Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 407
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
Някой знае ли каква е фамилията на Радослава?

Андреева е в Инстаграм

# 751
Ако е той, значи е и зъботехник, завършил Медицинския университет, давал е някакви интервюта. Отделно работи и като фитнес инструктор https://www.facebook.com/asen.nikolov.96/
'96 набор, значи на 29 г.

# 752
Койче, така като имате инфо от реала дали някои са двойка пишете в спойлерната тема. Тук не е добре да се знае напред какво ще стане нали затова гледаме.

# 753
Койче, така като имате инфо от реала дали някои са двойка пишете в спойлерната тема. Тук не е добре да се знае напред какво ще стане нали затова гледаме.

Нямам инфо, споделям наблюдения и предположения, които може да са грешни, а и вече беше писано, но ще знам за следващия път, благодаря!

# 754
Новото момиче ми изглежда от руски произход- нямам инфо, само предполагам.

# 755
Аз писах, че може би Чефо и Ванеса са заедно, но не мисля, че това е спойлер, защото с едно малко по-детайлно разглеждане на профилите им може да се провери. Не казвам нищо със сигурност, освен че му е слаб ангела и ще се пробва където може. Както казваше, че не може да устои на жена със светли очи и коса, така се прехвърли на Елена, на която въртеше очи докато говори в миналия епизод..

# 756
Новата според мен е хубава, макар че в предобрила с джуките. Но аз имам слабост към такива очи като нейните. За съжаление изглежда абсолютно непоносима, ужасно впечатление ми направи.

Асен пък ми направи чудесно впечатление. Осъзнавам, че летвата ми за тея предавания е много ниска след като съм във възторг от факта, че някой от участниците умее да се изразява нормално (и не говори на покъртителен диалект). Не знам дали ще се отвори някое момиче към него. Не, че ги виня както все пак сме възпитавани. Все пак е жалко обаче, ако момчето е добро. Докато го гледах се почудих дали аз лично бих била отворена за така връзка - ами визуално не е мой тип, аз като цяло мургави не харесвам, а тоя тип бради са ми ужасни… но пък ако е свестен и нормален, бих ли го харесала? Не знам!

Марио се показа като абсолютен лицемер, все пак видяхме какво излъчиха вчера, днес други неща разправя.

Марсельо се държи точно спрямо моите очаквания и отговаря напълно на психопрофила, който му съставих преди два дена в темата 🤪 не очаквах обаче толкова бързо да се раздухат нещата с Ренета. И при нея се вижда как за момент даде на заден, да му прощавала, да му давала евентуално друг шанс, такива неща - лицето на травмата и несигурността в себе си като по книга. Дано обаче задържи фронта и се преориентира. До момичето, което написа, че си харесвало подобни типажи в живота и сега се осъзнавала като чете коментарите - поздравления, това е гигантска стъпка напред, масово хората не осъзнават ситуацията!

В заключение да кажа, че такова предаване с повече герои от двата пола ми допада повече от Ергенина. Признавам, че при качеството особено на мъжете нямах надежда да се случи нещо кой знае какво, затова откровено ме изненадва, че се оформят двойки 😂 Има заявки за скандали, новата според мен яко ще мъти водата, Ивелина със сигурност няма да я понесе, да видим!

# 757
  • София
Ники секса си спечели няколко черни точки с това как човешки успокояваше Евгения и какви разумни съвети ѝ даде.

# 758
  • София
Имаше публика, защото на финала имаше въпроси от тяхна страна.
Момъкът, който зададе въпрос на финала, е бивш член на Комеди клуба и настоящ партньор на Любо Жечев в някои от подкастите му. Червената къща, която Анна-Мария ползва под наем, е взета за дългосрочно ползване от Любо Жечев, който я преотдава на други подкасти. Така че не бих брояла Къдравия като публика, а по-скоро като част от организаторите.

# 759
# 760
Той има  много по-добър изказ от Марсел например, дето не е ром.

Не само от Марсел. Той има по-добър изказ и дикция от повечето мъже. 

Ама има там нещо гнило за фитнес инструктурстването му. Профилът му е създаден неотдавна, горната част на тялото му има нужда от работа.

# 761
Сигурно е създаден наскоро, защото наскоро е решил да става известен, а как да е човек известен без инстаграм 😂

# 762
  • Stockholm
Ех, очаквах, че Марсел пияният лесничей ще си покаже рогата, но мислех, че ще е след дълго ухажване и дори сцени на страст, към които  насочва първоначалното му излъчване. А то какво стана Joy Не може да води и елементарен спор както с жени, така и с мъже. Наистина, пълен провал. Ренито се смая буквално. За какво ѝ беше да започва темата за личното пространство? От такива направо се бяга с 200 без дискусии Joy

# 763
Профилът му е създаден неотдавна, горната част на тялото му има нужда от работа.
Е те са два ИГ профила и 1 ФБ.
Иначе изгледах подкаста на Анна Мария с двамата отпаднали. Ама много измъчен разговор, мън мън, мън, как не заспаха, не знам.  И Стоян каза, че е имал срещи на коктейла, които не са излъчени, и слепи срещи, които не са излъчени. И Сузи каза същото.  Явно бая се реже.

А публиката в Червената къща явно е била от цели трима души Grinning  Когато е с билети, е така Grinning
Скрит текст:

# 764
Той има  много по-добър изказ от Марсел например, дето не е ром.

Не само от Марсел. Той има по-добър изказ и дикция от повечето мъже. 

Ама има там нещо гнило за фитнес инструктурстването му. Профилът му е създаден неотдавна, горната част на тялото му има нужда от работа.
Защо ,трябва непрекъснато да  се акцентира кой е ром и кой не е и как аджеба някой ром колко хубаво е говорил,колко възпитано се държи и т.н?Мислех си си,че сме престанали да охкаме и ахкаме,когато се натъкнем на представител на даден етнос,който не изглежда и не се държи по начина ,който очакваме.Надявам се,да му излезе късмета на Асен...П.С Това,което някой по-ранен коментиращ се подигра на лицето на Чефо  не еок.Разбирам,че не е лъжичка за всяка уста,ама какво да направи човека,че е роден с такова лице и т.н.Някои  подхвърления ми идват малко mean girl.И аз бих предпочела с него да комуникирам,отколкото с Буков.Да,определено на моменти е кринджъв,на моменти се  държи прекалено превъзбудено и стои някак неловко и комично,ама е искрен.При Буков има нещо друго,което отблъсква.Не знам,Чефо до колко е влязъл за да се гаджоса с някоя.Той все разправя,че иска жена,семейство и т.н.,ама като че ли не е готов сериозно да се обвърше с  някоя  сериозно.Струва ми се,че на този етап не е срещнал жената край която да се държи естествено и всичко да протича естествено,ами по-скоро е влюбен в тази идея.

Общи условия

Активация на акаунт