С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 28 774
  • 586
  •   1
Отговори
# 15
Ти не си длъжна да свикваш, не го мисли.

# 16
Ще свикнеш, Мохини.
Гледай си бебчето и не го мисли. Не можеш да промениш поведението на другите, може да избереш да не се ядосваш затова.

# 17
Аз много харесвам, да не кажа обичам, приятелката на сина ми. Ако не дай Боже се разделят, ще се виждам с нея, стига тя да има желание.
Не можеш да очакваш хората да изтрият отношения с някой човек само защото си изгряла на хоризонта.

# 18
Ами, те явно има защо да я харесват, постарай се да харесат и теб.

# 19
Само че аз не мога да свикна с нея и едва ли някога ще мога
А мъжа ти какво мисли като цяло за това, че са близки? Ти, налага ли се да я виждаш?

# 20

Не се ли притесняваш, че някой ден и ти може да се окажеш в положението на „тъпата бивша“? Човек, свикнал да сменя жената с по-нов модел, обикновено не спира с втория опит.

# 21
Ами, те явно има защо да я харесват, постарай се да харесат и теб.

Никъде не съм написала, че не ме харесват

А мъжа ти какво мисли като цяло за това, че са близки? Ти, налага ли се да я виждаш?

Не се налага да я виждам. Той, гледайки, че не ми е приятно, също се дразни. Иначе беше безразличен

Не се ли притесняваш, че някой ден и ти може да се окажеш в положението на „тъпата бивша“? Човек, свикнал да сменя жената с по-нов модел, обикновено не спира с втория опит.

Не се притеснявам. Нещата не са толкова повърхностни

# 22
  • София
Дразнят ме роднините на мъжа ми, които са близки с тъпата му бивша жена

Извинявам се, но това дразнене ми идва малко странно, освен, ако не е демонстративна близост за пред теб. Което, ако е така, трябва да те накара да се замислиш, че проблемът е друг.
И роднини и приятели се е случвало да се разделят с дългогодишен партньор, не винаги е имало брак, но този човек е станал близък с някой/някои от роднините и/или приятелите. Дай да го зачеркнат от живота си, нищо, че са станали близки, дори приятели, защото има роднината нов партньор.
Да, редно е комуникацията и връзката да е без да се натрапва пред бившия партньор и новата половинка, но ако не така какъв е проблемът?
Ако се натрапва умишлено - то друг е проблемът, не баш "тъпата бивша".

# 23
Дразни ме тази близост и толкова
Не знам защо толкова го разнищвате
Странно било, не знам си какво било
Ами дразни ме и това е

# 24
Дразни те, защото се мериш с нея и имаш комплекс, че е по-харесвана.
Не виждам друга причина да се дразниш от чужди отношения, които не те засягат.

# 25
А теб засяга ли те да търсиш причината?

# 26
Ооо, много си нервна, вредиш само на себе си с това безсмислено дразнене, пиша го с най-добри чувства😉

# 27
Не съм мерила с мерилки и теглилки коя е по-харесвана. Дори не знам колко точно я харесват, за какво си общуват и т.н, знам само, че тази близост ме дразни

# 28
Добре, но защо?
Дразни ли те примерно, че леля му Кичка харесва комшийката? Най-вероятно не, а всъщност бившата е като комшийката- никаква не ти е, нямат вече общо с мъжа ти и е просто някаква си жена.
Хабиш си емоциите напразно😉

# 29
Аз пък не разбирам защо ѝ държите сметка, че я дразни! И мен би ме дразнило бивша жена на мъжа ми да е в обкръжението на фамилията при положение, че с него (бившия мъж) няма останали приятелски отношения. Не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт