"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 50 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Най-тъпото е, че сметката в поста за помощ още стои. Защо не я махне, след като всичко приключи? Не, не ми казвайте, че е писала да не и пращат, фактите сочат друго.

# 421
  • Deutschland
Стана ми тъжно, когато прочетох коментар под онзи пост от една възрастна жена, която пише, че иска да помогне, но няма възможност, защото й предстои операция на очите за 1300 лева. В същото време за часове се събраха 35 К + за незнайно какво. То се предполага де, но хайде да не сме "злобни".

# 422
  • Другата България
Нали днес се очакваше да каже къде ще дари сумата?
Надвнесената?
А тя още събира евентуално.....продължава да става още по-грозно.

# 423
Ами, май не се очаква да се качват публични отчети за дарените суми и дарителите, което предоставя големи възможности за публичното даряване на сума, много по-ниска от реалните дарения, за някоя кауза, за да направи снимка на дарението и да я покаже, заедно с питката, разбира се. Тя жената още не е решила на кого ще дарява.

# 424
  • София
Бена в такава всенародна любов се къпе, че чак става гротескно. То сърца, целувки, прегръдки, "горе главата! Нека силата бъде с вас !" Какво се случва?? Joy
Да не е секта някаква това? Някакъв култ?
Аз сериозно почвам да се чудя ..
Мисля, че целият хайп около Бена излиза от рамките на нормалното.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 14:25 от Happy Mijjj

# 425
То цялата работа е толкова непрозрачна, та едва ли ще качи официално извлечение на сумата. Чудя се само на акъла на възхваляващите я.

# 426
Защо се чудите? Това е същият народ, който хвърля пачки през балкона.

# 427
  • Пловдив
Това всъщност е народ, който помага, без да пита.

# 428
Това всъщност е народ, който помага, без да пита.

Чак пък...такова обобщение.
Това не е цял народ, това са шепа фенки там...далеч непредставителна извадка.
Обобщението е обидно дори донякъде...аз например не бих искала да ме слагат по общ знаменател с тия там и не искам да имам нищо общо с този срамен случай!
Та не....мерси. Не се припознавам в горното обобщение в цитата. Нито се имам за толкова тъпа...

# 429
  • Варна
Намирисва ми на мотаене с цел намиране на правдоподобно и сносно звучащо обяснение. Трудна работа.

# 430
Значи-събирайте пари от днес за утре, а обяснението го скалъпва цяла седмица. Ами нормално, вече зорът мина.....

# 431
  • Варна
Ако човек казва истината, не му трябва време за да реши какво да каже. Ако лъже...ми трябва си. За мен работата е ясна.

# 432
  • Пловдив
Не е писала, доколкото видях, че ще обяснява. Само - че ще съобщи за коя кауза ще дари остатъка.

Впрочем няма да се учудя тия дни някой жълт вестник или сайт да излезе с версия за сина и и нуждата му от пари. Проблемът е, че понякога тоя род медии не ползват допълнително клюкарско инфо "от наш източник", ами пишат все същите предположения като нашите и ги доукрасяват свободно.

# 433
  • София
Пак не разбирам къде е проблемът. Хора доброволно са дали пари за неизвестна причина. Не ги е интересувало каква е.
Искащата пари не е лъгала, защо още се дъвче?
Аз, ако реша, ще дам пари за някой, който иска да си купи розов слон. Защо трябва да се правят сметки на чужди пари?

# 434
На кой са чуждите пари на даващите или на вземащата? Казусът още не е приключил. Щом госпожата занимава цял фейсбук със себе си, ние пък имаме право да я обсъждаме.

Общи условия

Активация на акаунт