Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 365
  • 773
  •   2
Отговори
# 735
Коя ли целува? Няма да се изненадам да е самата Ренета. Ей така да види кво изпуска...

# 736
  • София
Марсел е типичен комплексар, пещерняк и доста асоциален тип, който смятам, че рядко комуникира с хора, камо ли с такива, към които има някакъв любовен интерес. Любимото ми - "не ти направих комплимент колко добре изглеждаш, за да не ти навлизам в личното пространство". Не, човек, не и направи комплимент, защото си невъзпитан дървар. Нормално е един мъж да направи комплимент на жена, особено на такава, която харесва. Самата Ренета също не е особено зряла и смяташе, че Марсел и е в кърпа вързан.

# 737
  • София
На тази новата какво ѝ е на...лицето?

Витилиго.
Не не, имам предвид, че сякаш не си движи мн долната част, като скована ми седи

Явно преди да влезе в предаването, си е натъпкала устните и лицето с разни неща за "разкрасяване", и сега няма мимики даже.

# 738
Този Марсел е пълен комплексар, с когото никоя жена не може да се почувства обичана, уважавана и щастлива. Жал ми стана за Ренета, изглежда свястно момиче и тепърва ще страда от интригите на отхвърления мачо, защото най-вероятно ще се опита да си отмъсти като го играе жертва пред другите мъже и ги настрои срещу нея

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 22:26 от Catfish

# 739
Асен много ми харесва засега - симпатичен, има интелигентно излъчване, спокоен. Ако не беше казал, че е циганин, нямаше да предположа. Но и много цигани вече не са от типажа - маалата, шалварите, 5те чавета до нея и тн.
Радослава имам чувството, че насила е там. Хубава е, ама….ако бях мъж, щях да я @@@@ и дотам, то братче нацупено, гледа отвисоко

# 740
Коя ли целува? Няма да се изненадам да е самата Ренета. Ей така да види кво изпуска...
Целува новото момиче, а не Ренета.

# 741
Субтитри!

И аз бих си затворила вратите, като Божинката, от много течение ме боли врата!
Голяма драма че Джулия не й споделя на Ивелина. Браво. Колкото по-малко знае, толкова по-малко материал за манипулации има. Хората, на които им трябва чуждата информация правят само бели с нея.
Марио малко пресоли манджата, чухме го какви ги говореше на Ивелина, не бил избрал той, него го били избрали, сега маже с баданарката Швейцарскито момиче да си го приюти.
Чефо ми е ту мъч! То не е театралничене, не са гримаси. Определено става за Али Раза на младини, защото с една вежда казва всичко!

Марсел успя да светне червената лампа на Ренета толкова бързо колкото на Джулия.

Марсел награби новото момиче със снагичка на богомолка Open Mouth

# 742
Въпреки че не го гледам с особен интерес, хвърлям по едно око.
От всички момичета съм приятно изненадана от Ванеса.
Марсел, Радо и Ники-секса са мъжете, които винаги съм избягвала.
Лично мнение, с което не ангажирам никого.

# 743
А, само 5 да бяха... Скромно го даваш.  Ела, качи се в бус 72 да видиш по колко са Grinning

Това ли е въпросният Асен https://www.instagram.com/asen_nikolovv_coach/ ?

# 744
Ивката Бейбе и тя цъфнала в инстаграма му. За фитнес инструктор  мазничък ми се струва коремът на Асен.

# 745
Брей, живна малко епизода Stuck Out Tongue Closed Eyes
Божко, целуна момиче и вече любовни съвети взе да раздава Laughing Смешко!
Новите участници - Асен, прави добро първо впечатление, но не мога да кажа същото за РачитУ.

# 746
Чета ви редовно и се забавлявам с вас.

Марсел целува новата, да, дори не ми се коментира, няма оправдание за цялостното му поведение.

В промото за сезона Ники рапърът казва за някоя "още сега мога да ти кажа, че те обичам", чудех се как ще се стигне до там, като до момента не даваше никаква заявка. Вероятно ще е към Евгения, ще видим.

Някой беше подхвърлил, че Чефо и Ванеса може би са заедно, което провокира любопитството ми и им разгледах профилите, факт е, че са били заедно в Португалия, дали като двойка, или като приятелчета обаче предстои да разберем.

Радослава не ми хареса, твърде надменна ми се струва, докато Асен изглежда стабилен, ще се радвам, ако поостане.

# 747
А, само 5 да бяха... Скромно го даваш.  Ела, качи се в бус 72 да видиш по колко са Grinning

Това ли е въпросният Асен https://www.instagram.com/asen_nikolovv_coach/ ?
5 до 18 годишна възраст на майката аххахаха

Да, той е, като гледам.

# 748
Някой знае ли каква е фамилията на Радослава?

# 749
Ама съвсем се омешаха двойките, обърках се.
Марио не може да ме убеди, че е искрен и това е. Ванеса си губи времето с него. Вече я давам на Никито,поне визуално си подхождат много. А и изглеждат добри хора.
Джулка ми се срина тотално. Да се занимава там с Божинката неща да го цапа Ники. Щом толкоз ѝ акъла и.. слаб ангела.Вече не ми е и красива.
Евгения нещо има ненаред във външния вид- коса ли е, аутфити ли.. Иначе е симпатична, може пък с големия Ники да се получи нещо. Ще реве за Божинката, такива драми. Не мож го разделят хубавеца, мачото и тн.
Марсел тъкмо ми хареса на синхрон. Има мъжко, първично в него, магнетичен поглед и.. накрая окака всичко с момичето. Този няма търпение нито да те изслуша, нито буквално да чуе какво му говориш, нито да осмисли. Подскача като петел и се врътва. Много му здраве.
Никито и той какво ще прави с Ивелина отново. Хваща око тя, но шумна и самовлюбена.
За новите нямам мнение още. Но на прима виста не ме впечатлиха с нещо, обикновени момче и момиче.

Общи условия

Активация на акаунт