Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 646
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм сигурна, че те им ги слагат, а не се провъзгласяват сами за такива.

Изгледах снощи първите два епизода, ми за мен си е на ниво Ютюб продукт. Звука в повечето време е отвратителен и не им се разбира нищо. От мъжете един не ми харесва, нито като поведение, нито визуално. Просто са отвратилни. Жените повечето визуално ми харесват.
И според мен е пуснато лятото умишлено, че да събере някакъв рейтинг, ако имаше някаква конкуренция нямаше да има рейтинг. Много е тъпичко за сега.

# 226
Е как те, като на срещата с Марсел тя му каза, че е лекар..Не знам можеше да обясни какво точно представлява професията лекарски асистент или просто да каже , че е фелдшер или парамедик , нали работи в линейка..

# 227
Лично за мен няма спор,че участниците  сезон 1(и жени,и мъже) бяха по-красиви(все пак имаше и такива с корекции),но определено се различават спрямо тези от сезон 2. Но пък има и положителна страна. Дори  в това,че са заложили на естествени визии(конкретно жените) е добър пример за възраст. група 20-30+ год. Разбира се, всеки има своите предпочитания, но от много дълго време не  се бях  впечатлявала от преобладаващ брой  жени с липса на  естетични корекции в риалити.
Само като си спомня Ерген 2, 3 и 4(Мартина,Даниела Ана някаква си-тотален потрес) ,Биг Брадър 2024 (Беба Амеба,Атижи и т.н.),КнИ сезон4 (Йоана кърти просто).

# 228
Защо не свиркате , че започнало Grinning
На първи епизод съм, ще ви чета после.
Маги , душичка още много се притеснява и позира , но ще се очупи , тя е талантливо момиче.
Всички ги виждам за първи път . От пръв поглед неприятни ( склонна съм да им дам шанс ) Ивелина , има малко нериалистични очаквания към партньора спрямо собствените си качества и възможности .
Радо чалгата , ако не бъркам . Ужасно повърхностно момче , също явно не се вижда в огледалото , с типични за Ентелекта му предразсъдъци и вкусове.
Другото нещо , което ме изуми е , че най-грозноватия мъж там , даде най- ниска оценка на Ванеса. Според мен такъв като него , може само на картинка да я гледа , но нищо.
Ванеса -в първият момент се ядосах , защо винаги избират такъв типаж варненки , явно някой много ни мрази градеца . Но виждам , че е спокойна , и някак мила и дори приятна.
Няма ли кой да ги светне , че пошлото е адски демоде
Хубавки мъже
1Марсел -но само отстрани , сельо на мах
2 Стоян -но май ще е кифла
3 Николай -новия
Интересно кога ще си променя мнението

# 229
Имам предвид да е умишлено от предаването, което не изключва участниците да знаят и да поддържат тезата. Фелдшер не е лекар, няма логика да се представя така и ако беше само тя - щях да се замисля, но четейки коментарите се оказва, че има и други с преувеличени професии. Лекарските асистенти имат право да лекуват и предписват лекарства, може и тя да си е преувеличила, нямам представа. Знам, че в някои населени места именно те се водят "лекари", защото лекари няма. Аз не разбирам защо да преувеличава като участник, нейната професия (особено що се касае до спешна/бърза помощ) си е не по-малко важна, затова и предположих, че е от предаването - да добавят "престиж".

# 230
Аз съм сигурна, че те им ги слагат, а не се провъзгласяват сами за такива.

Самата тя лично каза на Марсел, че е лекар. Та никой не ги провъзгласявая..освен самите те!

# 231
Абе, глупости,  и в другите предавания разни лентяй ги правят професори. Така са им казали да говорят, че да има сензация. Видиш ли човек със сериозна професия като лекар влиза в тяхната продукция.

# 232
Изгледах и третия епизод. Игрите, за разлика от първи сезон, бяха добре. Победителите - предизвестени малко, но нормално е да има силови. Сузана ми харесва сред момичетата, но даскалският тон при момчетата не е в нейна полза. Избра абсолютно неподходящ за гривната - хем си създаде проблем с момиче, хем е ясно, че от него гривна едва ли ще види. Хвана се като удавник за сламка за този Стоян и това ще ѝ коства оставането.
Стоян и визуално, и като присъствие не ми допада. Има нещо самодоволно и надменно в излъчването, на вид е най-зле от всички.
Умирам от смях с борбата за Радо. Нямам търпение да ги съберат, интересно ще запази ли високия си рейтинг. Смешни са изобщо с опитите да си резервират предварително някого, чак и обидени и ревниви го играят.

# 233
  • somewhere near the sea
Е как те, като на срещата с Марсел тя му каза, че е лекар..Не знам можеше да обясни какво точно представлява професията лекарски асистент или просто да каже , че е фелдшер или парамедик , нали работи в линейка..
Значи не е истински лекар?

# 234
На Радо му беше казала, че е медицинско лице, а на Марсел, че е лекар. Според мен от предаването ги натискат да използват такива специалности заради публиката, а и да изглеждат по-разнообразни.

# 235
Аха. Сигурно са ги накарали и да влязат. Против волята им тъй. И един мармот ..нали...

# 236
  • София
Още не са ги събрали заедно и всичко може да се обърне с краката нагоре, но засега Радо ми прилича на Симеон от сезон 1. Основно по едно направление. Не се взима сериозно и ръси глупости на килограм. Но около него е по-весело. Атмосферата е непринудена, жените се отпускат, защото е веселяк и не ги напряга. То това си е до усещане. Не се учи, или го имаш или го нямаш.
Но дали наистина ще е така, ще видим идните епизоди, когато най-накрая ги съберат заедно.

# 237
  • Бургас
Ренета е с голямо самочувствие , без покритие . Много е далеч от лекар . Даже се обижда , като я наричат фелдшер . А е точно такава  само че, с новото наименование лекарски асистент.Не се и старае да научи нещо ново . Ще видим какво ще измисли по - нататък.

# 238
Изгледах снощния епизод.... Хареса ми , игрите бяха интересни и не успях да предвидя , кой ще спечели от мъжете. Марсел отново ми направи лошо впечатление, тоз си е типичен врачански селяндур ( аз съм от Видин , не съм далече от него) Joy , ама направо поведението му е ужасно. Като цяло , докато Сузана беше при мъжете, те ми изглеждаха супер невъзпитани, с едно ,две изключения.
Хвана ме яд , че Сузана и Стоян се разминаха, някак не я виждам с никой от другите, а и те са много ниски и на височина не и подхождат, на зрялост също.  Тя е висока 1,80, само на мен ли ми се стори или повечето мъже са супер ниски сравнение с нея?
Безработния (Божин) е супер кринджав , не каза нищо , защо не работи , има ли оправдание или мама го издържа. Изглежда ми , като някой дето майка му го издържа и не би се пуснал от полата и!  Не знам дали съм права , по натам ще си проличи.  Но това ,че не работи е огромен червен флаг!  Ако някой го познава и има инфо за него , нека каже!
Елена и Стоян ,не ги виждам заедно...много са ми различни , а в рекламата за другия епизод , дадоха че Марио каза ,, гледах как две жени се бият за един мъж,, , явно Елена и Сузана , ще са доста активни, дано не се изложат много.
И силно се надявам фразата на Марсел ,,а сега се разкарай,, , да не е към жена. Ама като гледам диванчето май е това дето са срещите на сляпо.
Ренета каза ,,тотален обрат за мен,, , дали пък си хареса някой друг? Или Радо залитна към Ивелина? Ради ми изглежда , като женкар , изневеряващ , бройкаджия, междудругото. Чакам с любопитство следващия епизод. .

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 15:45 от Lizi:) :)

# 239
  • София
Това предаване е смесица между Ергенът и Игри на волята, така ли? Малко съм объркана Joy Общо взето не му схващам концепцията. Водещата откъде я знаете? От друго реалити ли? Че за мен е непозната.

Общи условия

Активация на акаунт