Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 677
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Привет и от мен във втори сезон Hug

Благодаря за темата, Дяволо Hug

В първи епизод: мъжовете -потрес, момите - скука, викам си - тоя път са предОбрили с "нормалността" Joy

Ама след днес, вече са ми симпатични повечето.

Марсел, ако до края не се сбие с никой, от продукцията да черпят, че агресивен ми идва. Ама подозирам доста поза при него, та може да излезе и грубиян с добро сърце, дет се вика Joy , ще видим. Засега има да от мен.

Ушаткото Радо ми е симпатичен вече. Изглежда ми добродушен и веселяк. Още е дечко и плямпа като дечко, но очичките му - засмени. Ще порасне, дано смени малко и чалгата. Grinning Одобрявам го. Grinning

Ники треньора май искаше да "разчупи" образа с тия сексови въпроси, ама излезе като голям тъпанар. Дано е поза и там и да се развие в друга посока тоя образ. Засега, все пак  - да.

Ники моделът - уф, язък му за външността. Досада за гледане. Нито да, нито не за него.

Марио - харесвам го, но да, сякаш има нещо прикрито позьорско в него. Но засега ми е ок.

Безработния - твърдо не.

Стоян - изненада и за мен, от положително първо впечатление, сега твърдо не. Странно,  но ми се видя много ограничен елемент.

Сузи ми стана симпатична днес. Чаровна някак, и приятно спокойна при мъжовете вечерта. Уж подходящи са си със Стоян, ама по-добре  не, че този хич не и трябва.

Лекарката Ренета нещо не я харесвам. Класа ли демонстрира, интелект ли, не знам, ама е далече и от двете. При мен - не.

Другите момичета са ми симпатични Ванеса, Джули, даже Ивалина(изненада и за мен) Жени, Елена - горе долу в този порядък.

Джули и Елена и аз чак днес почнах да ги различавам Joy

Чефо - уфффф, надявам се бързо да изчезне.

Маги си я харесвам. Като водеща също.
Наум актьорът, може да и диша прахта.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Само ме дразни, че е с очила постоянно.

Започва лежерно предаването - точно по вкуса ми. Ако успеят да развият отношения и истории в това предаване ще е супер.
Звукът е зле.
Трябват субтитри.
Гледките са красиви.

Абе един час ала- бала, чудно ми идва през август.

# 211
Мен пък ме кефи Марио. Чаровен е. Другите мъже в тела стават, но до там. Желаният от всички Радо, ако смени прическата ще е в пъти по-добре. Манекенчето да се отпусне, Марсел да не се прави на лошото момче и да приключи с чашката, Николай да се стегне и да спре да си навира мераците, Стоенча да се ориентира към себеподобната жена, а безработното момче да не влиза в така популярните женски занимания за себепознаване, енергии и тинтири минтири. Тогава може и да станат по-привлекателни.

# 212
Желаният от всички Радо, ако смени прическата ще е в пъти по-добре.
И като я смени и се разхубави... а пък ти пуска чалга нонстоп от телефона, а вкъщи и сутрин, и вечер... каква файда от хубавата визия? Grinning Та той целият си е с отклонения.
Май Стоенчо единствен донякъде става, компромисно. От жените Елена и Джулия са ми що годе симпатични.  Елена на моменти ми напомня на Елен Колева на младини, визуално Grinning

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 01:48 от diziler

# 213
Хареса ми много как Сузи ги нахока мъжовете- ами, така де, да се вземат в ръце, уж ще омайват жени, а само се вайкат я, че са все едно на реката от ИВ, я че някой им е взел играчката...Направи ми впечатление, че в началото Маги й казваше да не се притеснява, а сега много добре й се получи, спокойно и уверено, браво! Само и аз си мисля, че май Стоян не я хареса и може би бързо ще си тръгне. По повод срамежливите ми стана смешно, как Божин първи я "нападна" - явно като иска, може да е целеустремен и несрамежлив...Елена пък на мен много ми прилича на младата Ирина Флорин...говори много адекватно, ама май никой няма да й хареса там...гледаше малко като натровена.Утре планинският мъжага да не нападне Радо...според мен лекарката си падна по Планинаря, но обърка имената, ама ще видим...

# 214
Нежният Чефо, за мъжете ли ще се бори ?

И аз това се зачудих.

Много лош мъжки каст. Марио изглежда най-нормален. Мъжете са ужас. Хвани единия, удари другия.
Марсел ми харесва визуално, но си личи, че ще е Бай Ганьо.

Жените са симпатични по държание.

# 215
  • София
Епизодът беше интересен.
Познах кои ще спечелят битките и при мъжете и при жените. Не беше сложно. Особено като се знае какво е тренирал Стоян. Но Марсел също се представи много добре.
Голям смях падна като пуснаха тангото на Ники тенис инструктора и Марио. 😀

Така Стоян и Сузана се разминаха. Тя милата храни някакви надежди за него, но той нито веднъж не попита момичетата за нея, после като се завърна в конюшнята също не прояви интерес към нея.
Сузана не си хареса нито един от останалите мъже (логично). Те нея също. Имам опасения, че ще е първата тръгнала си от шоуто, но това ще е добре за нея. Личи си, че е свястна и възпитана жена и изобщо не е за подобни предавания.
Кой от тези е достатъчно зрял да се грижи за детето и? Абсурд.

Стоян умее да комуникира, представи се добре при жените. Метна се веднага към най-младите. Там малко предобри, защото може би го усетиха, че в главата му е преди всичко секс. Такъв 'вайб' издаваше. Май не го харесаха особено много. Но засега е добър избор. Стабиляга е.

Сузана пристигна при мъжете яко наляла гипса, но после се отпусна и се представи много добре. Но тези там не са за нея просто. Даде гривната само за да може да отиде на двойна среща и така да се види със Стоян. Ако там не се мачнат, то ще напусне първа според мен.
От мъжете най-застрашените за първи напуснал са Ники ''секса'' и Божин - работещият над себе си.

Прическата на Радо май бяхте писали някъде, че било мода преди години, вече не, но явно пак се завръща.
Радо много прилича с прическата си и като излъчване на нашумелия Джак Кей - т.нар. Ibiza final boss, който се превърна в интернет сензация за последната седмица с милиони гледания на негов танц в Ибиза.
https://www.youtube.com/shorts/dpvT5aXYikM
Имате поздрави от саркастчето tfn2k, той ме светна за него.

Ето я прическата - нов-стар моден тренд за мъжете? 😀
Скрит текст:

# 216
  • somewhere near the sea
Марио и Ивелина имат опит в реалити и реклами, доколкото прочетох. За  самоуверения чалголюбител с бретончето предвиждам успех- авторите ще наблегнат да развият образа му, имайки предвид, че той не се усеща в претенциите и самочувствието си.
Моля някой да резюмира накратко първи сезон, за да добием представа.

# 217
Желаният от всички Радо, ако смени прическата ще е в пъти по-добре.
И като я смени и се разхубави... а пък ти пуска чалга нонстоп от телефона, а вкъщи и сутрин, и вечер... каква файда от хубавата визия? Grinning Та той целият си е с отклонения.
Май Стоенчо единствен донякъде става, компромисно. От жените Елена и Джулия са ми що годе симпатични.  Елена на моменти ми напомня на Елен Колева на младини, визуално Grinning
😀😀😀 Ох, вярно. Забравих чалгата. Нали не ни я пуска по тв. Това вече няма преглъщане, но пък като гледам на Женята може и да хареса 😃😃😃

# 218
  • София
Накратко - трагедия.

# 219

Наистина беше пълна трагедия. Концепция нямаше, а когато се появяваше такава от време на време, се разбираше впоследствие. Събраха ги още на първия ден и им казаха - избирайте, още от тази вечер трябва да спите по двойки. Завалиите помислиха, че ако нямат избраник или избраница ще си тръгнат още тогава, та общо взето си се грабнаха на стратегия, колкото да не изчезнат още първия ден. То така си и избутаха, никъде не видях любов тогава. Освен при Симеон и Теа, които още в началото имаха интимен момент и си излязоха като двойка, но към момента вече не са заедно. Жените не спряха да си тъпчат и мачкат мъжете, вечно недоволни и криви бяха. Мъжете и аз не знам с кой акъл им търпяха изблиците и фасоните, но евала, че устискаха до края. Игрите бяха брутално глупави и безсмислени, спомням си една от последните - жените трябваше да ближат сладолед докато се разтопи, без да отхапват от него… гениално, Гуспата сигурно е бил в шОк от интензивността на играта. Laughing
Та, засега наистина този сезон поне според мен започва къде къде по-обещаващо и интригуващо. Надявам се мъжете да успеят да се разгърнат и да покажат някакви добри качества, защото поведението им пред Ванеса, Николай моделчето, когато отиде при тях и вчера със Сузи беше много обидно (не на всички, но на мнозинството). До момента показват и остават впечатление у мен, че са невъзпитани и простовати редовни посетители на кръчмарски обекти, дори и тези, които заявиха, че не пият.

# 220
Марио и Ивелина имат опит в реалити и реклами, доколкото прочетох. За  самоуверения чалголюбител с бретончето предвиждам успех- авторите ще наблегнат да развият образа му, имайки предвид, че той не се усеща в претенциите и самочувствието си.
Двата сезона нямат общо помежду си, но накратко:
На участниците в началото съвсем нарочно не им беше казано какъв е регламентът, а те от други предавания бяха решили, че трябва да се разпределят по двойки и не се опознаваха много помежду си. В края на седмицата имаше церемония на гривната - преди това се провеждаше битка между единият пол, да речем мъжете и който я загуби няма право да връчи гривна на избраницата си и така отпадаше една жена. Някои винаги си избираха едни и същи, други играеха стратегически. Имаше и игри по двойки и ходеха на срещи, които не бяха нищо особено - ресторантчета или някакви преживявания.

Формира се само една истинска двойка - Теа от Ергенът 3 и Симеон, но по време на един скандал, тя го ритна уж неволно между краката и я изгониха директно.

На финала трябваше да има две двойки - Симеон и Николай, Йордан и Ина, като всеки един от участниците трябваше да избере тайно каква награда избира - любовта (околосветско пътешествие) или парите (15000 лева мисля?). Щеше да се разкрие на финала какво са избрали и ако един е избрал парите ги получава само той, ако и двамата са избрали парите, никой не печели, а съответно ако и двамата са за любовта, отиват на пътешествие.

В дните между заснемането на предаването и финала на живо Ина се беше отказала от участието, тя нямаше никакъв интерес към Йордан. Той обаче беше пострадал в инцидент с мотор, заради което изгуби крака си. На финала обявиха само, че е пострадал без подробности, тук го знаехме от негови познати.

В крайна сметка с гласуване от публиката спечели Йордан като самостоятелен играч. Големият шаш на финала беше, че Николай беше избрал любов, Симона - парите и я освиркаха.
И единствената двойка - Теа и Симеон не е заедно към днешна дата.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 14:22 от Clouded

# 221
Жена,която не слуша чалга не стааа брат...
Все желани ергени в този формат,на високо интелектуално ниво

# 222
  • София
Аз меко казано съм разочарована от подбора на участници..
От мъжете за първите няколко секунди, когато ги показаха външно ми допадна Марсел, но за кратко.  Този Николай /моделчето/ ми е едно към едно с Освалдо Риос, не ми харесва и като поведение, и като визия. Марио за сега най-нормален ми се вижда, ама предвид че е козирог ми е съмнителен..Rolling Eyes
От момичетата Елена ми харесва, Джулия също, симпатични естествени и като държание и визия. Ренета и Ивелина ще са проблем в това предаване, даже Ренета ми се струва най-превзета, но не го показва още... Ще видим.

Иначе Маги ми направи добро впечатление като водещ, попринцип не я харесвах особено в ергена, справя се като водещ обаче.

# 223
Във фейсбук ми попаднаха коментари на хора, които явно познават Ренета. Пише, че си падала по жени и фелдшерските ѝ способности никакви ги нямало.
Явно само самочувствието ѝ е голямо , не мога само да разбера как ще се представиш за нещо, което не си.

# 224
Аз подозирам, че от предаването умишлено ги представят така. Иначе защо ще лъжеш, познават те, това е малко като с една в Ергенът - първи сезон, в който я бяха представили с колко - 3-4 години мисля, по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт