Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 300
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
Оф. ..Радо с тоя поглед на настъпана жаба....Joy

# 436
Прическата допринася много, но пък самочувствие не му липсва. 😃

# 437
  • София
Чефо изобщо не се вписва там. На мен лично ми е комичен и не мога да го взема насериозно. Пренавит е, постоянно театралничи и често не мога да разбера кога е в роля и кога говори искрено. Саркастичният му стил понякога е окей, но в случая по-скоро ми идва в повече.

# 438
Много кратки епизоди, звукът е ужасен. Кукумицините Божин и Евгения са ми непоносими, Радо също.
Маги се отпусна и я харесвам, като изключим прекаления грим.
От жените харесвам Ванеса.
От мъжете харесвам Марсел. Да, може да е див селянин, дървар и т.н. но според мен това е маска. Много болка има в този мъж, цялостното му поведение говори за дълбоки травми. В погледа му виждам тъга, недоверие и болка, но е истински. Не се преструва като останалите, чистосърдечно си се показа какъв е. Интересен ми е и дано разкрие малко повече за себе си. С правилната жена до себе си със сигурност ще е друг човек.  Това е което аз виждам в него.
Останалите мъже са ми неосъзнати г...Close

# 439
  • Stockholm
Засега са ми интересни Ренета и Марселиньо Joy , Ванеса и Марио, Елена и който си избере, Ивелина и Никито. Чефо да си ходи.
В случай, че Ренета изрита Марсел, да грабва някой от Никитата.

# 440
То така се дава Никито някой да го грабне...
А Николай тенисиста с тая обсесия да разпитва само за секс, направо ме изгуби.

# 441
Маги тази вечер ми беше много красива.
Радвам се, че Сузана отпадна, сякаш не ѝ е мястото в такъв тип предаване, услуга ѝ направиха според мен. Стоян ми беше крайно безличен и без това, с наклон към дразнещ.
Радо големи заявки, а накрая гледа като изненадано пале.
На Ренета ѝ харесва бед боя да я "валидира" пред всички като "перфектна", чувства се поласкана. Надушвам разочарование обаче там в бъдещето.
Божин и... масажистката, забравих ѝ името - разсмя ме с глас като обясняваше как едва ли не може да му дойде прекалено енергична 😂, милият той.
Звукът е потресаващ!
Продължителността на епизодите обаче е топ - аха да се случи нещо и то свършило 😂.
Не се оплаквам, предпочитам това пред три часови епизоди, но мисля, че още половин час можем да поемем 😅

Чефо не мисля, че ще допуснат да си тръгне, нали е "наш" човек сепак 🤌

# 442
Много кратки епизоди, звукът е ужасен.
Звукът беше пълна скръб и в първия сезон. Мислех, че сега ще е по-добре, ама...
А епизодите са си по стандарт, 45 мин. за 60 мин. предаване (с реклами). Все пак го дават всеки ден. Докато миналата година бяха 2 епизода седмично.

# 443
  • Stockholm
То така се дава Никито някой да го грабне...
А Николай тенисиста с тая обсесия да разпитва само за секс, направо ме изгуби.

Ох, това го бях забравила за Ники Секса Joy

# 444
Може и да е коментирано, но не помня.
Чефо дялкал ли си е носа? С Ванеса изглеждат като загубени брат и сестра.

# 445
Може и да е коментирано, но не помня.
Чефо дялкал ли си е носа? С Ванеса изглеждат като загубени брат и сестра.
Да, май по медицински причини, но резултатът е много тъжен. А му нямаше нищо на носа, аз като малка даже го харесвах Grinning, но много зле станаха нещата след носа и с дългата коса...

# 446
Радо леко спихна, така ми се стори. Flushed
Искам да Ви призная. Пети ден си мисля за косичката му, която прилича на каска около главата му.

# 447
Това е трудно за гледне! 6 човека говорят в едно, пълна какофония ! На тоя Божин слагайте субтитри бе аз не мога да го разбера. Като чуя мъж да говори за ниски вибрации и енергии, скачам в морето и взимам на брус до Варна!
Тенис треньора - секс манЯк ми е много противен също! То не знам кой не е.. Ники Испанеца е хубав, но нещо не му въври приказката…
Стефчо нослето ако остане ще се борят с Ванеса за приза най- прецакано връхче на обонятелният орган…
За мен е много по зле от миналата година предаването … като цяло.

# 448
Малък въпрос-спойлер. Вярно ли е, че Марио
Скрит текст:
е приятел на Азис? Това на снимката той ли е? https://www.bgdnes.bg/shou/article/21093010
или са клюки на жълтата преса?

# 449
Резултатът от гласуването е приемлив . Имаше и "по-заслужили" от Стоян при мъжете но който и да бяха изгонили нямаше да е голяма грешка (Марио имаше двоен имунитет). При жените в никакъв случай не исках да изгонят Джули така че съм ОК и там но ако някой наистина беше дошъл там 100% да търси любов и партньор, според мен това беше Сузана .

Регламентът обаче е абсурден. Очевидно никой няма да гласува за "който не е дошъл за любов" а ще се стреля по най-опасните конкуренти -красиви, интелигентни, обаятелни, комуникативни, възпитани... . Ако го запазят вече виждам на финалната права сельо, тенисиста и безработния. По-трудно ми е да определя "достойните" за призовата тройка по този регламент при жените... май само Евгения като най-инфантилна ми се откроява

Общи условия

Активация на акаунт