия, в която Елвира е на премиерата на предаването и е при участниците. + това че следва голяма част от каста

# 126
На мен ми е познат от скандала, че е  получавал хонорари от Министерство на отбраната за да популяризира  българската армия и професията войник сред младежите. 10000 лв. беше взел.
Не е обратен, даже му е слаб ангела за жени.

За Елвира
Скрит текст:
Предполагам, че ще влезе или като "изкусителка" както бяха Гош и другата миналата година, или с роля като на Чефо. Но влиза, потвърдиха в спойлерите.

# 127
Няма логика при жените да пуснат страничен (Чефо), при мъжете - не. Тя ще е, според мен.

# 128
  • София
На мен ми е познат от скандала, че е  получавал хонорари от Министерство на отбраната за да популяризира  българската армия и професията войник сред младежите. 10000 лв. беше взел.
Това май се оказа фейк нюз, той пусна видео и каза, че не е вярно, ама не ми беше интересно и не го догледах, така че не съм сигурна.

На мен в началото на епизода звукът ми наподобяваше като канарчета/папагалчета. Качиха го и онлайн вече, същото лошо качество е като по тв.

# 129
Не е обратен, даже му е слаб ангела за жени.

Потвърждавам го и аз това за жените. Доста дълго време се подвизаваше и в тиндър (най-вероятно все още), та си е сваляч от най-изпечените, както се казва.

# 130
И аз се чудех дали не е някакъв нов тренд Satisfied
Ако е така, сигурно е чисто нов Laughing

Този младеж Радослав сам ли се е подстригвал. Уникален бретон има Joy

# 131
  • София
Том Холанд по едно време ходеше с подобна малумна прическа.
Скрит текст:

# 132
Неговият бретон поне е малко филиран...

# 133
https://www.youtube.com/watch?v=Zx0Umh-bjOE

Ето и Асеновият анализ, мъжката част ги направи на салата,точно както подобаваше! Trollface
Право в десятката, браво! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 134
Изключително аматьорско направено, картината, камерите, звука, къщата посредсвени като всичко в БГ.

Участниците също, повечето без никаква култура или пък поне умение да се изразяват.

Как пък не се научиха да правят качествено заснемане след толкова години в България и то в национална телевизия.

Само водещата ми хареса Маги.

За сравнение Perfect Match, който върви сега по Нетлфикс или Love is blind. The ultimatum  , Too hot to handle и така нататък. Всичко там е изпипано, музика, кадри, цветове на картината, заснемане.

Общи условия

Активация на акаунт