Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 701
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
Епизода до тук 🥱

# 181
Най- високата и здравата победи, изобщо не го очаквала😅

# 182
  • софия
Госпожите са извели детската градина, 3-та група в парка.

# 183
И сега,какво Барманката очаква да види Стоян,ама друг път.....тя е грозновата и не вярвам да я харесат в обора

# 184
Тея къде се къпят в тая барака

# 185
Къде се изгуби Стефан?

# 186
Мацката с Киберсигурността къде е завършила, ако въобще е?

Графичен дизайн в НБУ

# 187
Я Елвира от Ергена ли ни посети ?

# 188
Мацката с Киберсигурността къде е завършила, ако въобще е?

Не знам откъде точно тръгна клюката, че е излъгала, че се занимава с Киберсигурност. Мога да се съглася, че звучи малко „украсено”, но така, като гледам, е била на KYC (know-your-customer) и AML (anti-money laundering) роли, които са пряко свързани със сферата в настоящето (предвид онлайн транзакции и т.н.). Не са абсолютно същото, но предполагам, че Киберсигурност е най-лесният (и разпознаваем) общ знаменател.

Нищо общо нямат. KYC и AML аналистите са финсансови детективи, общо взето проверяват лични карти и финансови транзакции. Сферата е финансова там.

Киберсигурността е общо понятие, част от ИТ сферата, което може да включва pentration testing, ransomware, data breaches... изискват се и умения по програмиране, скриптинг и т.н..

Ако наистина се занимаваше с киберсигурост, щяха повече да си паснат със софтуерния инженер :Д

# 189
Дами можели да ме светнете ....наистина ли има младеж от Димитровград и ,ако Да то кой е-Благодаря....и се питам всеки ден ли,ще има битки за срещи и според мен това е много кофти...нещо куца според мен..

# 190
Тегаво започва, нещо ми е скучно...

# 191
Не мога да повярвам, че цели ДВЕ са ентусиазирани да се срещнат с РАДО-монахът 😭😭

И звукът пак е леш..

# 192
И аз искам да го срещна тоз Радо Grinning

... И да му обръсна бретончето Smiling Imp

# 193
  • Stockholm
Докторката горката като види Радо, ще припадне Joy

# 194
  • София
Умирам от смях за борбите за Радо, просто чакам с нетърпение да го видят, ще цвиля!!! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт