Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 064
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Прави ли ви впечатление как Ники Масурски е винаги като фон на разговорите на Чефо. Но негов разговор тази вечер не видяхме. Нещо се обясняваше на Евгения и ръкомахаше...

На мен по жестикулацията ми направи впечатление, че рапираше, жалко, че не чухме 😂😂😂

Безработният ли беше с първата целувка?! 😬😂

# 586
Въй...Джулия как жестоко се напи.. А Божин краче ли вдигна като я целуна или така ми стори ?

# 587
Божин си има план - да мине  (да поговори ) с всяко момиче и тогава да избере. Simple Smile)

# 588
Точка за Божинката! Smiling Imp

# 589
  • Stockholm
И Джулката, и Елена бяха доста пияни. Естествено и другите, но не им личеше толкова много.

# 590
Обходи й дупето с ръка. Изложи се Джулка, пиенето никога не е добра идея.

# 591
А тенисиста защо не го снимат?Радо? Марс?

# 592
Чефо психолог и приятелка ли ще го играе. Като Маги от Ергена Joy
Сам си каза, някои ги харесва физически, а тези, които не харесва - приятелски отношения.

# 593
1ви сезон си беше доста по-динамичен и интересен, тая вечер цял епизод даваха само коктейла като се събират мъже и жени и то пак скука...

# 594
  • София
Върнах преди малко, защото се прибрах късно - е няма такъв криндж. Тоя Божин много ми напомня на едно мое бивше гадже, дори и визуално прилича- и той беше такъв един тревожен, притеснителен, пък обхождаше всяка с поглед (и не само) в дискотеката (докато бяхме заедно там). Само че моят не беше безработен и говореше гладко.
Чефо ще го играе психолог.

# 595
Еее Джулка ми спадна с няколко пункта в класацията. Аз я глася за най-хубавото момче - Никито тя къде се заби.. Пияна ли била, не разбрах. Но "хубавата" Елена беше на кирка. 😁 И смятам, че си падна по Чефо. Той кат някой елф с ушички, носленце, кукуриго...
Вашият прехвален Марио как излъга Ванеска за какво са говорили с Ива. В действителност говореха как всеки ще обходи всеки и тогава ще решават (и е правилно, такъв е формата). Но Ванеска си мисли, че има връзка.. или и на нея ѝ дойде в повече алкохола. Абе по стар бг обичай интересното стана накрая и естествено свърши.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 22:43 от *Амбър*

# 596
Ванеса дано е била пияна, защото реакциите ѝ иначе дават заявки за сериозна емоционална нестабилност.

# 597
Ванеса просто иска да е кралицата на къщата. Същото обаче искат Ивелина и Елена. И трите са т.нар. pick me

# 598
Ванеса дано е била пияна, защото реакциите ѝ иначе дават заявки за сериозна емоционална нестабилност.
Беше, личеше и, едва оправяше думите, то всичко женско се понапи.

# 599
Ама после нали видя Марио как подви опашка и отиде да пита от коя страна на съседното легло да ляга 😀

Може би трябва да ги държат пияни, че коя ще се хване с някой от тея мъже трезвена… макар че масажистката е загоряла като цигански тиган, аз залагам, че ако има екшън ще е тя 😁

Общи условия

Активация на акаунт