Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 643
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Ама и Сузана да ѝ се чуди човек що на този ръст беше и с най малко 5см токче.Как няма да е по-висока и от мъжете и както ги нахока като майките им.Направо я възневидяха според мен(щото и красавица не е),но нямаше как да го кажат пред камера.
Маги е от Ерген- сезон 3,даже финалистка.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 16:07 от *Амбър*

# 241
  • София
Маги е от Ерген- сезон 3,даже финалистка.

Ясно. Харесва ми.
Обожавам н. Калиакра, Тюленово ❤️, много ми харесва гледката от хотела. Това са едни от най-магичните кътчета по българското черноморие.

# 242
Хах, изчетох страниците и май ще си пусна вчерашният еп.
Не гледам такъв тип любовни риалитита, но да - няма нищо друго р по Тв-то.

Изгледах със зор еп1.
- Водещата с тези най-отвратителни очила, излъчване, просто не ми харесва да я слушам.
- Участниците - писнало ми е с тия клишета - "Аз съм добър човек, уверена, търся не по външен вид, дрън дрън, работлива и прочие" Продуцентите измислете вече други думички. *Най-откровенни ми се сториха само двете студентки - общо взето са там само за купона 🥳🍻 Еми мн ясно, на 22 мъжа ли да ходят да си търсят?
- Какво излишно драматизираха за условията на мъжете? Имаха си всичко. Легалца, диванчета, ще си имат и санитарен възел и храна спокойно. Не са във фермата на село... Не са добри актьори. И после кадрите с кифлите - Уауууу колко е хубаво имаме си и пианото .... И какво като си имате? Пак всички ще спите на едно място. Нз, може би защото обичам да ходя на балкана с палатки/къмпинг но...
- И последно конкретно към тая самовлюбена, богаташка от Швейцария (поне така я представят Wink ) пикла на 25г общо взето "Толкова стабилен бизнес/парички си направих, стана ми скучно, та реших да се прибера и търся любовта тука ... " *Като излезе ще искам съвети как за тия годинки е станала такава богаташка.

Та да, мнението ми пълна простотия, просто се надявам на някое друго епизодче, да се хиля, може би където има игри, нз. Но дистанционното винаги ще е наблизо Simple Smile

# 243
  • София
За мен няма как участниците да лъжат за професията си, все пак продукцията си ги проверява тези неща. Сещам се преди години, когато участвах в конкурс и организаторите ми бяха написали какво да кажа като мое хоби, професия и тнт.. та почти съм сигурна, че продукцията си украсява.
Със сигурност обаче и на Ренета и е много по-изгодно да я наричат лекар, така ще спечели повече респект.
Не им разбирам мисленето на хората, вместо да се радват на това, което са постигнали, все се чудят как да се направят на по-важни. А всъщност фелдшер си е една професия за уважение, не по-малко важна.

Аз изпуснах вчерашния епизод, но явно е било интересно щом и игри е имало, ще трябва да го гледам.

# 244
Е сега пък един да си признае , че е безработен . В днешно време и ако просто дъвчеш дъвка, и на някой му е интересно това, можеш да се закичиш със сложно звучаща професия или някакъв англицизъм и да си оправдаеш бездействието или поне липсата на сериозен ангажимент, да станеш сутринта рано , и искаш не искаш , вали -гърми да имаш отговорност

# 245
Хах, не казвам, че лъжат. Казвам, че някои се представят за повече от това което са Simple Smile Самопрехвалване - красива дума измислих Wink
Както лекарката май се мисли за такава, както май и актьорчето-кумик, еми не е от най-големите кумици така като го слушам.
Това искам да кажа - " Аз съм НАЙ-аз Еди какъв си, най-добрия,добрата , постигна много" това ме дразни много като ми го набиват.

# 246
# 247
Умница си голяма признавам Wink точка имаш от мен Wink

# 248
Ренета е с голямо самочувствие , без покритие . Много е далеч от лекар . Даже се обижда , като я наричат фелдшер . А е точно такава  само че, с новото наименование лекарски асистент.Не се и старае да научи нещо ново . Ще видим какво ще измисли по - нататък.
Е как ще се обижда, като и родителите ѝ били такива. Според тази статия явно преди години доста се е гордеела с професията си..пък сега не е достатъчно инстаграмбъл да се пишеш фелдшер
https://clinica.bg/16940-momicheto-ot-lineikata

# 249
Помните ли Симеон от миналия епизод , беше казал , че спал с момиче , което било после с Роналдо и били баджанаци, тази реплика Неделчо си призна, че е взета от друг ,който е кандидатствал за Диви и красиви , Краси , който в момента  е в Къщата на инфуенсарите и много му харесала , за това накарал Симеон да я каже.
Та продукцията със сигурност пробутва някакви неща и реплики.

Аглея , в миналия сезон бяха пак 7 жени, 7 мъже и се бореха с разни битки за срещи извън къщата им. Отделно трябваше всеки да направи партия с противоположния пол , защото иначе отпада, веднъж в седмицата си даваха гривни , за да се запазят , този който не го харесва никой и остане без гривна отпада.
Водещата е от Ергенът , беше финалистка с още една жена и Ергена не отиде на финала и заряза и двете.

Цитат на: Аглеяlink=topic=1803909.msg50086407#msg50086407 date=1755176205
Това предаване е смесица между Ергенът и Игри на волята, така ли? Малко съм объркана Joy Общо взето не му схващам концепцията. Водещата откъде я знаете? От друго реалити ли? Че за мен е непозната.

# 250
  • София
Хах, не казвам, че лъжат. Казвам, че някои се представят за повече от това което са Simple Smile Самопрехвалване - красива дума измислих Wink
Както лекарката май се мисли за такава, както май и актьорчето-кумик, еми не е от най-големите кумици така като го слушам.
Това искам да кажа - " Аз съм НАЙ-аз Еди какъв си, най-добрия,добрата , постигна много" това ме дразни много като ми го набиват.

Не цитирах теб, ами попринцип разсъждавам. Simple Smile За мен преувеличаването си е вид лъжа.
Все едно аз да кажа, че съм ръководител Здравно з-не, а аз всъщност съм главен експерт Здравно з-не/пример/.
Но да, съгласна съм с думите ти, дразнещо е някой непрекъснато да се изтъква какъв е.

# 251
  • София
Ееей, да кажа за феновете като мен, Надкаст правят кратък коментар за Диви и красиви в началото на новия си епизод за Къщата. Simple Smile

# 252
Гледам Надкаст , вмъкват в едно видео коментар за Диви и красиви .
Туджаров
- има неща дето ми харесват, други които не ми харесват , и неща които са ми интересни дали ще проработят. Каста ми е много интересно дали ще проработи , защото е много странен.
Неделчо се съгласява ,че е странен каста .
Туджаров продължава:
- особено женския каст не е това ,което сме свикнали ние да гледаме в реалити шоу, то е като от последния ерген ,но само момичетата на Виктор , без да го има контраста с отборът на Мартин . И това дали ще проработи ми е много интересно и за YouTube и за телевизията, защото аз ще ги гледам по две различни неща , как ще работи при едното и при другото.
Неделчо:
-  трудно ще се разбере как ще работи в YouTube,  тъй като един ден по рано ще се гледа по телевизията и ще изяжда гледанията.
Туджаров
- да , така е , но от към коментари как го приемат хората, дали повече положително или повече отрицателно. Те ще са по малко заради по -малкото гледания , но въпреки това ще я следя тази част. А мъжете пък , са главно над 30г , което за реалити шоу са си старчоци и което също е интересно за YouTube,  как ще се приеме, защото в YouTube са свикнали да гледат НЕ хора над 30.
Неделчо
- за любовно шоу не е толкова зле , имайки предвид,че за миналата година ние не можехме да имаме нито едно момче над 30 и беше до някаква степен проблем , защото момичетата бяха по зрели от момчетата, момчетата бяха малко като дечковци.  Сега явно е поправена тая грешка , но е заложено чак в другата крайност , ми се струва. Сега пък всички да са над 30 и няма някаква пъстра калибрация между всички. Примерно всичките са ми с подобни коси...
Подиграха се на модерната прическа на Радо.
Неделчо.
- малко са ми невзрачни на пръв поглед, тоест не можеш да ги запомниш бързо нито по имена ,нито по визия , но това може да е добре , когато задълбочат нещата и започнем да ги разпознаваме.
Туджаров
- шоуто е един месец , ще имаме ли време да ги опознаем?
Неделчо
- не знам колко е , но сега вървят всеки ден епизодите и не знам колко ще издържат така.
Туджаров
- почват да ми се открояват някой ,малко по малко.
Мъжете са много странни и възрастта и те някакси не умеят да комуникират с жени , като изключим един двама.
Неделчо
- не знам какво търси Мишо и екипът му този път, а и може би на кастингите е видял нещо , което ние още не виждаме.
Туджаров
- това със стената ?
Неделчо
- това със стената е ,като love is blind.
Туджаров
- 5 дни не ти ли се струват много?
Неделчо коментара този тип американски предавания и казва , че love is blind, му е най скучно.
Коментират и Чефо , че е първия покемон на Туджаров.  И играе позицията , която заема Туджаров в Ергена. Според Неделчо Чефо ще остане заради екранното време. Сравняват Виктор от ергена и Чефо , че и двамата не биха си тръгнали заради екранно време .
Игрите ,Туджаров ги коментира, като ,,смешна работа,,, каза че Сузана не е била доволна от мъжете, защото се държат като селяци . Ники модела искал да влиза в Игри на волята , но не са го взели. Неделчо стига до извод ,че тогава той търси повече известност, от колкото жена. Туджаров коментира , че Ивелина е в инфуенсарските среди и може да познава Ники (моделът) , защото и той е в тях .
Според Неделчо , Маги седи добре на екран ,но не е отпусната. Малко все едно рецитира. Трябва да е без очила...
И това е , малко съкратих глупостите накрая.
Имам грешки в правописа , но нямам време да проверявам , за на бързо , толкова! Не очаквах да е толкова дълъг коментара за Диви и красиви Joy

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 18:03 от Lizi:) :)

# 253
  • България
Епизод 3 беше интересен, имаше интрига.

Не ми харесва, че им дават силови и физически игри, не сме в Сървайвър. Подходящи са инфлуенсърски викторини.

Стоян е голямо дрЪво, много мазен тип, аз бих избягала, ако ми се наложи да общувам с него и пет минути. Нито вид, нито акъл. Бавният говор е смущаващ и смешен.  И все пак е по-добре от поне трима селяци.
На Елена й беше видимо неприятно да говори с него. Чудя се защо 35-годишният и 38-годишният тенис треньор се точат на 22-годишната Елена.

Сузана беше меко казано разочарована от мъжете, сбърка като повтаряше само за Стоян. На утрешната среща ще се разочарова. Може би сбърка стратегически като покани Марио, а не Радо.

Потресе ме разговора й с Божин:
- На колко си години? Питам, за да върви разговора.

Много скучен и безхарактерен мъж.

Когато се проведе голямата среща на всички участници предвиждам разочаровани жени.

До тук не виждам кой с кого би си паснал.

Ивелина и Ренета се очертават като дразнители. Мъжете ще лапнат по Ванеса, Джулия и Елена.

# 254
Ренета е с голямо самочувствие , без покритие . Много е далеч от лекар . Даже се обижда , като я наричат фелдшер . А е точно такава  само че, с новото наименование лекарски асистент.Не се и старае да научи нещо ново . Ще видим какво ще измисли по - нататък.
Е как ще се обижда, като и родителите ѝ били такива. Според тази статия явно преди години доста се е гордеела с професията си..пък сега не е достатъчно инстаграмбъл да се пишеш фелдшер
https://clinica.bg/16940-momicheto-ot-lineikata

В БМП за кратко време натрупват такъв опит, че ще сложат в малкото си джобче дипломирани лекари. Все пак статията е 2021г., може и да е завършила вече и да е лекар.
По-вероятно да са я титуловали така от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт