Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 319
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
За да стигне това дъно Марсел крие тъжна история зад гърба си. На повърхността е селяндурщината , но си мисля, че отдолу се крие едно ранено малко момче, което не е обичано достатъчно. На мен лично си ми е жал за него.
Не ми казвай, че би насърчила сестра си или дъщеря си да се сближи с човек като Марсел.
На етапа, на който е в момента, Марсел е способен да изгради само токсична връзка.
Ако си зрял човек и осъзнаваш дефицитите си, се взимаш в ръце и работиш за да ги преодолееш ПРЕДИ да въвлечеш партньора си в бездната на тъжното си детство.
И това израстване не става в кръчмата и в гняв към целия свят, нито в ръсене на обиди. Иска се много работа с психотерапевт, вглеждане в себе си, четене, осъзнатост и търпение. За да не вредиш на партньора си, да не осакатиш другия, първо си подреждаш своето Аз. Другото е просто егоизъм, мързел, оправдания. . .

# 466
От мъжете харесвам Марсел. Да, може да е див селянин, дървар и т.н. но според мен това е маска. Много болка има в този мъж, цялостното му поведение говори за дълбоки травми. В погледа му виждам тъга, недоверие и болка, но е истински. Не се преструва като останалите, чистосърдечно си се показа какъв е. Интересен ми е и дано разкрие малко повече за себе си. С правилната жена до себе си със сигурност ще е друг човек.  Това е което аз виждам в него.
Останалите мъже са ми неосъзнати г...Close

Не искам да противореча, харесвай когото си искаш разбира се, но на твое място бих се замислила за собствените си травми, ако такива хора са ти симпатични или ако откровено вярваш, че “с правилната жена ще е друг човек.” Не знам на каква възраст си, но ако си по-млада те чакат много токсични отношения, защото този човек е очебийно такъв.

Не го пиша като заяждане, съвсем добронамерено казвам.

# 467
Марсел съвсем не ми е идеал за мъж, споко!  Joy
Благодаря за загрижеността!
На фона на останалите недорасляци и неосъзнати г.., той ми е интересен! Съжалявам, че не се вписвам в масовката! Hands V

# 468
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Добра активност в предната анкета.
134 гласа за 5 дена.
Ето резултатите от нея:
Скрит текст:

Точно от това се опасявах, мъжете ще гонят мъже, а жените-жени?!
Логика? Няма!
Дано тази дивотия е била еднократна. Само сега, като някаква изненада (да, имаше изненада - неприятна!), защото иначе ще ги канселирам!
Ей, хора, моля ви, това е любовно предаване все пак! Абсолютно всички трябва да получат равен шанс!

НО, на 95% съм сигурен, че оттук-нататък ще си влезем в нормалното русло.
Или ще си тръгват по двама в края на седмицата (но така бързо ще свършат участниците, така че малко се съмнявам) или ще има нечетен на четен брой и ще си тръгва по един на седмица, като ще се редуват половете.
А нали се носи слух, че и Елвира от четвъртия Ерген ще влиза в предаването.

Не съм изненадан, че Сузана си тръгна, очаквах го, но не и по този начин. Тя 100% беше вътре за любов, така че да си тръгне точно по този начин си е обидно. Но от друга страна, точно с тези мъже нямаше да и се получат нещата. Спести си разочарования и изхабени нерви. Сега поне си излезе, като харесван участник.
Стоян беше изгонен от завист според мен. Първо, че ги пребори на тепиха 'алфите' и второ, че се фукаше колко е вървежен (всъщност беше в заблуда, защото май само Сузана си го хареса). Но той беше от по-интересните образи сред мъжете и имаше какво да покаже според мен, за разлика от поне трима от тези, които останаха.

Защо не ни показаха кой за кого гласува? Бива ли такова нещо?
И моля ви, слагайте субтитри, защото някои разговори изобщо не се разбират. От епизод на епизод звукът става все по-лош. 😮

Ето според мен как са гласували, но естествено няма как да знам със сигурност...
Стоян: 4 гласа (Марсел, Ники, Николай и Божин)
Ники: 2 гласа (Радо и Стоян)
Николай: 1 глас (Марио)
-
Сузана: 4 гласа (Джулия, Евгения, Ренета и Елена)
Джулия: 3 гласа (Сузана, Ивелина и Ванеса)

Аз съм 'ЗА' Чефо да остане. Да, имаше предимство спрямо мъжете, но от друга страна или ще се получат нещата или няма да се получат. Средно положение няма. По-добре да има повече хора, а той поне може да говори и се държи по-непринудено.
Но и да го изгонят, няма да е голяма драма.
Според мен с 4:2 гласа 'ЗА' той ще остане във формата.

Коктейла биваше като за първи път. Беше студено, личеше си как трепериха и се бяха облекли с връхни дрехи.
Очаквах по дейно участие от Радо, но почти не го излъчиха.
За момента най-много излъчват Ренета и Марсел, така че няма да се учудя ако ги гледаме до финала.
Марио ми бие малко на 'Би'
Ники моделчето също има наченки на бисексуален. Но ми идва и малко апатичен, самодостатъчен и асексуален.
Божин все повече се набива на очи, като 'гей', който се прикрива за хетеро. Или е някаква силно изразена Бета. Жени масажистката виждате какво миньонче е, а този как се сви на дивана и зае силно подчинена роля и вика, аз съм в 'слабата си енергия' Ааааа, бляяккк. 🤮

# 469
Маги се справя 100 пъти по-добре от Наум, много добро впечатление ми направи, че поразпита жените и мъжете преди отпадането. Някак по-естествено и звучат репликите и разговорите, реакциите.
На този фон Наум е пълно дърво.

Марсел ми е простичък, но праволинеен. Мисля, че Рени то пареса - жените си падаме по лоши момчета.

Стоян и Сузи бяха вкарани, за да си паснат. Стоян залетя по агнешкото и логично двамата отпаднаха.

# 470
Здравейте, включвам се и аз за първи път да изкажа мнение за предаването-ами на мен ми е доста скучно до момента, Маги се справя много добре, участниците не са подбрани правилно за мен, тук слабия момент е каста, в такъв тип предавания най-важното нещо е да се вкарат не толко различни образи сами по себе си, колкото хора, които биха се влюбили един в друг.
Мъжете според мен не са тип на нито едно от момичетата.
Преполагам, че ще се мачнат както миналата година, колкото да стигнат до края на предаването, но истинска любовна история тук няма да има -видях го още от първия епизод.

# 471
Имам много да чета назад, но гледам снощния епизод и двамата ми кринджави Божин и Евгения .... Той почна да говори за майка си и се чудя , дали предположението ми беше правилно , че той е мамино синче , мама го гледа и издържа и няма да може да се пусне от полата и?
Силно се надявам Стоян и Сузана , да не отпадат наистина , а да ги отделят някъде заедно и да се мачнат... Сузана много го хареса , той нея не толкова , но ако се опознаят , може пък да стане нещо и да се върнат в имението , като мач.

# 472
Много е рано да се иска от хората там , да проявят сериозни симпатии и да имат дори реална преценка кой е за тях и не е. Кой с кой е можело пък не се покучило. Съдейки по себе си ми трябва време и ситуации , за да започна да си съставям повърхностно мнение за човека. Така само с малко приказки , външен вид и аху иху на маса изобщо нищо не ми говори , и е тъпо да се правят заключения.
Ще ми се , да не карат участниците на този етап да се "мачват", принудително , а да изпълняват някакви игри или битови задачи , изобщо някаква екипна дейност , за да се усетят като хора. Иначе ще гледаме наговорени мачове

# 473
Имаме мн поздрави
Скрит текст:
Скрит текст:

# 474
  • София
На този етап Марсел и Ренета са ми най-автипатични. Той, каквито и минали травми от връзки да има, се показва като абсолютен простак и пияница. Много чувствителни тези мъже - дви го зареждат и вече не вярва на целия свят, затова показва поведение на примат. Това, че Ренета го харесва показва и нейното ниво. Тя има голямо самочувствие, но на какво отгоре -още не е показала.
Не знам как се изроди всичко, но един мъж да легне на дивана и да говори за вибрации, за енергии и други такива. Ако му свърши хляба на масата, яко ще завибрира.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 13:26 от Yellow_girl

# 475
Е има и бегемами , които много харесват носа на Ванеса....надявам се не си говоря в множествено число , но не вярвам съвсем да съм единствената Joy

# 476
По телевизията сме гледали и по-злополучни носове, до има няма три месеца един се обсъждаше редовно. В самото предаване сега си имаме Преслава, чийто е далеч по-потресаващ.

# 477
Мъжете гласуваха от завист, а жените - с желание да предпазят. Ако Марио не беше имунизиран, също щеше да е на пангара.
Досега никога не съм гласувала за половината каст за най-неприятен, но ето - случи се. От мъжете само Николай и Марио са пощадени, от жените - Ванеса, Джулия и Ренета.

# 478
Каквото и да се обсъжда относно ринопластиката на Ванеса,тя е най-красивата от всички жени в имението.То е очевадно, че и без корекции има природна красота-лице,кожа,коса и секси-телосложение. Напомня ми Симона от С1 като излъчване и осанка.

# 479
Ванеса и на мен най-много ми харесва визуално . Маги изпъква доста на техния фон.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт