"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland
После и за компютър търсеше пари или директно компютър беше, вече не помня добре.

# 616
Албена сливи ли имаше в устата повече от седмица? Сега мисли в движение как да се измъкне от хорските въпроси. Да го беше написала в блога, а не да дава обяснения с клизма.

# 617
После и за компютър търсеше пари или директно компютър беше, вече не помня добре.
Баба ми все казваше да не давам пари ей така, че ще свикнат да ми искат Simple Smile)

# 618
  • Glasgow
Онова беше, както някой го нарече "професионална просия", скорошния случай ми се струва, че не е такъв, или поне се надявам, де. Само това остава, всички блогъри сега да повлекат крак и да искат

# 619
Сега пък й били блокирани парите в Револют?!Шикалкави ,чака да мине време, ще се забрави .....и нищо няма да дари.

Да бе, 35К веднага ги взе и направи питка, останалото блокирано.

# 620
  • Варна
Албена в готварския пише "приемам предложения" на кое дете да дари, а във фейса крие коментар с линк към темата на Джони, ерго, пишете си не ми пречите, ще правя каквото си искам, нагла персона ей, учител за пример!

# 621
Освен това трие и блокира неудобни постове. Но не трие обиди към тези, които се съмняват. Двоен стандарт...

# 622
  • София
Разбира се, много умело така се създава изкривяване на общественото мнение. Влизаш и оставаш с впечатление,че само ти - който искаш да оставиш негативно /според масата/ мнение, не си прав - и се отказваш !

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:11 от paranoir

# 623
  • София
Току що в темата, където всеки си показва чиниите и паниците , една от клакьорите на Бена ми каза, че не било хубаво да гледаме в паниците на другите.Joy
Не, няма такъв смях, честно!

# 624
В чуждите паници само ще пускате, няма да гледате! Ей, ни сЪ научихте, значи....🤐

# 625
Не й е за първи път да бъде некоректна. Взима рецепти на лично от съфорумки, после ги публикува в блога си, без да посочи източника или да спомене кой й сподели рецептата. Така стана с мен и още една съфорумка,  която ми се оплака. На мен ни ми пукаше, ама другата жена беше разстроена.

# 626
Това пък вече е много нахално. На мен никога не ми е пукало да си дам рецептите, защото имам друго поле за изява, не ми е нужна кулинарна такава. Но имам приятелки, които ревниво си пазят рецептите и не искат друг да ги прави - ами тяхно право си е. Но да ползваш чужди рецепти като твои авторски - наистина е гадно.
Бях си открила една прекрасна рецепта за ябълков пай и много често я правя. След няколко месеца явно я е открил и някой блогър, защото я четох в няколко кулинарни блога - кой добавил ванилия, кой променил количеството орехи - все адаптирани варианти.

# 627
  • here and now
Не й е за първи път да бъде некоректна. Взима рецепти на лично от съфорумки, после ги публикува в блога си, без да посочи източника или да спомене кой й сподели рецептата. Така стана с мен и още една съфорумка,  която ми се оплака. На мен ни ми пукаше, ама другата жена беше разстроена.
Потвърждавам и аз, че е така. И от опит и от лични наблюдения.
Не ми е писала ЛС, но писах как съм приготвила нещо и след ден два цъфна в блога ѝ.
Отделно и на други съфорумки ястията съм виждала там, малко след като са ги публикували.

# 628
  • софия
Признавам си, че правя някои рецепти и ми харесват. Много е грозно това, което споделяте. Сега ще ми е гадно да ги ползвам. Ако съм аз, досега да съм си закрила профила, а тя наминава, пуска снимки, рекламира.

# 629
  • here and now
Признавам си, че правя някои рецепти и ми харесват. Много е грозно това, което споделяте. Сега ще ми е гадно да ги ползвам. Ако съм аз, досега да съм си закрила профила, а тя наминава, пуска снимки, рекламира.
Е те рецептите ѝ са хубави, просто не си посочва източниците.

Общи условия

Активация на акаунт