Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 123
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Казах ви че тоя Ванков не го бива, много са му фейк продукциите…

# 556
Тва да не му е "Съдби на кръстопът" ... и тоя Мишо е такова безгръбначно. Миналата година каквото каже Неделчо , тази каквото каже Ванков..А парите за предаването са негови...Пардон..на баща му.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 20:03 от BaDBluEeYeS

# 557
Определено диви и красиви трябваше да си остане в ютуб, не мисля, че има някакво кой знае какво надграждане от миналата година, скучно е, а участниците са пълна боза. Единственото хубаво нещо в този сезон е Маги водещата.

# 558
Виж ти, това с титлите на Ренета се е раздухало доста. Сега ми попадна това.
Много ме кефи как, когато Дарислав я натисна, Ренета веднага започна да се оправдава: "Имам договори - когато ми изтекат, ясно ще се представя и заявя. Но до този момент мога да отговарям лично и само за себе си, не и за продукцията, не и за продуцентите." Сякаш не разбира колко сериозно е да се представяш като "лекар" в национален ефир - хората са доверчиви, а такова твърдение трупа известност и авторитет. Всичко това тя го свежда до "просто едно реалити", което има немалка гледаемост, но ако някой се подведе - било си негов проблем, че вярва.

Най-важното е, че тя не се отрича, защото няма какво да ѝ навреди – ако номерът мине, ще извлече позитивите; ако стане фал, има готово оправдание. Отгоре на това започна да обяснява как не му отивало да се занимава с подобни неща и да скача срещу жени, как винаги заставала с името и лицето си, а в същото време спокойно заявява, че е "лекар", когато в действителност е "лекарски асистент". А да твърдиш, че има "много по-жестоки неща от това да излъжеш в национален ефир" е върхът на наглостта.

# 559
За съжаление видяхме какви л@йна набърка друга участничка от същото предаване, сезон 1.(Арин@)

# 560
Те Арина поне не са я представяли като лекар в предаването. Аз след като гръмна скандала с нея разбрах , че се е представяла като лекар. В предаването май я представяха като собственик на козметичен салон. Аз си я представях нещо като жената на Бачора Атанаска. Нали тя беше завършила медицинска козметика и преди да забременее вторият път това работеше..

# 561
Те Арина поне не са я представяли като лекар в предаването. Аз след като гръмна скандала с нея разбрах , че се е представяла като лекар. В предаването май я представяха като собственик на козметичен салон. Аз си я представях нещо като жената на Бачора Атанаска. Нали тя беше завършила медицинска козметика и преди да забременее вторият път това работеше..

Явно все пак има кой да я покрие и оправдае по това отношение...

# 562
Ренета лично на Марсел каза, че е лекар, така че нейните и на защитниците ѝ извъртания не важат. Ама реалити, ама не знаехме и бла бла са тъпи аргументи. Издънил си се, признай си, вместо да шикалкавиш.
Не, че и докторът се държеше на ниво, кискаше се като ученичка и си губеше времето с интриги.

# 563
Точно. Самата ТЯ се определи като лекар.
Айде на Ванеска идеята издишаааааа....

# 564
Тя и Ванеса каза, че развива собствен бизнес. Да не е казала бизнес дама съм , ама..то е същото..

# 565
Много неграмотна тази Ванеса.

# 566
Жената е бизнес дама от Швейцария..не ѝ трябва да е грамотна. Вече е преуспяла.

# 567
  • Stockholm
Чефо се настани окончателно Joy Най-подходяща му е дребничката, Елена май беше.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 21:36 от silsto

# 568
Браво, че решиха Чефо да остане като пълноправен участник.
За Сузана и Стоян ме е яд че отпаднаха миналата седмица по много несправедлив начин, а там имаше един от малкото възможни мачове с последващо бъдеще навън.
И двамата адски много си пасваха, определено липсват на първия ,,обединен" коктейл
Марсел почва да ме напряга все повече, сега се изкара жертва.

# 569
Голяма скука тая вечер..Чефо си пусна на воля и варненския диалект..Елена се взе за кралицата на къщата. Усещам, че е от момичетата, които има нужда всички да са влюбени в нея. Такава впрочем е и Ивелина.

Общи условия

Активация на акаунт