Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 059
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • Stockholm
Лекарката и Марселиньо  въобще не ги отразиха в епизода. Той си приказваше с Джулка  в един момент,  да се изповядва пак за последното си гадже Joy И всъщност, колкото и да не ми се вярва,  той беше най-трезвен тази вечер JoyJoy

# 601
Докторицата и алкохолизираният лесничей според мен ще са си главни действащи лица, но може би ще отделят сюжетните линии малко.

# 602
Лекарката и Марселиньо  въобще не ги отразиха в епизода. Той си приказваше с Джулка  в един момент,  да се изповядва пак за последното си гадже Joy И всъщност, колкото и да не ми се вярва,  той беше най-трезвен тази вечер JoyJoy
Човекът е професионалист - носи на пиене.

# 603
Гледам на запис и ми е много смешно всичко.

# 604
  • София
Тъкмо викам да дам шанс въпреки нещото, което е водеща...и хоп Чефо FlushedDisappointed Relieved
Пп. Мислех, че е от другия бряг, а казва булка ще търси в тоя формат Rolling Eyes

# 605
Беше много глупаво това с вота за Чефо. Разбира се, че нямаше как да не го оставят вътре.

# 606
Възможно ли е Чефо да даде гривна на Божин? 🤣🤣🤣

# 607
Не знам защо и аз досега съм си мислела, че Чефо не харесва жени в любовен аспект. Ама може би от държание, маниери, изказвания, и аз не знам какво ме е навело на тази мисъл. Но спрямо това, което съм виждала, не знам дали някоя от тях покрива високите му критерии за жената, която иска да е до него.

# 608
Беше много глупаво това с вота за Чефо. Разбира се, че нямаше как да не го оставят вътре.

И аз много се издразних. Много ми е противен и като характер хич не ми допада. Ама нали шоу да става.

# 609
Що така се напиха тези момичета... На Ванеса и Елена много им личеше. Джулката и Божин пък от тях хич не очаквах целувки от първата вечер.

Дано не дават само Чефо да филофства и Ивелина да хайманосва, че са ми най-досадни двамата.

Ванеса доста обсебваща се оказа. Те все пак не са се и мачнали реално още. Дори да е разочарована и да има някакви очаквания, по-добре да не му показва толкова бързо.

Струва ми се, че Елена, Ивелина и Джулката ще са най-харесваните.

Чефо и Ивелина са там само да ги дават по ТВ според мен и никого не харесват. Елена май хареса Чефо. Този Божин как заряза Женито. Много притеснен уж беше, не се беше адаптирал, а накрая...

# 610
Само според мен ли Ивелина е грозновата въпреки тея два пръста грим?

Грозновата си е дори дипломатично, всъщност я намирам грозна. Не искам да си представям как изглежда без прическа и фина шпакловка.

Елена и Джулия са симпатични, но имат наистина отчайваща нужда да си оправят косите и двете.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 23:23 от Firebird26

# 611
Аз пък не усещам гей вайб у Чефо, напротив. По-скоро, както и той сам си призна, ми прилича на парти бой, който не търси нищо сериозно. Но гей вайб в предаването усещам само от Божин, той затова и побърза да целуне пръв да не си го мислят много Grinning Малко като едно време Атанас Месечков дето се правеше на влюбен в Ели Гигова във Вип Брадър, за да не изглежда гей Grinning

# 612
  • София
Оп, Джулката поддаде. Ама така е, хубавите ябълки прасетата ги ядат.

# 613
Джулия се е целувала с Божин ли?!?

# 614
  • Paris
Хм интересен епизод. За мен нещата стоят по следния начин:
Елена харесва Чефо. Затова и гласува негативно, за да се направи на интересна и да привлече внимание. Чефо обаче не хареса разговора и може би си замълча заради камерите, но в реална обстановка щеше да и отговори подобаващо.
Ванеса може да се окаже, че е сама, заради ревностно поведение, което проявява към партньорите си. Стори ми се още от самото начало странно такова хубаво момиче да е само в Швейцария, защото там има интелигенти и доста самотни мъже, които биха оценили Балканския и нрав. Харесвам я иначе.
За Рени и Марсел вероятно подготвят повече време следващите епизоди.
Ивелина май, че опитва навсякъде да пусне корени, за да може стратегически да остане максимално. Струва ми се обаче, че само Чефо може да я озапти. Ако нещо се случи между тях, има големи шансове Чефо да хлътне. С друга някак си не го виждам. Максимум да опита и с Ванеса.
Божинката ми е много дразнещ. Все си мънка нещо под носа и се изкарва жертва, че на всичкото отгоре безработен. Не знам изобщо коя се нави да се целува с него. 😀
Марсел е наранен, кой знае може той да е изненадата на сезона и да наблюдаваме там някаква метаморфоза.
Марио още не знам, все пак е актьор и е там за популяризация. Ще се опитва да се покаже в максимално добра светлина.
Като цяло за мъжете каста им е ужасно слаб тази година, но и от жените има само няколко читави.

Общи условия

Активация на акаунт