"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 16 576
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
Дори и искрено да се е чудела или да е имала предвид съвсем добронамерен съвет да даде, както понякога правят по-възрастни хора... Да те спре докато изнемогваш си е откровен саботаж и ти удължава мъките.

# 61
  • Бургас
Помислих, че може да я е хванало яд, че имам пълни торби. Значи излизам и като видя жена с хубав мъж, ще и́ рекна "що не хванеш още един, а?".
Малко смешно, малко грозно. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Големите торби с дини от по 3лв. броя.

# 62
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По малко дърварски начин те е ожалила, Ябълкова!
Една съседка, няколко години по голяма от мен, ходи с колата на пазар, Лидл е на пет минути пеш.
И тя ми се "скара" добронамерено, да не влача. Щото колата се ремонтира, гърба по трудно.

# 63
В случая повече е страшно, не я знаеш какво ще направи, може и някой камък да хвърли по теб, подминавай по-бързо.

# 64
  • Наблизо
Много се засмях.Напомня ми на онова видео,което даваха по Господари на ефира - бабата с гълъба,която казва на стопанка на куче ''Ма той умрял ма''.

# 65
  • Пловдив
Не си мислете, че всички ви завиждат, бе, хора.
Може да и се е остроумничело, може да е сметнала, че постъпваш глупаво, като носиш наведнъж... Wink

# 66
На около 60 години с капела с дантела и старомодни дрехи - определено нещо ѝ има психически. 60-годишните не се носят така.

# 67
Една съседка, няколко години по голяма от мен, ходи с колата на пазар, Лидл е на пет минути пеш.
И тя ми се "скара" добронамерено, да не влача. Щото колата се ремонтира, гърба по трудно.

И аз си мисля че е искала да те нахока за твое добро. Simple Smile
Наистина не е добра идея да носиш тежко! Грижи се за себе си...след години всички тежки торби ни излизат през носа!!:hugs:

# 68
Една касиерка в Практикер след като споменах, че нямам кола, а купих толкова неща каза великата мъдрост  - Каквото една жена си направи, никой друг не може да й го направи.

# 69
Защо ли не си държат акъла за себе си такива многознайки?

# 70
  • Down south
Точно това си помислих, жената изглежда е била добронамерена.
Описанието на годините, шапката, дантелите и пр. развали нещата.

# 71
И как разбирате, че е била добронамерена?

# 72
Има и много самотни хора, които просто искат да си кажат някоя дума с някого. Може случаят да е такъв, но "шегата" е била неуместна. И все пак, не бих се наела да гадая по описанието, без да съм присъствала и видяла.

# 73
Не е като да не съществува комбинацията да е с някакви отклонения и да е добронамерена по нейните си стандарти.
Ако аз съм се натоварила с торби, хич не бих оценила положително някоя, която вика по улицата с цел да ме спре и да изтърси такава реплика.

# 74
  • Бургас
Това го разбирам като "сама си си виновна, че нямаш пари да си купиш кола/ че няма кой да ти купи". Демек сама си виновна за злощастната си съдба 😃 Така ми звучи. А има много хора, които просто не желаят да шофират. Онзи ден с колежка говорихме точно за това. Изгледала е две деца без да шофира, имат семейна кола, но не иска да опита дори. Може и да не и́ пречи да мъкне тежки торби. Във всеки случай не е работа на касиерката да коментира. Нека да си ги мисли и после с познати да си обсъжда. Ама да ми коментира положението, което си мисли, че знае какво е - неприемливо е.
Една касиерка в Практикер след като споменах, че нямам кола, а купих толкова неща каза великата мъдрост  - Каквото една жена си направи, никой друг не може да й го направи.

Общи условия

Активация на акаунт