Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 523
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • България
И на Любо Жечев носът е дялкан 2 пъти, обаче грам не му личи. Проблемът е, че се правят по калъп и губят идентичност. Не случайно някой тук го нарече Преслава. Преслава , Галена , Камелия, Емилия вече са неразпознаваема. Да пипнеш малко , ама не да се правиш на ТутанкамЬон ( сетих си за Габи Бланко от Ергена 😅 )

За носа на Жечев винаги съм се чудила и така и не можах да видя къде е дялкан. Виждала съм снимки от Къртицата, виждам го и сега и не виждам разлика.Той изглежда леко грубовато и заради ръста, та с един остър нос няма да ми е странен.

А за Чефо прочетох от форума, иначе нямаше да ми мине и през ума, че си е правил операция. На мен ми харесва носа му. Човекът е суетен, щом така е преценил - добре.

Чалга певиците не ме вълнуват, не ги следя. Жените от Ергенът в последния сезон масово се бяха окепазили.

# 496
Марсел е невероятен простак , държа се толкова грозно и селско с Джулия  , никоя нормална жена не би го погледнала .
Ето тук трябва да ви светне лампичката, дали докторката е искрена или само си играе.

# 497
  • Бургас
Според мен Ренета играе стратегически с избора си на Марсел.Усеща, че там най-добре ще успее да води парада и да стигне по-напред в играта изобщо не мисля, че има и милиграм чувства там.За мен тя си е пресметлива и лукава и изобщо не смятам, че е влязла да търси каквито и да било взаимоотношения в това предаване.

# 498
  • Stockholm
Ники Манекена като че ли най-става от всички. И визуално, и като характер. Интелектуално също не дава индикации на двуцифрено IQ. Става. Би му отивала Ренета или  Елена.

# 499
Тъпо е, че е станало така с носа му на Чефо. Наистина преди изглеждаше супер. Но и сега не е зле. Мен са ми досадни интонацията и маниерът му. А и не мисля, че искрено търси нещо там.

Любо беше разказвал в едно видео, но не помня вече кое, май беше от първите му подкасти, че си е правил операция заради носната преграда и дишането, но са му предложили така и така като ще се прави това, ако иска, да се направи и външно някаква промяна. Той се е съгласил, обаче после след операцията бил в депресия и не се харесвал първоначално. С неговия си шеговит тон го разказа, но беше насериозно. Според мен има доста голяма разлика с примерно в разни видеа в YouTube от Къртицата 1, които може да се намерят. Но си е окей носът му и сега.

# 500
Ники Манекена като че ли най-става от всички. И визуално, и като характер. Интелектуално също не дава индикации на двуцифрено IQ. Става. Би му отивала Ренета или  Елена.
Ники манекена гледа повече себе си отколкото жените.

# 501
Марсел е невероятен простак , държа се толкова грозно и селско с Джулия  , никоя нормална жена не би го погледнала .
Ето тук трябва да ви светне лампичката, дали докторката е искрена или само си играе.

На мен ми се струва достатъчно самовлюбена и само един такъв чака, да ѝ обяснява колко е единствена и неповторима. Самият факт, че общуването с Радо и Марсел ѝ беше приятно и я впечатли ме навежда на мисълта, че не е особено умна.

# 502
Предлагам новата анкета да бъде:
Чий нос най-много Ви допада? и
Чий нос най-силно не харесвате?MagMag

# 503
Носът на любовта

# 504
А Ренета защо ли лъже, че е лекар.. като е завършила за лекарски асистент, а не Медицина

# 505
Имаше още една участничка която , след като Ванеса сподели , че мъжете са се държали леко грубо и неуважително , се изказа , че чакала да види , как ще се държат с жена като нея (май беше Евгения , но още ги бъркам сЕлена и Джулка). Та не е нещо необичайно , млади жени , да си въобразяват , че щото видите ли са без , джуки и сиси , и кротко си пасат тревичка , ще ги имат за принцеси вовеки .

# 506
Хах, не казвам, че лъжат. Казвам, че някои се представят за повече от това което са Simple Smile Самопрехвалване - красива дума измислих Wink
Както лекарката май се мисли за такава, както май и актьорчето-кумик, еми не е от най-големите кумици така като го слушам.
Това искам да кажа - " Аз съм НАЙ-аз Еди какъв си, най-добрия,добрата , постигна много" това ме дразни много като ми го набиват.

Не цитирах теб, ами попринцип разсъждавам. Simple Smile За мен преувеличаването си е вид лъжа.
Все едно аз да кажа, че съм ръководител Здравно з-не, а аз всъщност съм главен експерт Здравно з-не/пример/.
Но да, съгласна съм с думите ти, дразнещо е някой непрекъснато да се изтъква какъв е.

А специалиста по телекомуникации който поставя антени? Все едно строител, който строи болници да се представя като здравен специалист😜🤣

# 507
Много олекват като лъжат така за професиите си, пък после защо сме ги осмивали.
Ако погледнем сериозно: утре фалшивата лекарка ще отвори салон за ботокс, мацките ще си кажат: "Тази я познавам от ТВ- реалити, верно е доктор, ще й се доверя"- и белята станала . . .

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 18:07 от tisa

# 508
  • София /Абсурдистан
Мислех си, че от "Ергенът" по-зле не може, но това е ново дъно.
Мъжете са потрес отвсякъде. Един не става за нищо.
Да съм на участничките сама ще си  тръгна.
Точно същото си мисля и аз. Не знам от къде събраха цялата селяния накуп. Всички диви селяци на едно място, супер. То не бяха приказки за чалга, за секс предпочитания, демонстрации на грубиянство и липса на всякакво възпитание. Не се ли усещат тези мъже, че демонстрират неуважение към жените?
Ако бях там, да съм си заминала веднага. То стана  непоносимо.

# 509
Аз не мога да ги запомня още , Елена ми се вижда доста натоварваща .

Общи условия

Активация на акаунт