С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 28 562
  • 592
  •   2
Отговори
# 45
Мохини нещо в настоящата връзка те притеснява( съзнателно или не), то поражда такива глождещи мисли. Споменавам го с най-добри чуства, за да се замислиш и си изчистиш съзнанието си. След това, когато си спокойна  ще ти е все едно кой с кого си пие кафето и какви ги плещи😉

Ами много ясно, че я притеснява. Роднините на мъжа и са близки с бившата му. Вероятно има и посещения и приказки.
А тя е с малко дете в момента, още по болезнено изглежда.
И извинявайте ама бившата има ново семейство и въпреки това ходи при роднините на бившия си. Нещо не е ок.

В малките населени места хората се познават и имат някакви отношения и преди да ти влязат в семейството. Преди мъжа, ако са били в приятелски отношения, защо да не са и след това.

Няма такова нещо. Не сме от малко населено място, а и не са се познавали преди мъжа

# 46
Постепенно ще разредят контакти сигурно и ти ще задълбочиш покрай бебето. Така или иначе, нали не си представяш, че е много вероятно тя да се опитва да се върне при мъжа ти, при положение, че тя си има бебе от друг, а и той от друга.

# 47
Постепенно ще разредят контакти сигурно и ти ще задълбочиш покрай бебето. Така или иначе, нали не си представяш, че е много вероятно тя да се опитва да се върне при мъжа ти, при положение, че тя си има бебе от друг, а и той от друга.

Не, не мисля, че иска да се върне при него

# 48
Дразнят ме хора, които се опитват да ми казват с кого мога/ не мога да общувам. Бивши, роднини и т.н
Да не съм в ДГ, че ми дават наклон?

# 49
Жената не им е казала да не общуват, просто се дразни, че го правят. Чувства го като вид неуважение към нея. Дали е права или не, няма да промени усещането й.

# 50
Има ли някаква причина, примерно- общи интереси, бизнес, услуги?
Тази тема е доста болезнена и за новите партньори, и за разширените семейства. По себе  си го знам. Когато аз се разведох с бившия, това автоматично не означава, че съм се развела и със свекърите и сестра му. Имахме си изградени отношения, особено със зълва ми много общо остана. Те така и не приеха новата жена радушно, защото остана едно усещане, че тя се е намесила и " развалила" семейството ни, което нямаше почва изобщо. Новата жена на бившия се е оплаквала пред наши близки за разни демонстрации от свекърите, пък те и мен, свекървата по- точно, не ме харесваха. Според мен. Но им гледах делата до смъртта им, някак като дълг го чувствах. Винаги има разлики между две жени, но щом синът е избрал нова, тя си е негов избор и такива демонстрации са много дразнещи.
Друг е въпросът, че и синът ми като скъса с партньорка, аз , хем знам, че трябва да се дистанцирам от лоялност, хем не винаги се получава. С времето нещата ще се наместят.

# 51
Изобщо не съм си и помисляла да казвам на когото и да е било с кого да общува! Wink
Нито пък искам да ми се казва на мен на какво да се дразня и на какво не. Прекалено много разнищихме моето дразнене, а нямаше смисъл. Нито измерихме коя е по-харесваха, нито колко и е IQ-то. Предпочитам повече да не изпълваме темата само с това. Все пак тя не е само за мен. Няма да спра да се дразня, особено, когато съм бъкана с хормони. Фактът, че се познават от години и няма как да съществуват без общуването си също няма да промени моето дразнене

# 52
Да се посмеете с мен сега малко, аз съм бивша и една леля на бившия ми мъж постоянно звъни да си говорим и да се виждаме. Честно казано не ми се занимава, обаче тя е леля и на детето ми
и аз от уважение я слушам, а тя много ме обича. Аз мисля ,че съм изпуснала отдавна тези близки отношения , но тя си ме търси .

# 53
Е когато има деца, е нормално да има отношения и след края на брака.

# 54
https://m.bg-mamma.com/?topic=1805177

Има отворена тема за обсъждане, стига сме разводнявали тази.

# 55
Дразнят ме съседите.
Съседът ме заплашва с полиция, ако не спра да пуша в собствената си градина. Не живее над мен, ами на третия етаж в съседна кооперация, която е възможно най-отдалечена от мястото ми за пушене. Друга съседка пък ме помоли да не си използвам лампата в градината вечер, че виждала светлината в далечината. Къщата й е на 100 метра от моята и има жив плет и дървета помежду ни.

# 56
И полицията какво ще му помогне?  Плаши гаргите.Ти си в собствения си имот, не си отишла да пушиш у тях.

# 57
Имам един съсед, дето ми обяснява как да се обличам, докато простирам.
Ми аз съм си в моята собственост, ако искам и гола ще изляза.
За сега се шегувам и със сърказъм гледам да го поставя на място.
Да видим до кога ще издържа.

# 58
Всяка сутрин в 6 часа някой окадява със смрадливи цигари, все едно е на моята тераса, но признавам, че съм безсилна и търпя.
Обаче това с облеклото е култово Grinning То и ти може да го обвиниш във воайорство.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 19:16 от Cafe

# 59
Без да се усетя снощи съм обезпокоила целия блок. Към 23 часа взех да начукам няколко пържолки, не съм предполагала че са ме чули всички. Днес се чудеха какво е станало, дали някой не е правил опити да разбива вратата. Осветлих ги и се извиних.

Общи условия

Активация на акаунт