Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 154
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Ако Ренета е бисексуална, очаквам това да се разкрие в предаването в един момент. Доста рядко изскача като тема в риалити предавания, да не кажа, че след Мел от Биг Брадър 1 не се сещам дали го е имало друг път.

Чефо си прави носа лятото на 2020, не е драстична промяна, но определено преди изглеждаше по-добре.

# 526
Леле хора плашите ме. Сакън някой мъж , пък бил и най - мразения да хареса дадена жена , каже две високопарни приказки за нея и населението настръхва . Що имала самочувствие . Ми само моделки и плейметки ли имат право . Защо нормална жена с медицинска професия да няма право , само от вида ли идва самочувствието . Не знам , сякаш съм в училище , вече и обратна лъжкиня излезе.

# 527
# 528
Можело е да се досетим, че Сузана отпада първа, защото всички други жени са със снимки от плажа. Явно тази фотосесия са я правили след обединението.
Слушах го между другото този подкаст със Стоян и не запомних нищо.

# 529
  • София
Въздухар. Цялото интервю беше низ от клишета и противоречия. Когато Ванеса била при мъжете, той не отишъл на индивидуална среща с нея от мъжка солидарност, защото тя била поканила други двама; същевременно той е голям мъжага и не би се притеснил да открадне жената на друг мъж… Жените трябвало да следват, а мъжете да водят; но Ванеса не била повела купона добре при посещението си сред мъжете…. Много жени отбягвали мъжете с деца, защото не искали такава отговорност; защото (!?!?!?) децата обикновено прекарвали повече време с майките отколкото с бащите си (както е и при него). Не би искал приятелката му да е масажистка, защото по цял ден щяла да пипа мъжки тела и това ще създаде търкания; същевременно не е ревнив. Разкрачът му през цялото интервю трябваше да говори за увереност - поп психология ниво ученички в 9-ти клас. Уважаеми Стояне, хората не те харесва не заради детето или защото си много директен, а защото си мазен неприятник.

# 530
  • Stockholm
Страхотен Sarcast, както винаги Blue Heart

https://www.youtube.com/watch?v=uew0GEbaCAQ

Та поздрави на Пияния Лесничей, Воайора, Фелдшерката и другите онлайн просяци  JoyJoyJoy

# 531
# 532
# 533
Скъпи чичовци (и такива на 20 пак сте чичаци, ако го правите) - моля ви се никога разкрачени по шорти на камера! И като цяло на пъблично място. Стоян се е изтапанил "кат" Неделчо. Защо никой не им казва, че е гнусно.

Айде пред камера да не се разкрачват! А като няма камери мислиш, че ни кефи да го гледаме това ли? 😆 Няма публично, непублично, да не заемат такива пози ако има други хора около тях и толкова…

# 534
Ами не, хейта идва от това, че се представя за каквото не е. Аз лично нямам никакъв респект към хора, които лъжат така нагло.

Аз уважавам професията ѝ, със сигурност върши по-смислена работа от някои лекари, признавам в началото не ми хареса визуално, но май ѝ свикнах и дори ми се вижда вече хубавичка, умна не е със сигурност съдейки по разговорите, които се излъчиха до момента, но здраве да е.

# 535
Скъпи чичовци (и такива на 20 пак сте чичаци, ако го правите) - моля ви се никога разкрачени по шорти на камера! И като цяло на пъблично място. Стоян се е изтапанил "кат" Неделчо. Защо никой не им казва, че е гнусно.

Айде пред камера да не се разкрачват! А като няма камери мислиш, че ни кефи да го гледаме това ли? 😆 Няма публично, непублично, да не заемат такива пози ако има други хора около тях и толкова…
Абсолютно съм с теб! Ако беше жена застанала така, коментарите ще са до един по темата под видеото.

# 536
Отворените ръце знаем как четат психолозите, а отворените ШИРОКО крака какво ни казват?! 😂 И тази свещ как се е ситуирала...
Искрено се надявам да не върнат това изкопаемо.

# 537
Ужасен е. Симпатизирах му, защото се представяше като самотен баща, т.е. сам си гледа детето изцяло, няма майка. А то какво се оказа - поредният, който си е зарязал жената и се прави на велик баща, докато майката отглежда изцяло детето.

# 538
Изгледах петте епизода:

Мястото: много красиво, и вилата е хубава, е, личи си, че някой се е 'уредил' точно там да си направи бизнеса. Дано не се презастрои и там, както цялото Черноморие.  Не ми харесва като виждам частни лица да строят по планини, полуострови. Витоша е станала не парк, а жилищен комплекс вече.

Водещата: Харесва ми, гледала съм я в "Ергенът", като, че ли нови операции си е направила, махнала брекетите, зъбки нови, добре я обличат и гримират, е, вижда се, че няма опит, но слуша какво и подсказват и ѝ се получава. Като, че ли женска фигура е по-приятно за такова предаване на любовта. За водеща я възприемам, за подкаст - не, трябва да имаш дар-слово, да поведеш разговора, ако трябва и в друга посока, не може само с назубкани въпроси да се води подкаст и той да е интересен. По-добре на друг да бяха дали подкаста.

Ванеса - Хубаво момиче, мога да я гледам в анфас, но в профил... (жалко). Момичето е живяло в Швейцария, успяло е, само в любовта има да наваксва, и в България опитва, там е трудно да я приемат чужденците. Тепърва ще се изявява в шоуто. Още не е разкрила нищо от потенциала си.

Рената - Ще приема, че е докторка, видях, че много се спори каква била. Има си самочувстие.  Ще бъде дразнител  и за момичета, и за момчета. Странно, че се определи в мъжката енергия, има женственост в нея, дали е 'би' ще видим, още не може да се каже. Интересен персонаж, интелигентна е, неказвайки името си възбуди интерес у мъжете. Измисли някакви стратегии как да задават еднакви въпроси на мъжете в слепите срещи. Борбена е

Евгения - интересно излъчване има, може да е и от професията и. Погледът и, усмивката, чувствителна е, може да мине и в др крайност, да се разплаче, не ми се връзва много със Зодия Дева. Н

Джулия - нещо ми е безлична още, може би и трябва време да се покаже, не казаха дори какво учи, просто 'студентка'. Има харизма и мъжете ще се карат за нея, предполагам.

Ивелина - харесва ми как си прави косата, щом е инфлуенсър се е научила да е различна. Но се е представила с професия "маркетинг',  а инфлуенсърството също е професия, можеше да ги каже и двете, сякаш си изгражда нов имидж. Ще има интриги около нея, според мен не си харесва никой от мъжете, но ще играе.

Елена - също ще я предпочитат мъжете, въпреки, че е само 157 см. Интелигентна е, танцува, на йога ходи, тия неща ги забелязват мъжете. Може да общува.

Сузана - в началото ми изглеждаше някак грозновата, но като заговори при мъжете и на срещите някак одухотвори лицето. Преживяла е някакви неща, има известна зрялост. Добре се насочи към Стоян, без да го е виждала, това беше 'нейният човек'.  180 см + токчета!  Момичетата я изгониха, защото е силна физически и ги разби на тази игра, не че не търси любовта. Изобщо лошо формулиран от предаването вот.

Стоян - показа сила в играта, бойните изкуства му помогнаха да се справи, и победи. Успя да види момичетата, но мъжете го изгониха, правилно, силен играч щеше да бъде в игрите, не само в силовите, и в логическите. Нещо не си хареса Сузана, обърка се момчето с Елена, и на срещата се обърка с коя какво да говори. Но трудно е сам в гнездото на жените.

Божин - интересен типаж, още не е показал Козирога в себе си, трудно общува, само за енергии и нива говори, даже установи, че е на 'по-нискоенергийно ниво" от Евгения. Безработен Козирог няма, те са работохолици. Странна работа. Ще се разбере в следващите епизоди що за човек е.

Марсел - момче от гората. Хареса професията на докторката повече от самата нея, чак да няма значение външния вид?! Съвършена била. Очевидно си е поставил за цел, тя да я. При него само една жена се търси. Както при дядо му (или баба му). Иначе има много мъжка енергия в него. Ако някой му хареса мадамата, ще има бой! Този до края на предаването ще е с Ренета. А тя, милата, сигурно вече безкрайно съжалява, че е попаднала на неподходящи. Тук номер изигра слепия чат, който нагледно показва на децата, че може да харесаш някой, ама като не са ти включени останалите сетива, може да се объркаш яко.

Радо - Фолка и Кючека. Кога ще му пуснат малко музичка на това момче? Прическата му ми харесва, защото е различен. Това си е прическа специално за предаването, и дрехи си е взел, специални. Аз харесвам мъж да се конти, и сам да си прави визията. Очевидно не е обратен. И не е като да е забравил да се подстриже. От слепите срещи се превърна в някаква цел за жените, обсъждаха го. Въобще получи един много силен фалшив образ. Евала. Но скоро ще бъде пренебрегнат от дамите. Иначе има хъс, предпремач- момче.

Марио - силен играч, макар, че физически не е най-подготвен, но ще компенсира с акъл. Ходи честичко в САЩ, и артист, отворен към света. Интелект има. Жените ще се насочат скоро натам. Той още не дава признаци, че е харесал някоя.

Николай-Модел: Израстнал в Испания, има професионална деформация вече как изглежда и кой профил му се вижда, левия или десния... Има заучени пози, дето някой беше писал, заема голяма част от кадъра. Красив е. Но май не е дошъл за любов. Има си момчето сигурно доста жени около него.

Николай-*ениса (вие изберете коя е буквичката) : Зрял мъж. Веднага започна дамите с въпроси за секса, аз одобрявам! Така най-добре ще ги прецени.  Повечето се дръпнаха, не било за първа среща! За Николай, сексът е важен. И за останалите мъже също, но те са по-прикрити на първа среща. Поне е директен. Овен. С рогата напред. Сред жените не виждам подобен типаж, който не се притеснява да свали маската.

Стефан - за втори път виждам мъж с корекция след М. Джексън, идва ми в повече. Да го изкарват както е влязъл. Но може пък някоя да го хареса.

Да кажат регламента на предаването и правилата, ако има. Как се спечелва, кой гласува и колко пъти седмично? Колко човека (мъже/жени) напускат и кога?

Облеклото на мъжете е интересно, предполагам това са си техните дрехи. Само 1 беше с тениска. Манекенът пък костюмиран.

# 539
Мястото е разкошно. Знам, че за Ергенът по библия трябва да са в чужда държава май, но последния беше толкова нискобюджетен макар и в Шри Ланка, че... По-добре да си бяха и те на нос Калиакра.

Общи условия

Активация на акаунт