Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 968
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Никога не съм чувала за това предаване. Водещата за първи път я виждам. Малко говори през зъби и не ѝ разбирам на моменти. Не ми допада особено концепцията на предаването, не е моето. Не харесвам любовни драми, но ще гледам поне в началото. Потресена съм от това, че има хора, на които основен критерий за избор на партньор е да слуша чалга. Rolling Eyes Паднах с този момък. Гледам, че на някои от участниците бяха изписали бизнесмен, биснесдама. Ама с какъв точно бизнес се занимават, не разбрах.

# 16
Та както написах Ивелина и Николай(моделът ) се познават отпреди. Някой беше писал, че според него Ивелина ще прави интриги и ,че се мисли за най-хубавага там.хЗа интригите съм съгласна, защото тя на приятелите си (и връзките им) прави интриги ,за да може мъжкото внимание да е върху нея. Не случайно както един Ютубър се размотаваше с нея почти всеки ден изведнъж в едно видео той каза ,,научих казани неща (интриги) които близки мои хора са говорили и въртели и му се месили в отношенията с друг човек. Таа изведнъж и тази Ивелина спря да е около него. (отпоследвал я е от инстаграм) .
Аз още от едно време не и симпатизирам.

# 17
Ивелина ми е много позната от някъде. На пръв поглед ми изглежда най-хубавата там, но ми се струва, че не е от най-приятните характери.

# 18
Ивелина ми е много позната от някъде. На пръв поглед ми изглежда най-хубавата там, но ми се струва, че не е от най-приятните характери.

Снимала се е реклама на Кауфланд и други. От инфлуенсърите е.

# 19
  • София
Не разбирам това самочувствие на Ивелина и желание да е по-по-най. Тя може много да иска де, но няма физическите данни за това. Симпатична е визуално, но до там. Не е уау красавица. Ако се беше паднала с някоя излъскана като Симона от миналия сезон щяхме да я видим каква кисела зелка щеше да е.

# 20
Записвам се в темата. Ще гледам предаването, за да видя какви образи ще развият тази година 🙂

# 21
Благодаря за новата тема. Blush Както писах в предната тема мъжкия каст(освен Ники Модела) са тотал щета, от жените има симпатични. Ивелина отсега дразни, очаквам сеири с нея. Маги не ми е крайно неприятна като водеща, мястото изглежда готино. Много ми е странно да гледам любовно предаване по Нова, така съм свикнала с БТВ и Ергенът Satisfied

# 22
  • София
Треньорът по тенис ми прилича на колегата си Гришо Simple Smile
Маги не ми допада изобщо, а като водеща съвсем. Актьор си трябва за тая работа, все едно не го знаят продуцентите, но явно си мислят, че е голямата любимка и ще й се кефим, да, да, колкото на Наум.....
Ванеса щеше да е ок, ако не си беше предобрила носа и силикона.
Момичетата са ми предимно невзрачни. Една нямаше с по-хубав тоалет, само скучни черни дрехи.
Мъжете също не стават особено. Единият от двамата с добра и секси визия, Марсел, простее тотално, а се мисли за забавен. А другият, Николай, е дечко.
Най ми хареса имението или хотела, където са, с "непретенциозното" име ТERIZIS Le Rocher Simple Smile

# 23
То това не беше ли youtube предаване? Понеже и нивото му по тв си е като ва youtube. Кофти озвучаване, на синхронен все едно говорят от тоалетната, отделно заснемането е като с телефон, явно не са вложили в оператори по къщите.
Това мъжете да са в конюшня, за да спестят пари ли е или е някакъв ефект?
Иначе, Маги е ок, докато говори сама, но с участниците се притеснява. Кастът е тотал щета. Като цяло - нискобюджетно предаване и си личи

# 24
  • софия
Сетих се и друго: снощи имаше заредена много минерална вода (лошо няма), алкохолът беше пресипан в "кристални" бутилки 😂
Това предаване дори не е от Тему. От събора в някой провинциален град е. Не че с този продуцент може да е различно.

# 25
Не съм гледала преден сезон и не познавам участниците, не съм ги виждала извън участието им снощи. Маги я „знам“ покрай онзи финал. Стои ми добре на екран, не ме дразни. За каста - и от двете страни не ме впечатли. Женската част ми изглеждат като змийско гнездо, мъжете чак съм учудена колко зле са подбрани. Като от кръчмата. Повечето ми седят доста фалшиви, вероятно скоро ще гледаме сеир, малко като се поочупят.
Мястото и кадрите ми харесаха, дори и „оборът“. Изглежда сякаш този, който отговаря за монтажа се старае, браво.
Липсват ми субтитри в някои моменти. Това е от мен засега.

# 26
Не ме грабна първи епизод, но така или иначе няма нищо за гледане, ще го мъча

# 27
Благодаря за темата!
Екстра ми е шоуто за тоя сух откъм телевизия сезон, старта ми хареса, Маги още в миналата тема писах, че си я харесвам.

Противно на масата май ми допадна повече мъжкия каст - повечето са мъже с хубави тела и интелигентни лица. Естествено, това е първо впечатление, трябва да мине време да се разгърнат, ей на, снощи след половин час и аз вече недолюбвах Марсел аххахах
Жените са ми….семпли, посредствени някакси. Както писах - алфа, диви, можеш ли да ми насмогнеш, аз съм с развита кариера в Швейцария (имам салон за миглопластика….). Малко…тц. Но отново - само първо впечатление.

Гласувах за Марио актьора, на пръв прочит ми хареса най-много от всички и не е изненада, че Ванеса го избра.

# 28
Никъде ли не е качен епизода?

# 29
  • София
Мислех, че няма по-комичен нос от този на Даниела от последния "Ерген", но след като видях носа на Ванеса снощи - вече не съм сигурна.

Очаквам предаването да създаде двойка - онзи момък, дето обича чалга, и онази мома, която обича сръбско. Единствените двама, които са наясно със себе си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт