Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 58 820
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Да, на какъв се прави? Аз не разбрах с това разсъждаване на Стефан жените как го оставиха в къщата. Аз не бих го изтърпяла и му давам "Не" с главна буква
Явно е нагласен от продукцията да остане
А тази джулка какво ходи се обяснява на този марсел, дърт мъж тя ще го учи как да се държи, особено след поведението към нея. Явно всичко е сценарии или дамите толкова се уважават

# 661
Не съм гледала Сървайвър, защо в БГ едни и същи муцуни в предаванията. Тук нослето си му е на място.
Скрит текст:

Тук си е супер. И носът, и косата. Може да пропусне русите кичури.
На мъжете им отиват по-груби носове, макар че не намирам неговият за такъв. Напълно излишна ринопластика. Не си е заслужавала парите и болката.

# 662
Защо свързвате Марс с кози, не разбрах? Тоя, дето преследва сърни и кози е сатир, а не богът на войната.
Марсело се поизхвърли...брех, Марс да му казвали - бога на северозападните телекомуникационни технологии. Joy
Но ще ми е далеч по- забавен като образ за реалити с цялата си грубиянска недодяланост, отколкото плямпалото Чефо. То не млъкна за момент или нещо спонтанно и интересно да каже. Само като цветарка ходи от човек на човек и следи камерата да е в обектива ѝ.

Марио не ми допада. Категорично се дистанцира от Ванеса с признанието, че той е неин избор, а не тя негов.
Уж възпитан, обран един такъв, а очичките му хитро шарят навсякъде.

Божин ми е анти още повече след целувката. Жалко, че Джулия се поддаде, на мен ми е симпатична от момента, в който показа ниво в разговора с Марселиньо.

Малкото Ники продължава да ми е фаворит.
Не свързвам Марс със сърни и кози. Марсел пожеда му казват Марс, богът на войната, в първия епизод във визитката си каза, че бягал със сърните. А аз понеже не свързвам Марсел с Марс, а със село, а всички сме чували какво правят селяните с козите в Древна Елада... И много се радвам, че Марсел си няма кози.

# 663
Добре, че няма че както пие всяка вечер....
Ами ергена с чалгата, пиел си кафето на чалгичка, зарежда се. Ако не му пускат чалга там може и да напусне по своя воля

# 664
Евгения беше на лайв в тикток.  Оплакваше се ,че монтажът я показвал все с чаша в ръка Joy
Не можах да гледам повече 🍸

# 665
Ами тя така си изглежда, развеселена

# 666
  • София
Напълно излишна ринопластика. Не си е заслужавала парите и болката.

Да, преди е бил по-добре, но и сега ми харесва.. има една екзотична чаровност в него. Обаче като си отвори устата и всичко изчезва, сигурна защото е стрелец, те дрънкат без да мислят. Идва ми твърде "отворен", скромните мъже са по-привлекателни за мен.

Добре, че няма че както пие всяка вечер....
Ами ергена с чалгата, пиел си кафето на чалгичка, зарежда се. Ако не му пускат чалга там може и да напусне по своя воля

ха ха, този Радо чалгата дори не ми се коментира, добро момче изглежда ама с тая чалга рано сутрин. Той май се отказа от Ренета, като я видя Satisfied

# 667
Не мислите ли, че Ванеса реагира меко казано пресилено?
Даже много пресилено. Което означава, че ще е ревнива и обсебваща.
Чефо, ако се подстриже, може и да мине за симпатичен. Изобщо не харесвам мъже с коси. За мен косата е женственост. Както и не харесвам жени с къси коси (къси като мъжка прическа), освен ако няма някоя друга причина.
Точно така!

# 668
Чефо е бил даже красив преди да се обезобрази.
За кой дявол му е била нужна тази ринопластика? Сега хем с половин нос, изкривен при това наляво, хем с антимъжкарска физиономия.
Разбирам Марио да махне 2см и ще е точно, но Чефо да си сложи подобно шило...

# 669
  • София
Без да съм наясно, но поне 5 пъти се написа, че операцията е била по медицински причини.

# 670
  • София
Признавам, преписах го от Кукушев, ама наистина много му ходи!

# 671
Можем само да гадаем, аз имам един познат който така му орезилиха носа защото имаше проблем с преградата и първият лекар, който му я оправя, не беше направил почти нищо, а си беше оставил ръцете и вторият вече трябваше да спасява положението... А Чефо и преди да стане Преслава е бил с малък нос, та не е имало много материал.

# 672
Стефан наистина е бил много по-добре преди ринопластиката. Видима е кривата носна преграда, но е напълно възможно оправянето ѝ без видимо изменение - говоря от личен опит. При него носът е направо отрязан и лицето му е претърпяло драстична промяна. Не към добро.

# 673
  • София
Вижте какво хубаво момче е бил Чефо преди... Сега е карикатура..

https://petel.bg/Stefan-Popov-CHefo-ot-Varna--V-parviya-kadar--v … la-izrigna__76132

# 674
Аз имах кръш към чефо като малка от един чалга клип Grinning

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 16:10 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт