Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 336
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Анна-Мария от Ергенът 4 вече си има собствен подкаст (изполва студиото и техниката на Любо Жечев) и първите и гости бяха Мартин ергенът и Косара от сезон 4.
Първите 18 минути коментираха Диви и красиви.
Ще се анализира предаването всяка седмица, но с различни гости.

# 346
Анна-Мария от Ергенът 4 вече си има собствен подкаст (изполва студиото и техниката на Любо Жечев) и първите и гости бяха Мартин ергенът и Косара от сезон 4.
Първите 18 минути коментираха Диви и красиви.
Ще се анализира предаването всяка седмица, но с различни гости.
Много ме съмнява да я държат трезва по график за дълго.

# 347
Ся че мъжете са зле е ясно, Марсел се изложи зверски… Обаче и жените на какво отгоре това свръх самочувствие?! Леко пасивно агресивни, Сузана как ги овика на първо виждане като дружинна, как грубо как че никой не става, при положение че тя самата е далеч от нежна и стандартна хубавица… От много лайф коучове и женски гурута с енергии, валидации, претенции и прочее, расте едно поколение жени със свръх очаквания към мъжа, чакаща дъ уан енд онли, Принца на белия кон, а те самите не предлагат нищо! Нямат отношение, нямат кой знае какво образование и обща култура, някои лежат на един външен вид, други и това нямат, но изискванията са до небето. Не само в предаването и в реала го забелязвам, имам дъщеря на възрастта на някои от момичетата вътре, общувам много с моми на 23-28 г. Повчето необвързани, никой не им е на нивото… кое ниво бе?! Не могат да готвят, мързи ги да чистят, не им се бачка, не им се учи, но искат млад милионер да се влюби безпаметно в тях.
Разбира се има и много свястни млади жени, но има и много с грешна себеоценка и очаквания към мъжете.
Жаки, така е. Но понеже на никой не му се бачка, извъдиха се вече хиляда коуча онлайн, които леят глупости от сутрин до вечер и промиват мозъците и на мъже, и на жени. Интернетът е набълбукан от семинари и вечеринки на тема женска енергия и как да станем милионери без да работим.

# 348
А Преслава нали няма да се застоява дълго, че ефектът, който искаха, не им се получи. Надявам се да се ходи, че ми е много неприятен.

# 349
Направо ми се Green Heart като чуя брътвежите за мъжка, женска енергия и т.н. Ей и Ренета обясни на Чефо, че била в мъжката си енергия.

# 350
Няма риалити без поне един двама такива.
Има абонирани. Как са подминали Мегз, Джулката и Жени Калканджиева, направо не знам.

И в сериалите същата работа, без Яна Маринова и Теодора Духовникова не може.

# 351
Всеки път, когато видя и чуя тези мъже, с изключение на Марио, се радвам изключително много, че имам приятел и не ми се налага да общувам с мъже извън приятелския си кръг, но тук мисля, че за съжаление са представителна извадка.

Точно това казах снощи на мъжа ми, че изключително много се радвам, че съм го срещнала и не съм на пазара на любовта, защото сигурно щях да си остана стара мома. Потресаващи са мъжете. И това са 30+. Мъже, които трябва да гледат деца и семейство. Не, не. Пълен кошмар.

Връщам се да чета.

# 352
Някакво депресиращо ми се струва до момента предаването. Малко като портите на Ада - "надежда всяка тука оставете"... Просто е много трудна комуникацията между хората вътре.
Иначе предполагам идеята наистина е била да са една идея по-реални образите

На мен Елена ми харесва, но наистина беше малко рязка на моменти. Въпреки че този Стоян - едно, че е много голям за нея, и, второ, грам не помни какво са говорили. Личи му, че само външният вид на жените му е в главата. Изобщо не знам Сузана каква стабилност мисли, че вижда в него.

Марио май наистина е единственият, с когото може да се говори. Но пък аз в него не виждам искреност. Не ми изглежда да харесва Ванеса, нито тя него - просто е стратег, а може би и тя.

И на мен ми е малко жал за Марсел, изглежда ми перманентно разочарован от живота. М/д, със Сузана, като се дразнеха шеговито, им се получи. Но тук и двамата с Джулия се наостриха. Ако не се бяха взели толкова насериозно, нямаше да завърши така разговорът. А той беше супер излишно груб накрая. 

На Чефо интервютата с момичетата ги скипнах. Не знам какво търси и той там. От страшно много време не съм му гледала видеата и вече почти нищо не си спомням от него, но предполагам и сам не си вярва за тази история как ще си търси приятелка там.

# 353
Всеки път, когато видя и чуя тези мъже, с изключение на Марио, се радвам изключително много, че имам приятел и не ми се налага да общувам с мъже извън приятелския си кръг, но тук мисля, че за съжаление са представителна извадка.

Точно това казах снощи на мъжа ми, че изключително много се радвам, че съм го срещнала и не съм на пазара на любовта, защото сигурно щях да си остана стара мома. Потресаващи са мъжете. И това са 30+. Мъже, които трябва да гледат деца и семейство. Не, не. Пълен кошмар.

Връщам се да чета.
Не мисля, че всички мъже са така. Просто по ТВ предаванията обикалят такъв типаж, важи и за жените. Все си мисля, че адекватните хора с реална самооценка и в мир със себе си, не драпат със зъби и нокти да стават известни, да развиват инстаграми и да рекламират де що някой им подаде - от четки за зъби до носни кърпи.

# 354
  • На морето!
МарСельо ще е много потресен, когато разбере, че Ренета нито е лекар, нито е от Бургас.

Много скучно върви това предаване, не съм гледала онлайн версията, но за ТВ е пълна катастрофа.

# 355
Как може на някого да му е жал за Марсельо (право в десетката!)?! Човекът е обикновен комплексиран и алкохолизиран селяндур с токсично поведение, без град възпитание, и отгоре на това с голямо самочувствие! Първото нещо, което си помислих като го видях е колко червен и топчест му е носът като на алкохолик, той май си е наистина такъв. Нямаше нищо “шеговито” в дразненето със Сузана, беше обикновена липса на възпитание. Нищо не им се е получило, беше покъртително да се гледа подобно нещо.

Много дълго му слуша глупостите момичето на сляпата среща, аз да бях щях да го отрежа още в началото. Момичето се държа търпеливо и възпитано, доста повече отколкото трябваше.

Стоян ми е безкрайно антипатичен, намирам го крайно непривлекателен, има откровено тъпа физиономия, а на коктейла при момичетата се държа просто покъртително на мини срещите си. Един мазен маниер, един такъв нагло огледащ поглед, някакви вметки за секс, ужас. Горкото момиче въобще не го хареса според мен, а се видя принудена да ходи на среща с него после. Нищо кой знае какво не му е казала, и пределно ясно му показа, че няма интерес.

Ямболският рапър, подобно на повечето други, показа ясно защо на 38 няма жена. Според мен няма и да проима. Безработният и той.

Единственият, който според мен изглежда добре, въпреки безумните количества гел, е Ники Модела. Другите ги намирам непривлекателни, а някои откровено грозновати. В допълнение, само той и Марио могат да съставят сложно изречение. Мъжете са абсолютно дъно.

Не че жените ме кефят, но са много по-добре.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 16:05 от Firebird26

# 356
Интересно ми е как е направен каста за мъжете. Реално погледнато повечето от тях са социални "инвалиди" - не могат да комуникират нито с мъже, нито с жени.
За Марсельо / Joy / няма шанс - чувства се значим само ако е пил. А това го прави дъно. И най-вероятно наистина се е "захапал" за докторицата, защото няма шанс в реала някоя дори средноинтелигентна мома да го забележи, та камо ли  лекарка! Уау! В неговото село ще припаднат от завист! Дори визитката  му, че е "специалист телекомуникации" ме съмнява дълбоко. Колко пък да е специалист човек, който влачи едни железа по баирите и ги сглобява по схема???
Марио е в ролята на "големия батко" - безопасен и винаги на разположение.
Стоян няма реална престава как изглежда в очите на околните явно. Сузи наистина не е за него - той е много ниска летва спрямо нея.
Ако не са послъгали от продукцията и ако снимките в инстаграма са му реални (изглежда са), бих казал че има доста отговорна и сложна работа, която изисква доста специфични знания, за които се учи около 4-5 години бакалавър+алпинизъм, който или го можеш или не. Така че определено не мъкне едни  железа по едни баири Grinning

# 357
МарСельо ще е много потресен, когато разбере, че Ренета нито е лекар, нито е от Бургас.

Много скучно върви това предаване, не съм гледала онлайн версията, но за ТВ е пълна катастрофа.
Как така, нали това и пише във визитката, аз ли нещо съм изтървала🤔

# 358
За да стигне това дъно Марсел крие тъжна история зад гърба си. На повърхността е селяндурщината , но си мисля, че отдолу се крие едно ранено малко момче, което не е обичано достатъчно. На мен лично си ми е жал за него.

# 359
Възможно е да е така, но аз от някаква възраст натам не мога да оправдавам поведението на хората с травмите им от детството. Много повече ми е жал за жените, с които той е бил или ще бъде, защото трябва да му търпят токсичното поведение. Че е абсолютно токсичен в отношенията си мисля, че може да се види и от това, което показа досега.

Общи условия

Активация на акаунт