Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 309
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Божин е доста нисичък, на нивото на Евгения. Ники Масурски се оказа висок. А не видях Джулия как реагира като видя Марселиньо (нали той предния ден й каза "а сега се разкарай").

# 451
  • Варна
Малък въпрос-спойлер. Вярно ли е, че Марио
Скрит текст:
е приятел на Азис? Това на снимката той ли е? https://www.bgdnes.bg/shou/article/21093010
или са клюки на жълтата преса?

А,стана тя.....горката Ванеса.

# 452
Скрит текст:
е приятел на Азис? Това на снимката той ли е? https://www.bgdnes.bg/shou/article/21093010
Не знам дали с Азис се познават, и Марио много ми лъха на някой, когото съм виждала в реклама, но това на снимката няма нищо общо с него.

# 453
  • Варна
Почва да ме дразни Елена. Огромно самочувствие без покритие.

# 454
Почва да ме дразни Елена. Огромно самочувствие без покритие.
Елена... Дразни... Сефте Grinning

# 455
Не само има  самочувствие, ами е надменна и злобничка.

# 456
Не ми хареса това с елиминационния вот. Стоян, а донякъде, и Сузана ми бяха общо-взето безразлични, но това беше кофти начин да почне същинската част. А и тя се почувства гадно, защото реши, че другите мислят, че тя не е там за любов и едва ли не е фалшива и затова са гласували за нея (защото тя Маги преди вота точно така го описа), а то реално те донякъде й направиха услуга. Виж, при Стоян беше различно. Там мъжете му отрязаха крилете, защото може би наистина виждаха някаква конкуренция (което нали е малко 😵‍💫).

Интересно кои са гласували за Джулия да си ходи. Мисля си, е едната сто процента е Ивелина.

Те толкова се омесиха сега, че вече не знам кой с кого ще пробва да се мачва.

М/д, аз ли нещо не чух правилно или Марсел, след като видя Ренета, на синхрон каза нещо от сорта, че външността не била толкова важна... Тоест, той все пак не я хареса толкова много?

Според мен Чефо няма смисъл да го държат там.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 23:18 от Geri2000

# 457
Ванеса какво имаше предвид с това 50 на 50 за Евгения? Не я харесва ли?

# 458
  • Варна
Ванеса какво имаше предвид с това 50 на 50 за Евгения? Не я харесва ли?

Е, странна е някакси...

# 459
Мъжете стреляха по Ники Барселоната, защото "дошъл малко по-късно", браво! Аргумент на годината!
А за Стоян, защото "две жени се бият за него". Супер Марио не му направи услуга с тези думи. Разбирам ги. За Ники т(п)ениса (не се стърпях Laughing) не останаха мадами.

Жените без изненада отстреляха Сузана. Подозирам, че не е защото я виждат като голяма конкуренция, а защото е най-осъзната. Това чувство си е за страх Simple Smile
Първо ги изпонатръшка в басейна, после им проби мозъците за Стоян Grinning

# 460
Евгения много ми напомня на миналогодишната Стиляна , разликата е може би , че тази поне не пие толкова.

# 461
Не ми хареса това с елиминационния вот. Стоян, а донякъде, и Сузана ми бяха общо-взето безразлични, но това беше кофти начин да почне същинската част. А и тя се почувства гадно, защото реши, че другите мислят, че тя не е там за любов и едва ли не е фалшива и затова са гласували за нея (защото тя Маги преди вота точно така го описа), а то реално те донякъде й направиха услуга. Виж, при Стоян беше различно. Там мъжете му отрязаха крилете, защото може би наистина виждаха някаква конкуренция (което нали е малко 😵‍💫).

Интересно кои са гласували за Джулия да си ходи. Мисля си, е едната сто процента е Ивелина.

Те толкова се омесиха сега, че вече не знам кой с кого ще пробва да се мачва.

М/д, аз ли нещо не чух правилно или Марсел, след като видя Ренета, на синхрон каза нещо от сорта, че външността не била толкова важна... Тоест, той все пак не я хареса толкова много?

Според мен Чефо няма смисъл да го държат там.

Едното предположение вчера беше, че Марсел няма да хареса особено Ренета.
Второто, че ако случайно я захареса, тя ще играе ,,укротяване на опърничавия,,.
Обаче, за съжаление, както писах вчера действителността в Бг е такава. И доста жени имат нереалистична представа за себе си. Искаше ми се да се получи втория вариант. Щеше да бъде доста интересно. Но не залагам много на него. Той дори се държеше дистанцирано към нея накрая. Въпреки изказването. Забравих точно как я описа.
Другият вариант е с Джулия, обаче малко вероятно.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 23:51 от LillyHelen

# 462
Логично беше Марсел да не хареса "докторката", според неговите изказвания. Момата изобщо не дава вид на девица, чиста като роса, с тия джуки и наистина очаквах тоя да изпляска нещо по темата. Но то не е късно още.

# 463
И аз (независимо дали го е казал, дали не е) останах с впечатлението, че Марсел не е особено трогнат от визията на Ренета. Като че ли се беше пренавил и се разочарова; говореше определено с половин уста (не толкова категорично като в последната им сляпа среща).

Не мога да съм сигурна дали не беше комбинация между точене на лиги по всички останали „пищни жени”, които са му привидно толкова „омразни”, и разочарование, че Ренета не му пасва на причудливия образ на „естествено красивата и чиста като момина сълза” работлива девойчица, ама… не ги виждам заедно.

# 464
Скрит текст:

Той е, Азис е качил снимките с него в инстаграм и го е тагнал, така че ако влезете в профила на Марио ще ги видите. Той ги е пиннал и излизат като първи пост.

Общи условия

Активация на акаунт