Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 968
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Никъде ли не е качен епизода?

Днес в 19:00 ч. ще го качат в Ютюб на кана на Диви и красиви.
Така са се разбрали. Няма да качват епизода (както други продукции на НОВА) в НоваПлей или във Вибокс7.

# 32
Добре бе как във всяко едно реалити, което почне още в първия епизод и са минали 10 минути от него, вече има някой който се е напил.

# 33
Добре бе как във всяко едно реалити, което почне още в първия епизод и са минали 10 минути от него, вече има някой който се е напил.
Подозирам, че въпросният се беше почерпил още преди влизането си във формата…

# 34
Миналата година гледах първия сезон в ютуб.
Интересно че на този не пише сезон две хаха.
До тук ми харесва за гледане . Интересно ми е как ще се развият нещата и за сега ми държи вниманието. Доста ми е любопитно какво ще стане със слепите срещи.
Маги ми хареса като водеща. Само тази жълто-зеленя рокля според мен не беше нейния цвят.
Женския каст на първо четене ми се вижда по свестен от мъжкия. Изобщо не знам как ще си направят мачове между тях.
Ивелина и аз съм я гледала в клипа с Анджела и имам много лоши впечатления от нея. Предполагам ще се изявява доста.
Има определено някакви паралели на образите от миналата година.

# 35
Това че Ванков е продуцент не ме прави много оптимист по повод как ще развива предаването…
Нищо правено от него не ми допада …

# 36
И аз благодаря за темата и се записвам да следя. Еми, като за първи епизод и като няма друго за гледане, ми допадна. Най- вече гледките в началото и музиката. Маги ми е ок, малко в началото ми започна като туристическо предаване за реклама на Северното Черноморие с нейния рецитал, но ок, нека малко и нашият край на Черноморието се прослави Sunglasses За каста - жените са ми по-симпатични поне за сега от миналия сезон. Любопитна съм за лекарката каква е нейната история. Симпатична ми е експертката по киберсигурност, но ми се струва резервирана и не толкова "интересна" за подобно риалити. Ивелина не я знаех и не ми харесва, дори и визуално. Имах по- големи очаквания от мъжкия каст, интересни са ми само Марио и моделът. Странен ми е този бизнесмен,който не може  без чалга....Ще видим как ще се развият емоциите по- нататък.....

# 37
  • София
Аз вчера разбрах за това предаване, но имах спомен, че Неделчо Богданов правеше нещо подобно (което не съм гледала) и се зачудих дали няма да го видим и него, но явно си е правено за Нова ТВ.
Маги ми харесва, добре, че мамин Сашко ги заряза така кофти с Надежда, че и двете да станат симпатични. Малко е дървеничка като водеща, но я предпочитам пред лигавия Наум.
Каста е доста странен - момичетата са семпли, когато ги видях, си помислих, че за разлика от Ергенът, тук няма да залагат на някакви тунинговани клонинги. Мъжкият каст обаче е потрес - един Марио е симпатичен и може да говори гладко. Останалите са тотал щета за момента. От това, което видях вчера, мисля, че само Марио и Радо искат да си намерят партньорка, останалите седяха като пиянките пред кварталното капанче и обсъждаха доста грозно Ванеса.
Интересно е как ще се развие нататък предаването, но си мисля, че Марсел ще си излезе сам Grinning

# 38
  • Sofia
Кои дни ще го излъчват?

# 39
  • София

Гледаме сега Островът на любовта сезон 6, подобна концепция, но океан разлика и като креативност и като каст и като отношения меджу участиниците.

Жаки, къде гледате Островът на любовта, рових в Нетфликс и HBO, но не намирам. Иначе са краднали от концепцията на Love is blind, да видим как ще я изпълнят.

Неделчо беше съпродуцент на 1 сезон миналата година, Туджаров беше водещ заедно с Ивка, но в крайна сметка не се разбраха и мислех, че предаването си е останало на Михаил Недков само ( брат на Нора Недкова), Краси Ванков прави само предавания, които по мое мнение не стават за гледане, ама ще го мъча това.

# 40
Кои дни ще го излъчват?
Всеки делник по НОВА от 21 ч. и  от вторник до събота в тубата от 19 ч.  Не го качват в други платформи, за да не крадат от гледанията на ютюб канала "Диви и красиви".
къде гледате Островът на любовта, рових в Нетфликс и HBO, но не намирам. Иначе са краднали от концепцията на Love is blind, да видим как ще я изпълнят.
На VOYО са качени сезон 5 и 6 на "Островът на любовта" със субтитри. Първите 4 ги бяха качили на bTV Plus безплатно, бяха с дублаж.

# 41
  • Край морета северни и южни
Изненада ме, определено! Предаването не изглежда толкова евтино, колкото очаквах, въпреки, че HD образът на Нова пак ми идва с по-лошо качество от този на bTV, но това не зависи от продуцентите и екипа на конкретното шоу. Маги е учудващо добра водеща. През август не виждам нищо по-интересно за гледане, предвиждам добър рейтинг. Simple Smile

# 42
Лилит, 5 и 6 сезон ги има във Войо, 6 сега върви, много яко, препоръчвам! Красиви, млади хора, Фиджи, има динамика, въпреки че буквално си взимат партньорите, няма грам агресия и злоба, никой не обижда, не псува, няма цигари и пияни в кадър.
4 сезон сега започнахме в БТВ плюс, като пишеше е нета излиза, но е там е с Бг аудио и преводача е за трепане
Във Войо е със суб. По 8 кинта плащам на месец само за да изгледаме Острова:)

# 43
Гледах 1ви сезон в Ютуб, по-точно попревъртах и накрая се отказах. Беше доста евтинджос - по цял ден се наливаха с рекламно вино, смучеха рекламни вейпове и т.н.
Сега гледам, че са вдигнали малко нивото на локацията за снимки, но участниците.... ох, лелеле... същата трагедия. Който не се е уредил за друго риалити, влезнал в това - спасителен пояс за уонаби феймъси.

Водещата е потрес - не знам какво е пълнила - деколтета, устни, брадички, скули, обаче с тези зъбаци не може да говори - мнооого трудна артикулация. И със слънчеви очила на откриващия анонс - ехооо!

Не случайно са го забили през август - най-умрелият сезон за такива предавания, та и да се провали тотално, на никой няма да му дреме. Освен ефирно време, което и без това е празно, не са се охарчили особено.

# 44
4 сезон сега започнахме в БТВ плюс, като пишеше е нета излиза, но е там е с Бг аудио и преводача е за трепане
Във Войо е със суб. По 8 кинта плащам на месец само за да изгледаме Острова:)
То има и тема "Островът на любовта".  Като беше в БТВ Плюс коментирахме, вече като премина само на Войо, интересът рязко спадна, хахаха.
Скрит текст:
Иначе не "преводачът", а "дублажистът" е за трепане, той не превежда от английски на български, само озвучава. Предполагам, че имаш предвид Васил Бинев, който не спря да се лигави. Коментирано е във въпросната тема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт