Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 523
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Тази Рената защо се представя за лекар при положение , че е фелдшер ?

# 76
Обновена е 1 стр. / основното мнение.
Има и пусната анкета, гласувайте. 😊

Липсва ми само фамилията на Елена (киберсигурност).

Елена Хаджииванова (Elena Hadzhiivanova във фейсбук). Намерих я и в ЛинкдИн, изобщо не се занимава с киберсигурност.

Иначе доколкото разбрах, си има приятел от много време. Тоест, по време на снимките, е била обвързана

# 77
Тази дама какъв точно лекар е?

Чефо ли беше с операция на носа?

# 78
На мен лично ми е скучно и мудно. Направо тъпо...
Не съм гледала нито един от сезоните в интернет. Бях с големи очаквания и му дадох шанс, защото счетох, че в праймтайм по нова ТВ ще пуснат нещо , което да "избие рибата". Но всъщност след "Домът на мечтите" , защо ли се учудвам? На фона на "Диви и красиви" ,  "Муха в супата" ми е в пъти по-интересно като формат. Маги ми допада като персонаж, симпатизирах й в "Ергенът". Но за водеща нещо не ми се вписва.
Иначе замисъла да се покаже колко красиви девствени кътчета има и по нашето Черноморие , оценявам високо.

# 79
Тоя тенисиста много загорял Trollface

# 80
Ох, единственото интересно от този епизод за момента е сцената, в която рапъра започна да рапира (по-скоро рецитира), а тая не разбра и му вика “някой друг път”, а той “ама аз започнах..” 😭😭😭😭😂😂😂😂

Тоя тенисиста много загорял Trollface

Изчакай да му чуеш рапа..

# 81
Егати тези мъже са много гладни, само хапват, нула внимание към жените, не стига че ги държат в обора, но и не ги хранят явно😅

# 82
  • София
Тази дама какъв точно лекар е?

Чефо ли беше с операция на носа?

Не била лекар, а фелдшер

Да
Grinning

# 83
Всъщност Ренета , която я представят като лекарка , не е никакъв лекар , а лекарски асистент . За тази професия се учи четири години . Това са бившите фелдшери .
Дори зависи какъв асистент е. Моя приятелка работи като дентален асистент, а е завършила само бакалавър етнология-нищо общо с медицината. Няма дори и магистратура. Мина само няколко дни инструктаж и след седмица вече беше дентален асистент...

# 84
Оф честно, срещите на сляпо много тегаво вървят нещо. Единият разказва на момичето смешна случка за грозна жена, на другият само йеб@нье му е в главата и си мисли, че така ще ги провокира да си покажат същността….
А, и няма да ти кажа как се казвам.
Нз, сравнявам с love is blind, там говорят много за себе си, ежедневието си, желания, неща.

# 85
Не съм чувала аз за лекар асистент.
Единствено за дентален асистент.

# 86
За секса да ви питам. Trollface
Мъжете са пълен криндж.

# 87
Много кринджави срещи. И кринджави участници. И мъже по потници, бррр.

# 88
Имам чувството, че някой доста си е поиграл с избора на ''героите''. Божин - и визуално и като изказ - еквивалент на Божинката, тенисистът наподобява Гришо, Марсел е аналог на Пацо...
Ванеса ми се струва, че се е изявявала в някое предаване. Много позната физиономия.

# 89
Ивето има main character syndrome

Общи условия

Активация на акаунт