Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 398
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Аз имах кръш от него като малка от един чалга клип Grinning
+1 точка за "Твоя бях" и този велик клип! Joy

# 676
Как да се почувстваш остарял в няколко стъпки:
виждаш коментар за „Твоя бях“ и „като малка“ и се сещаш, че Гергана има такава песен (2004). Няма го вътре. Виждаш няква Джулия с клип от 2018та...

То пък и предвид възрастта на Чефо как очаквах да е в клипа на Гергана не знам, ама това вече е съвсем друга тема 😂

# 677
Аз имах кръш от него като малка от един чалга клип Grinning
+1 точка за "Твоя бях" и този велик клип! Joy
Мерси, сега си го припомних. Този клип може да мине за история как се е стигнало до новия нос. Grinning

# 678
Когато човек няма акъл, той мисли всички други хора за по-прости от него и от никого не приема съвет и си върши нещата както той ги разбира. Води с всеки безмислени спорове за нещата от живота, без да ги разбира. И това го видяхме в пълния блясък и увереност

Може да полудееш ако си имаш работа с прост човек. Ако ти е мъж ( съпруг) или жена ( съпруга ) направо си си съсипал живота с избора си. Няма по-лошо нещо от малоумник/ца

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 16:48 от dsfds

# 679
И умен човек може да си ги мисли тези работи за другите хора,ако той е достатъчно арогантен и тесногръд.
Чефо наистина е бил хубав,сега е сладникав към женствен.
Аз още си чакам развитието между Никито и Джулка.Ще ѝ простим тази пиянска целувка,много важно.Не е станало кой знае какво,но просто не трябваше да е с този.Марсельо е по за целуване,големият Ники също не е отблъскващ визуално.Но най за целувки е Никито. Joy

# 680
  • София
Тук се събрахме много потенциални мачки за Радо Grinning

# 681
  • Пловдив
Ивелина ми прилича на Каралайн от Светът на Ванката:

# 682
Анна-Мария от Ергенът 4 е качила подкаст със Стоян и Сузана, не мога да дам линк (не се толерират), но ако някой иска - може да го слуша.
Пуснала съм го, но доста монотонно говорят всички и не мисля, че ще запомня нещо.

# 683
Ивелина ми прилича на Каралайн от Светът на Ванката:

Пак добре, че не на "майка" й Joy

# 684
  • България
Скрит текст:
На мен Чефо ми напомня на Филип Буков. Чак сега го осъзнах.
С тази разлика, че Филип е висок, с хубава визия, с нормална прическа, с телосложение... А Чефо е нисичко, с дълга косичка, нескопосано вързана на опашка, фейса e... (смях в залата) и устата му не спира, все да ръси "хумор", което крайно отблъсква.

Иначе по отношение на интелект, е доста по-добре от Буков.

Филипчо е самовлюбен левент, който ми е дразнещ. Има някакви знания и по-висок интелект, но арогантността всичко затрива. И все говори с една неприятна насмешка. Все иска да натрие носа. Същински надут пуяк. Ако трябва да избирам с кого да комуникирам ще предпочета Чефо. Много по-земен и разбран е. Пък и визията на Чефо е много хубава, на второ място в предаването.

# 685
Ох, като чета коментарите мен явно ме привличат проблематични травмирани мъже. Нищо чудно, че цял живот страдам. Марсел е точно типа мъж, по който бих си паднала.

# 686
не мога да дам линк (не се толерират), но ако някой иска - може да го слуша.
Все си мислех, че поне официалните подкастове не се трият, но след като вчера изтриха в темата за Мистър Кеш подкастовете от официалния ютюб канал на самото предаване (с двама от финалистите), значи... или се е затегнала работата или просто някой е бил разсеян. Голямо триене, голямо нещо.

Благодаря за инфото за Анна-Мария, сега ще го видя. Сутринта погледнах, но не беше качила.

# 687
  • София
Интересен беше подкаста със Сузана и Стоян.
Тя вече е заета (след шоуто е станало, но нищо не сподели, не изключвам да лъже), Стоян си няма партньорка в живота. Срещнали са се веднага след края на предаването, но не им се е получило.
Стоян има онлайн магазин със забравих какво. Поредният такъв...
Накрая Анна-Мария го изрекламира да го поканят за следващия Ерген. 😁

# 688
А дадоха ли публиката, имаше ли хора този път? Че предния път бяха десетина души.

# 689
  • София
Имаше публика, защото на финала имаше въпроси от тяхна страна.

Общи условия

Активация на акаунт