Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 540
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Аз не мога да ги запомня още , Елена ми се вижда доста натоварваща .
Очакваме още участници, запомняй ги тези по-бързо.

# 511
Първият брой на официалния подкаст с изгонен участник:

# 512
  • София
Тя ли е Преслава или Чефо?

Чефо. 😀

# 513
Преди много години случайно попаднах ня Чефо в ютюб. Със сопа не можете да ме накарате да изгледам бг инфлуенсър (освен ако не показват нещо полезно тип , кое как се прави). Обаче , Чефо беше толкова хубав , че му изгледах няколко ролика. Не зная за какво бяха Joy.
Мислех , че сега не го харесвам заради идиотската опашчица и позивите за мустаци и брада. А той си правил пластична , на носа . Явно ми идва по-женствен.
В негова защита при него е медицинска ринопластика, но защо се е стигнало до такъв точно нос и аз не знам. Беше много хубав преди.

# 514
  • София
На повечето хора са медицински операциите, гърбиците често са от някой удар в детството, но е въпрос на личен избор дали ще искаш отвътре само да ти оправят носната преграда или ще искаш и визуална и колко точно. Стесняването и скъсването на носа му със сигурност не са по медицински причини.

Не ми се иска много да ги коментирам, защото няма връщане назад, но по-скоро трябва да са пример какво да не си причиняваме сами.

На Любо Жечев е добре носът, сигурна съм, че като бивш баскетболист е имал доста за оправяне, но не е прекалил визуално и все още си е с мъжки нос.

# 515
Маги води добре подкаста, явно си е натрупала опит с предаването и е много по-естествена сега. За разлика от една друга тактилна водеща на подкаст и редактор.

# 516
  • Варна
На мен на Рени носа ми е странен. Едни завити ноздри, не ми харесва, на то и моя нос ме дразни 🤣

# 517
  • Sofia
Сузана вероятно е от турски произход предвид името. Стоян сам си отглежда детето доколкото разбрах. Те не си пасват изобщо и мач мейкърите отново не са си свършили работата.

# 518
Моля не ме разбирайте погрешно , прекрасен му е носът на Чефо и на мацката , изобщо не желая да обсъждам подобна тема , както и да се правя на лицемерка и да твърдя , колко си падам по естествени гърбици. Просто , изтъкнах , че за мъж , харесвам по дялани и не много женствени черти. Ама аз съм олдшкул , и едва ли вкусът ми е актуален Grinning.
Много ме е яд , че извадиха Стоян и Сузана. Не беше честно с такъв регламент . Не намирам Сузана за класическа красавица , но беше важен типаж , без заместничка вътре - сериозната , отговорна жена , с ангажимент и с една неинстаграмска красота

# 519
  • Край морета северни и южни
Е кога го е правил, най-старият му клип в Ютуб е от 2019 година началото и не виждам особена разлика със сега, освен нормалната промяна с годините и в прическата:

https://www.youtube.com/watch?v=-01RGShy5QA&ab_channel=Chefo

Може би са махнали кривината леко, но не е някаква фрапантна разлика според мен.

# 520
Прочетох много коментари в мрежите за Ренета. Нито един положителен.
Колеги, познати, всички я описват по един и същ начин, а за капак на всичко   лесбийка.
Особено един отзив ме впечатли  - "Тая е минала повече жени от мъжете там."
И наистина не била лекарка,  а лекарски асистент.
Защо им измислят такива гръмки биографии не мога да си обясня, при положение, че в България винаги някой е познат или роднина на някого и нищо не остава скрито!?

# 521
Да, и на мен ми изглежда, че клюката с Ренета си е напълно отговаряща на реалността.

Едно бързо преглеждане на хората, които следва в Инстаграм — толкова му е нужно на човек, за да прецени, че има интерес (и) към нежния пол. Във листата си с последвани има нескромна бройка от така наречените „butch” лесбийки.

# 522
Гледам подкаста със Сузана , казва ,че според нея Ренета и Джули са стратези... Това ще е интересно, ако е вярно , за Джули не очаквах..
Марсел , от лошия , накрая ще се окаже най -изиграния и най -голямата жертва, така ми се струва. Ренета ли ще е таз годишната Симона?

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 09:29 от Lizi:) :)

# 523
По-скоро в ролята на Пеньо от Биг Брадър, когото Панайот сваляше.

Идеален развой за мачото Марсел, като излезе и прочете възхитата на "пациентите"  от съвършеннното като роса девойче.

# 524
Марсел и той като Мартин ще избяга с триста като прочете ситния шрифт и добавената стойност.

Общи условия

Активация на акаунт