"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Сега прегледах профила и от телефона на приятелка и наистина не ми се вижда коментара. Само хвалебствия под постта и! Много ,много се ядосах. И да не го приемаше някой като селски пиниз , вече си е - точно това.

# 601
  • Варна
И мен ме е яд на такива особи, ами като видя че ти се получава събирането на пари, с такава бързина и заради едната манджа хората развързаха кесиите си, ами вземи съдействай на каузи за деца в беда, подчертавам деца,има се предвид малки такива, а не синовете и , тип батки ,е няма братче, гьонсуратът си остава такъв до живот, емпатия йок, пълен егоист и фокус върху себе си, само историята ще помни.

# 602
Селските пинизи са по-често дебелашки или дребнави, в стил "да не се мина". Това тук ги надскача, имаме облагодетелстване в немалък размер, а вече и нагла лъжа. Сега явно се разчита на "всяко чудо за три дни", а през това време се снишаваме и трием неудобните коментари. Едно време тук изядоха мама Цоцоланка. Беше болна. След това сглупи да иска суми за сина си. Поне беше честна и директна. Тази наглост тук няма стигане!

# 603
  • Glasgow
Ами тя и тази иска за сина си, не ли?

# 604
  • Пловдив
Така, де.
Мама Цоцоланка е тази с таксата за университета.
И двете си казват - за сина е. Едната си казва и за какво и не обещава да дари разликата на друг, другата не ще да си каже и обещава да дари разликата, но не е ясно дали изпълнява.

# 605
  • Glasgow
Магдена, не беше така. Каза си за втория семестър, след като първия е бил платен със средства от кампанията за заболяването без да каже, съфорумки я издадоха.

# 606
Все пак има разлика дали детето иска да учи с тези пари, или ги просим да му покрием дългове, натрупани незнайно как, но със сигурност нещо срамно.

# 607
Такса за университет е приемливо/даже след здраве оправдана кампания/, но да се каже точно и ясно.

# 608
  • Glasgow
За мен албениното е по приемливо. Казва, че и трябват и че не е заболяване. Другото- да използваш пари,  които са ти пратили за лечение, за да плащаш частни университети - некоректно. Вие помните темата за втория семестър, а то има предистория.

# 609
  • Burgas, Bulgaria
Сега пък й били блокирани парите в Револют?!Шикалкави ,чака да мине време, ще се забрави .....и нищо няма да дари.

# 610
  • Glasgow
Може да я е репортнал някой и да са блокирали акаунта.

# 611
  • Deutschland
Откъде тази информация?

# 612
  • Burgas, Bulgaria
Тя го написа в готварската тема.Много грозна история.

# 613
Револют може да блокират акаунт, ако постъпят средства над определена сума и без някой да я докладва. Мисля, че ти дават възможност да предоставиш информация за средствата и ако отговарят на критериите, го отблокират.

# 614
Естествено, че е гадно хората да ти пращат  за здраве, ти да ползваш за друго.
Говоря при една честна кампания, че мога да разбера образованието като валидна причина за набиране на средства

Общи условия

Активация на акаунт