Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 519
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Всъщност Ренета , която я представят като лекарка , не е никакъв лекар , а лекарски асистент . За тази професия се учи четири години . Това са бившите фелдшери .

# 61
  • София
Ако не друго, поне не бяхме излъгани и ето сега гледаме непознати участници. Е, тук все пак е Бг мама, форум номер 1 на балканите и в топ 2 в източна европа (заедно с руския), така че винаги ще има хора, които имат повече информация. Но за средностатистическия зрител, това са напълно непознати хора. Изцяло нови ТВ лица.
Явно това са хората, които се явяват на кастинг. Част от тези не са взети за други предавания. И сега получават шанс за изява. Как ще се възползват от тях си зависи.
Според мен, една огромна лъжа е, че видиш ли хиляди знайни и незнайни се натискали да участват в родните риалити формати. Това го е имало, но в далечното минало. Сега са малко и повечето са познати на познати - явявали се на други кастинги и така.
Но все пак ето ни профил - непознати люде. И тези, които не са взети, в болшинството си са сходни като излъчване и поведение с одобрените. Няма как да има огромна разлика според мен. Не работят така социологията и математиката.
Разбира се има много готини и яки образи - мъже и жени, но те просто не ходят по кастинги, а си живеят живота. Като повечето от нас тук и навсякъде другаде.

Simple Smile

# 62
Аз с голямо закъснение пуснах епизода и се намествам в темата.

Малко ми е смешно как всички са силни и независими, но вече им писнало. Бре. Камъни ли мъкнат тия жени.

# 63
Водещата защо говори като изкуствения интелект.

# 64
Първо впечатление:

Ванеса ми е симпатична, Марсел е див сельо

# 65
На мен на пръв поглед от жените най-много ми допада студентката, Джулия, от мъжете актьорът. Ванеса въпреки несполучливите според мен корекции ми е симпатична.

# 66
  • София
Този младеж Радослав сам ли се е подстригвал. Уникален бретон има Joy

# 67
Толкова ли не можаха да им сложат едни микрофони?

# 68
Срещите на сляпо са ми по-интересни. Останалото ми се вижда гаща плява засега..Макароните и тази година ли са спонсори , като гледам къде е срещата и на двете двойки натам ме води логиката..

# 69
Оф, едва се чува.
Добре бе, Ренета, караш го да се опише физически, ама външния вид нямал значение.
Трябва ми едно меме - логика - няма!!

П.С. след епизода отивам да се епилирам.
Марсел ще прави шоуто или ще дразни всички Wink

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 21:19 от Donna Paulsen

# 70
Ти да видиш.. Чефо (Стефан). Дали ще вкарат по-нататък и други по-познати лица??

# 71
Някъде четох , че тази Ферай ще влиза от последния Ерген, може и тя като Чефо епизодично.
На Стефан му личи , че се чувства не на място.

# 72
Много нестандартен и неочакван ход с влизането на Чефо.
Дано да остане, още преди Сървайвър ми е от любимците.

# 73
Този Чефо не участваше ли в Сървайвър. Или ... помня го отнякъде и беше един лигльо и предател там, нафукан, изобщо...

# 74
Нежният Чефо, за мъжете ли ще се бори ?

Общи условия

Активация на акаунт