Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 085
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Марселка също ми харесва! 🤣

# 571
Той на варненски диалект си водеше рубриката при Жоро Любенов преди години. Сега леко го е изчистил, ама пак си личи редукция.

# 572
  • гр.София
Ей,този Чефо е непоносим!

# 573
Добре че е драмата с тази лекарка, че да се говори нещо за това предаване. За мен е пълна скука, не знам може и щото е лято, но даже и за фон са ми скучни.
А и така като ги гледам и жени и мъже. Аз не виждам коя жена може наистина да си падне по някой от избраните мъже.
Жените поне визуално повечето са симпатични, а и не са много кухи. За сметка на първия сезон гладко им протичат разговорите.
Мъжете са ми потресаващи. Чефо се прави на шут и разчита да му вържат, защото е популярен. Много ми е антипатичен на мен!
Като цяло формата си е за Ютюб, а не за телевизията и тази година. Има ли рейтинг това нещо, гледа ли се ? Звука им е ужасен 🤐🤐🤐

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 22:07 от Morkovelka99

# 574
Чефо на база на какво се дава сам себе си за пример и лее акъл?

# 575
Цял епизод ще гледаме Чефо ли и неговите излияния? Скука.

# 576
Мишо вкарай кака си и Кулагин и да се приключва! Голяма скука. Тоя Божин е толкова нелеп. Имам чувството, че майка му го е кърмила до 5 и все още вечер го завива, когато мине покрай стаята му и го види отвит. Тотална неадекватност при разговор с жените.

# 577
Елена ли гласува с "не" за Чефо?

# 578
Чефо психолог и приятелка ли ще го играе. Като Маги от Ергена Joy

# 579
Според мен пък, добре, че е Чефо, другите изобщо не могат да се отчупят пред камера. Божин скоро ще е вън. Елена май се е напила. На Марсел много му тича образа на обезверения мъжкар, притежаващ ранчо и стил на Оскар от "Трима братя и сестри".
Ванеска и Ренета са симпатични.

# 580
Прави ли ви впечатление как Ники Масурски е винаги като фон на разговорите на Чефо. Но негов разговор тази вечер не видяхме. Нещо се обясняваше на Евгения и ръкомахаше...

# 581
  • Stockholm
Божинката горкият наистина е много тревожен. Дано предаването да има психиатър за спешни случаи, че Ренета не знам дали ще му уцели дозата Joy

# 582
Ренета налази Ванеса..

# 583
Положението стана

# 584
И от тоалетната ли ще предават разговори? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт