детски колички и играчки под наем

• 414
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, ще посрещам дъщеря ми и внуците си от Америка. Те ще останат в България за по-малко от месец. През времето на престоя им ще трябва да им осигуря детски колички за разходка. Къде можем да намерим под наем колички и играчки - те са съответно на 2 и на 3 и половина години. Особено занимателно им е да нареждат пъзел с бг и латинската азбука, кукли или други играчки?

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 17:50 от Moderator (Nikol)

# 1
Не пишете от кой град сте. Вижте Инфинити той бокс.

# 2
Нямаш ли близки, познати, които да ти дадат назаем?
Колички под наем и да намериш, за играчки се съмнявам. По-добре помоли да ви подарят – дори тук сигурно има майки, които се чудят какво да правят с купищата играчки на децата си.

# 3
  • София/Севлиево
Преди време във Фейсбук ми е излизала реклама за играчки под наем, мисля че и кошари,колички и други бебешки неща предлагаха,но бе доста отдавна (преди да се роди малкия) и не знам дали още съществува нещо подобно.Може да потърсите с търсачката.

# 4
Продават се втора ръка на символични цени колички в олх. Да си поръчат направо те, хем ще са доволни от избора.

# 5
Има сайтове за такива неща под наем.

https://bebenaem.com/index.php?route=common/home

Конкретно в долния сайт може да наемете количка ЕргоБейби Метро, която е по-просторна за по-голямо дете, а има опция за приставка борд, на която може да се качи по-голямото дете да се вози право.

https://sgusheni.com/produkt/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B … 0%B0%D0%B5%D0%BC/
Здравейте, ще посрещам дъщеря ми и внуците си от Америка. Те ще останат в България за по-малко от месец. През времето на престоя им ще трябва да им осигуря детски колички за разходка. Къде можем да намерим под наем колички и играчки - те са съответно на 2 и на 3 и половина години. Особено занимателно им е да нареждат пъзел с бг и латинската азбука, кукли или други играчки?

Общи условия

Активация на акаунт