Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 586
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък се забавлявах...само в началото звука от сайванта сериозно си помислих, че мишки гризят кабела, така се чуваше...мисля, че момичетата като видят на живо мъжовете и ще бягат с викове след "дълбоките" разговори...Джулия и Ванеса ми харесват, дано да си намерят някой който да им пасва. Том Круз много бързо почна да ги разочарова  Stuck Out Tongue Winking Eye Но най ми хареса как търсиха Д-р Куин Лечителката...Марсел ще прави сезона....Joy

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 23:09 от Orangina

# 106
Нищо не разбирате Кольо от ЯмбУл е геймчейнджър , затова за сексове говори.
Тъп беше епизода , явно без Неделчо Мишо не знае в каква посока да поеме. Нито кастът му каст,нито идеите идеи. За синхроните да не говори. Не мога да повярвам,че ще го кажа, но ми липса Мия Косата да ги провокира на синхрон..

# 107
Звукът беше ужасен, защото не си бяха направили труда да им сложат микрофони. На всичкото отгоре се чуваха и странични гласове, явно на хора от екипа.

# 108
Някъде четох , че тази Ферай ще влиза от последния Ерген, може и тя като Чефо епизодично.
На Стефан му личи , че се чувства не на място.

Инфото е, че ще влиза в Ергенът: Любов в рая, който тръгва тази есен по бТВ.

Чудя се и се мая, от къде са взели тези мъже? Сигурно други не са се явили на кастинг.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 23:17 от Moderator (Nikol)

# 109
И аз смятам ,че Марсело ще забавлява, само да му контролират чашките и ще е един истински Бигбрадърец Simple Smile)))))

# 110
Освалдо Риос (младия Николай) да си стои, дори и да не си отваря устата, ще си го гледам с кеф. Джули и Ванеса са готини. Очаквам развитие около Стоян и Божин.

# 111
  • София
Изгледах втория епизод и мнението ми за мъжете не се промени - тотален потрес са повечето. Не знам кой е по-абсурден - секс-машината от Ямбол, Марсел или Радо-потникът. На първо четене бих заложила на  ямболския Казанова.

# 112
  • София
В началото на 2 епизод съм сега. Нова не ги ли е срам да пускат в ефир епизод с толкова технически проблеми и ниско качество...

# 113
Марио и Венеса поне астрално си подхождат.Този Николай наистина не хареса момичето. По съвсем друг начин се държат овените когато имат интерес.
И двете момчета са там за ефирно време ,то се вижда. Актьор и модел. Ако пък и хванат гадже още един бонус.
Онзи див селянин дето си падна по лекарката от къде го намериха не знам ,че и обръща чашката нон стоп ...
Другия пък безработен, как пък не се сети поне професията от образованието  да си напише  ако изобщо има такава... Кой нормален се определя така.Или да е скрит милионер и да иска да го харесат заради него , не заради парите.

# 114
Изгледах и вторият епизод. Продължава да ми е забавно и ще го следя.
Обикновено не забелязвам технически проблеми, но дори аз усетих проблема със звука.Гласовете на моменти едвам се чуваха за сметка на фоновия шум. Странно за таква продукция. Дано напред успеят да го оправят
Иначе мъжете до тук не правят добро впечатление, чак са комично зле. Ще ме забавляват напред в епизодите хаха.
Искрено не знам как ще излезе двойка от тук. Жените ще се хванат за главата като ги видят тези хубавци.
Струва ми се че не показаха всички слепи разговори/срещи и съм леко разочарована. Даже май им бяха разбъркали и оригиналния ред. Някак накъсан ми се видя монтажа.
Чудя се дали не видяхме срещи с хората които на теория си съвпадат.
Примерно Марсел евентуално само с масажистката го виждах, защото и тя изглежда така по-колоритна, отворена и фен на питиетата. Но той не я хареса. Има някакви нереални очаквания предвид какъв е той. За доброто и образовано момиче се лепна, докторка ли е, не е ли, но странно хаха.
Програмиста и барманката също на теория можеше да е ок и 2мата с деца, по улегнали и преживели. можеха и да си паснат, но нещо не им се получи разговора. Барманката може и от първите да си ходи, почти не я дават от женския каст, чак забравям че е там. И те двамата предполагам са имали още срещи, които не видяхме?
Малко ми липсват и правила. Какво става на края, каква е целта или наградата. Миналата година победителя се гласува от публиката от последните двойки. Едва ли ще е така сега. И всяка половинка можеше да избере обща екскурзия или индивидуална награда пари. Имаше драмата дали там са за пари или любов, и 2те бяха ок . Тук не знам.
Дори за срещите днес не разбрах. Всеки е имал по две? Или нещо друго?
Ванеса ми харесва, Джесика (или бъркам и името) също.
Елена и Ренета са ми леко странни, още не са ми ясни.
Ивелина ще прави драми и циркове и ще иска да е център.
Барманката нищо не виждаме от нея.
Масажистката...и Марио.. ще си пият хахаха.
От мъжете тенисиста е потрес.
Безработния ми изглежда като да не е без пари . Я наследства, я сиви сектори и разни схемки. Но и той не е мн адекватен с жените.
Програмиста... не го дават много,.нямам мнение..Вече всяко реалити си има по някое IT.
Чалга-бизнесмен-монаха просто като го видя и ми става забавно хаха.
Ален Делон си е за гледане. Но май няма грам интерес към жените, иска си известност най вероятно, но няма желание да актьорства и да се прави на влюбен.
Мисля си че мъжкия каст са толкова зле, че докарваха и Ален Делон, а сега и Чефо.
Чудя се ще има ли и още 1 жена по тоя повод?
Ванеса и Ален Делон са в ролята на изкусителите, които миналия сезон бяха Гош и не помня мадамата.
Има шанс и още да влизат-излизат хора. Миналата година това им беше идеята но не я разиграха добре.
Като цяло ми е забавно и интересно в момента.

# 115
  • София
Този епизод беше доста кринджарски на моменти, ама извън това и се смях на воля, хаха.
Когато няма сценаристи повечето първоначални контакти са такива, няма какво да се лъжем. Отделно и притеснението от камерите. За 90% от присъстващите това им е първа подобна изява, а отгоре на всичко ги излъчват в праймтайма на най-гледаната телевизия у нас.
Жалко, че Неделчо се отказа да коментира епизодите, щеше да се залива от смях, особено с любимия му покемон, Чефо. 😀

Но първо искам да споделя, че съм разочарован от звука. Особено първите 10 минути, когато мъжете разговаряха в конюшнята. Какви бяха тези звуци? Сякаш някой стържеше нещо. Или мачкаха празни ПВЦ шишенца. Ужас.

Днес в 19:00 ч. мисля да видя в Ютюб версията дали е същото. Ако забравя нека някой друг провери. Днес пуснах за малко да видя как е и дори го оставих на фон да слушам. Някак си много по-добър ми се стори звука, но той като цяло си беше на ниво за епизод 1, но сега с този втори епизод се изложиха.

Николай също се поизложи. Даваш гривна на момичето, каниш я на среща и след това нищо?! Никакъв интерес не прояви към нея. Та той дори не я поглеждаше. През повечето време гледаше във Ванеса. Николай ми се вижда малко асексуален. Абе странен ми е, ама да видим нататък.
То на тази среща предимно Ванеса говореше. Тя е доста миловидна впрочем. Харесва ми.

Освен Чефо видяхме и Стефан Добрев от Хелс Кичън (отпадна като резерва, докато брат му Цецо влезе в същинската надпревара), сезон 7. Те май държаха ресторант Немо или работеха в него, не помня вече.

На слепите срещи едновременно имаше криндж и смях. Няма такива карикатури, ахаха. 😂😅
Радо потника уби всички мозъчни гънки.
Марсел е култов, хахах. Дано се задържи по-дълго време. Голям смях с тази мистериозна докторка без име. 😁
Представям си ги на поход в планината. 😆

Ники тенис инструктора само за секс мисли. Тръгва да рапира, мъца нещо на носа си. Девойката дори не разбра. Леле, леле, падам. Хахахаха. 😄
Няма такива ръбове, сякаш с конкурс са ги избирали.
Дано се отпуснат малко с напредването на формата.

Стоян ми се струва най-обран и знаещ какво иска. Да видим дали ще му се получат нещата със Сузана. И двамата са без партньор, но с деца.

# 116
Всъщност Ренета , която я представят като лекарка , не е никакъв лекар , а лекарски асистент . За тази професия се учи четири години . Това са бившите фелдшери .
И аз се чудех тази кифла какъв лекар е. Че то лекарският асистент не е дори здравен работник. Какви са тези тлъсти лъжи.

# 117
И Елена не се занимава с киберсигурност, измисляли са си яко.

# 118
И аз за малко пуснах да видя какво се случва Simple Smile
Треньора по тенис не е пораснал още !
Между другото и жената на Джино е кифла, но си е завършила медицина и практикува, така че всичко е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
  • София
Звукът наистина е скандален, ама по-скандален е каста на мъжете, какво е това чудо, там освен актьора никой не може да говори бе Joy Да не говорим, че са си грознички младежите. Направо ми залипсваха мъжете от първия сезон, честно, имаше там поне някой друг характер.

Общи условия

Активация на акаунт