Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 238
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Ще е по-лесно да ми отговориш. Може да е Ванеса, Ренета и Елена, всичките са със странни носове.
Чефо Grinning Eдно към едно са.

# 421
Голяма важност си придава тоя Чефо. Физиономия на девойка.

Много ми харесва манекенът Николай.

# 422
Според Марсел Рената била "съвършенннна" Grinning

# 423
Много кратки тия епизоди, не че беше кой знае колко интересно, ама като се има предвид, че започне в около и 20...

# 424
  • България
На мястото на тия жени без да се замислям казвам: "да" за Чефо и се пляскам по челото как изгониха Стоян, а не някой от турбо селяците.

# 425
Дано изгонят Чефо

# 426
Да живеят лисЧетата!

# 427
И аз искам да изгонят Преслава, там е като човек на продукцията така или иначе. Поне да бяха вкарали и една мацка такава, да е изравнено. Има бол инфлуенсърки като Преслава, дето искат да влизат вътре, в кое да е предаване.

# 428
И аз искам да изгонят Преслава, там е като човек на продукцията така или иначе. Поне да бяха вкарали и една мацка такава, да е изравнено. Има бол инфлуенсърки като Преслава, дето искат да влизат вътре, в кое да е предаване.
Сакън! Стига ми , че ги гледаме в КнИ. Макар, че като се замисля Дари Овчарова и Грозданка щяха да избият рибата за сеир.
Той Мишо Недков може и кака си да вкара , ако положението стане твърде скучно.

# 429
Сакън! Стига ми , че ги гледаме в КнИ. Макар, че като се замисля Дари Овчарова и Грозданка щяха да избият рибата за сеир.
Той Мишо Недков може и кака си да вкара , ако положението стане твърде скучно.
A, онова не го гледам и пари да ми дават.  Гледам само обзорите на надкаста. Стига ми Grinning Грозданка е ромката, нали? От стоте гривни?

# 430
Много кратки тия епизоди, не че беше кой знае колко интересно, ама като се има предвид, че започне в около и 20...
Да, но беше без реклами. Тоест същото като да беше почнало в 21.00, но да имаше два блока с реклами от по 8 мин. всеки.

# 431
Как ще е прекрасна Маги, усвоила е фалшивият маниер на Мария Илиева. Единствено хубаво я гримират и обличат.
Паднах от смях и.. съспенс със съдбовната среща на Марсел и Ренета. То не бяха погледи, пък той знаеше коя съм, пък "съвършеННа" чудо беше тази среща, чудо. Освен вече да подготвяме сватбата. Joy
Така стисках палци да останат и Джулка и Ники. Много са ми сладки, дано им се получи.. Че Ивелина пак го захапа Никито, уж беше толкова разочарована.
С Божин се смеем, но това момче е тревожно и май лабилно.
Радо гледаше ококорен като дете в сладкарница.Grinning
Сузи и Стоян дано са се видяли навън, може и да им се получи.
Чефо вън ако може, един патос ни е достатъчен, втори е много.

# 432
Ако не изгонят Стефан, ще са 7 мъже на 6 жени и точно в такъв момент, неизравнени могат да преминат към регламента, в който 6 жени дават гривните на 6 мъже.. седмият (без гривна) отпада.

# 433
  • България
Много съм недоволна от днешния епизод. Гласуването в стил Сървайвър не носи никаква полза за създаване на двойки. Стоян например има повече шансове за мач от Николай или Божан. Сузана пък може да реши да се преориентира към Чефо или Николай и там да се случат нещата. Не е обмислен този етап с отпадането. Не се дава шанс на всички. А и най-малкото 7 жени и 7 мъже ще правят повече калабалък.
Излиза, че отпадат хора, които не са поставени добре социално.

Ренета се показа като куха лейка с тези хвалебствия за Марсельо и останалите сельовци. Марсельо дори в излъчения 1-минутен разговор с мечтаната жена беше токсичен, вечната жертва, измамения романтик и много ревнив.

На минус са ми: Ренета, Ивелина, Марсел, Николай тенесиста.

Неутрални са ми: Радо, Евгения, Елена, Божин (той е с умствени затруднения)

Положителни са ми: Чефо, Джулия, Ники, Марио, Ванеса.

# 434
Трябваше да вкарат лудата Яна от миналия Ерген, за Марсельо.

Общи условия

Активация на акаунт