Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 688
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
Айде сега. Вие го изкарахте едва ли не крастав. С една по-различна прическа и е готов Joy

# 196
  • Stockholm
Айде сега. Вие го изкарахте едва ли не крастав. С една по-различна прическа и е готов Joy

JoyJoyJoy

# 197
Марсел го играе младият Мариан Вълев. Като изключим това му поведение бих казала, че визуално той е най-симпатичен. Поне в моите очи.

# 198
Прическата е вдъхновена от Цар Леонид Спартански във филма 300. Мисля, че чалгарят на него се въобразява, а не на Джим Кери от тъп по-тъп.

# 199
  • Stockholm
За сериозна връзка - Марио. За несериозна- Марсел Joy

# 200
Аз пък смятам, че доста са надградили от сезон 1. Доста по-добри са образите, особено на девойките, не са пошли, татуирани на макс и изкарани от чалготеките, па макар и мъжете да са невъзпитани примати, като ги пуснат в къщата на лукса, ще се поокопитят. Маги е супер, направо не очаквах така да ми харесва.
Иначе нямам търпение Ренета и Ивелина да се срещнат с този невероятен, неземен Радо, после всяка ще вика "вземи го ти". Бързичко ще се преориентират към алфа мъжкаря Марсел, който впрочем ще е забавен(ако овреме му спират чашките) и вероятно ще го гледаме и в други предавания.

# 201
  • София
Много забавен епизод, направо не знам откъде да започна. Като цяло, всичко беше криндж - от игритие, до влизането на противоположния пол на коктейлите, до срещите там, че и гривните. Елена грам не хареса Стоян, мисля, че нямаше търпение да свърши "срещата"; с Еви по-добре им се получи. Самият Стоян има излъчване на чироз, не ми е симпатичен.  Сузи горката остана разочарована - то как да не е с тия примати. Много се смях на срещата им с Божин, в която той заключи, че не си подхождат - ами, какво да си подхождат, жената каза, че работи на 2 места, а той безработен и дрънка за енергии и психология, но не може гладко да каже 2 изречения. Радо, колкото и да е абсурден с прическата и потниците, поне показва някакъв интерес към тези жени, развежда ги, говори си с тях, не е като ямболския Казанова или Марсел.

# 202
Има, има чар в Марсел. Но толкова е съсредоточен да го играе мъжкар та става малко смешен.
На Радо трябва да му лепнат Елена та барем обере тя  малко това самочувствие. Има се за голяма работа, а не е нищо особено.Необяснимо е за мен какво се хвърлят всички на нея и на Марио. И двамата са толкова престорени, фалшиви и постоянно играят за пред камерата. Няма естествени реакции.
Сузана и Стоян са един за друг. Тя малко като учителка ги нахока и ако и Стоян не я хареса не знам какво ще прави там.
Джулия почва да ми става симпатична.
А Ренета ли  беше мед. лице, си е баш за Марсел. Ще ѝ намести чакрите и ще слезе от трона(че нали Кралица била). Joy

# 203
Аз им проспах играта, но другата част от епизода беше чат-пат интересна.
За съжаление си мисля, че Сузана ще е първата отпаднала. Този Стоян явно съвсем друг тип има, а и другите не останаха очаровани от нея. На мен иначе ми хареса как ги понахока - не е като да не е права. Но си отряза пътищата. То може би по-добре за нея в крайна сметка.

А самите мъже, имам чувството, че както са ги сложили заедно отделно, това само подсилва инстинкта им да се държат като примати (повечето). Като ги съберат с момичетата, може да се очовечат.

Тенис треньорът беше като малко дете, на което са му взели играчката, когато Стоян каза, че е дал гривната на Елена. Струва ми се, че тя и двамата хич не ги хареса по разговорите.

Не разбрах Марио какво казва в следващия епизод Сузана и тя ли се борели толкова настървено за Стоян. Малко бих се учудила.

М/д, този Радо, ако се подстриже по друг начин наистина би бил симпатичен. Не съм сигурна дали обаче ще си хареса визуално Ренета. Тя ми изглежда по-голяма от него. По-скоро с Джулия или масажистката си го представям. Иначе самият той ми напомня на Симеон от с1 като характер.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 23:44 от Geri2000

# 204
За сериозна връзка - Марио. За несериозна- Марсел Joy
Марсел е различен тип мъж, няма да открие любовта сред тези “кралици”

# 205
Марио си е откровено грозен според мен Bowtie

# 206
  • България
Идвам след като гледах епизод 1 и 2.

Продукцията много е надградила при подбора на кадри - Маги е по-добър водещ от Ивка и Наум. Жените са симпатични и приятни с изключение на Ивелина. Ивелина ми дава вайба на Божидара от Къщата на инфлуенсърите, те и си приличат външно, имат подобни мимики.
Сузана е много приятна. Елена бъркам с Джулия. Като цяло жените могат да се изразяват, мили са, знаят как да се държат, изглеждат добре (първи риалити формат, за който да го кажа). Както сте написали - не биха отразили тези мъже в реалния живот.

А мъжете с изключение на Марио, Чефо и Николай са простички и първични. Радо може да хване окото в първата минута. Опасявам се, че само с Марио, Чефо и Радо ще може да се води разговор. Събрани са куп дървета и пънове. Положението е селски бекове на квадрат.

Смятам, че единствено Марио и Чефо ще са си конкуренти. Останалите са им под нивото.

Николай модела грабва окото, но е малко скучен и шаблонен. Николай тенис треньорът се закопа с този въпрос за секса.

# 207
Мъжете са направо потрес. Селски бекове... с 1-2 изключения. Подобен криндж беше като гледахме "Фермер търси жена" преди години.

# 208
Марио си е откровено грозен според мен Bowtie
грозен, подмолен, цЕли се в жени, които са "out of his league"

# 209
  • България
Марио може да е грозен, но такива са и останалите му колеги - Марсел, Николай тенесиста, Стоян, Божин. Joy
В Момата на Жечев имаше готини и интелигентни мъже, жалко, че не са успели да поканят повече от там. (То и нормални хора с работа не биха се записали в Диви и кринджливи)

Стоян в първия момент ми грабна окото и после много му се смях на визитката с глас.

Плюс са кратките визитки, бързото действие, хубавата локация. Подобрение е, че са махнали таговете на участниците както бяха миналата година - ергенът, мацката, майката, батката. Така не поставяш човека в рамки за зрителите и те могат да си съставят собствена представа.

Общи условия

Активация на акаунт