Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 621
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
Той с жените към които има интерес ще е обсебващ и задушаващ. Виж как се държи с Ренета и как с всички останали. Според мен неговата токсичност ще е свързана с параноидна ревност и контрол, за да не бъде изоставен.

# 361
Направо ми се Green Heart като чуя брътвежите за мъжка, женска енергия и т.н. Ей и Ренета обясни на Чефо, че била в мъжката си енергия.
Поне за това не излъга.

# 362
Той с жените към които има интерес ще е обсебващ и задушаващ. Виж как се държи с Ренета и как с всички останали. Според мен неговата токсичност ще е свързана с параноидна ревност и контрол, за да не бъде изоставен.

Виждам го, и предположенията ми за поведението му са същите като твоите, дали от страх от изоставяне или друго не се наемам да гадая, няма и особено значение. И е освен това пределно ясно, че в момента, в който се почувства разочарован от Ренета, ще се държи с нея по същия начин като с Джулия (нали така ѝ беше името?). Също съм убедена, че не е някой, който вижда жената като партньор или изобщо равна на него, а смята, че тя трябва да го следва безусловно, счита се за винаги прав и очаква много патриархални отношения. Това е токсично поведение и ми е повече жал за жените, към които е насочено, а не за него, който се държи така.

Видяхме агресията му иначе насочена и към двата пола, та не, не ми е жал за него.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 17:12 от Firebird26

# 363
Изгледах подкаста на Ана Мария , с гости Косара и Мартин , коментираха Диви и красиви , но някак не бяха подготвени да го коментират, не помнеха имената и някакви подобни. Коментираха и къщата на инфуенсарите и за там не бяха подготвени. Общо взето много непрофесионално направено, Ана Мария не и отива да е водещ със сигурност.

# 364
  • На морето!
МарСельо ще е много потресен, когато разбере, че Ренета нито е лекар, нито е от Бургас.

Много скучно върви това предаване, не съм гледала онлайн версията, но за ТВ е пълна катастрофа.
Как така, нали това и пише във визитката, аз ли нещо съм изтървала🤔
Фелдшер от Карнобат. Доста противоречива слава има в това малко градче, определено не е успешен, сериозен професионалист, с Марсельо ще си намерят общи алкохолни интереси.

# 365
  • somewhere near the sea
Как може да си мъж с претенции за достойнства и да кажеш на жена, която не познаваш: "Разкарай се!" Отврат Flushed Triumph

# 366
Марсел е лесен за прогнозиране, защото не играе роля, така че е максимално безопасен за жените. Ако го избере някоя, е наясно какво получава, така че не е за жалене. Вреден е повече за себе си и драмата му е, че не схваща как сам си докарва проблемите.
Такива като Стоян и Марио са много по-опасни - зад любезността може да се крие всичко.
Малко постнички ми идват епизодите. В старанието си да раздробят, реално ощетяват. Буквално с две думи може да се разкаже.
Момите така ентусиазирано се мятат да избират, че още малко и ще захвърчат екстеншъни. Големи шарани са - някоя по-любезна дума, кринджав комплимент, хеле пък ако същият момък е изгрубял с друга и... налапали стръвта. Ясно, че пет пари не дават за любов, а им е важно ефирното време, ама малко достойнство и ниво няма да е излишно да покажат.
След епизода Стоян ми е още по-неприятен - няколко пъти повтори как Сузана му се била заявила. Пфу, има да мята сластни погледи на другите, но освен по необходимост, едва ли някоя ще му обърне внимание. Всъщност със самочувствието без покритие идеално ще си паснат с Ренета.
Сузана ми е много симпатична, но с тая фиксация по тоя льольо, не е чудно, че е сама.
Радо почна да ми харесва с умението да общува, като фиданка сред сечище е. Елементарно, непретенциозно, но общуване.
Николай е много смешен как се цупи за Елена, заплюл си я е човекът и върло се възмущава на нечии попълзновения. Явно в неговите представи, тя няма думата.
На безработния не запомних името, паснаха си с врачанката - дано им се получи горе в облаците и като се срещнат.
За сега неясен е Николай манекена. Мълчи си, изчаква, което е нормалната позиция. Май почна да съжалява за пропуснатия шанс с Ивелина, ако не греша името.

# 367
МарСельо ще е много потресен, когато разбере, че Ренета нито е лекар, нито е от Бургас.

Много скучно върви това предаване, не съм гледала онлайн версията, но за ТВ е пълна катастрофа.
Как така, нали това и пише във визитката, аз ли нещо съм изтървала🤔
Фелдшер от Карнобат. Доста противоречива слава има в това малко градче, определено не е успешен, сериозен професионалист, с Марсельо ще си намерят общи алкохолни интереси.
Лекарката може да послъгва малко и да не е искрена, но е успешна в нейната сфера, има спечелена награда от миналата година за висок професионализъм. Бих описал Ренета като човек с изключителна професионална подготовка, стоманени нерви и бързо мислене, който успява да взема правилни решения за секунди, дори в най-напрегнатите ситуации. С такъв лекар като нея можем само да се радваме и гордеем.

# 368
А дано...

# 369
Чудя се обаче , като стар риалити ветеран , дали ще устискаме и една седмица още с мантрата - симпатичните жени и лошите мъже Joy

# 370
Ще се разгърнат дамите. Подозирам, че само началните симпатии ще ни останат. Виж, мъжете, с изключение на Марио, може само да задобряват. 😁

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:52 от usmihni_mi_se

# 371
  • Stockholm
Не е ок да омаловажаваме реалните постижения на когото и да е. Фелдшер се пише, сякаш е някаква безполезна професия. Та Ренета реагира на спешни ситуации, диагностицира, дава първа помощ. Това е професия, от която обществото е изцяло зависимо от човешкия фактор. И ако няма желаещи за тази професия, няма да помогне ИИ. Браво на момичето. Освен това е красиво и остроумно. Не напразно се запалиха всички по нея. Марсел ще я привлече и физически, прилича на френски актьор мачо от едно време. Но, за съжаление,  бързо ще ѝ изгори тръпката към него, поради ясни за нас, но все още не и за нея причини.

# 372
Аз не разбирам как на Ренета не са ѝ ясни причините, той и в разговорите с нея не блести... Захвана ме обаче предаването и мен. Аз днес ги гледам цял ден да наваксам. Grinning Ще успея довечера да гледам с вас.

# 373
  • Stockholm
Еми случва се жени със сериозни професии също да си паднат по тип лошо момче, дори и да е по-тъпичко, особено ако  проявява нужното  обожание Joy Марселчо прави точно това и на нея ѝ харесва.

# 374
Според мен на Ренета изобщо не ѝ харесва Марселчо, просто си търси сигурен мач, за да продължи в предаването 😁

Общи условия

Активация на акаунт