С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 28 648
  • 592
  •   1
Отговори
# 30
А, сметка, дразнете се колкото искате, щом ви влече.
Просто е безсмислено и най-вероятно ѝ правите кефа на бившата😉

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 08:56 от Чи лу

# 31
Дразни ме тази близост и толкова
Не знам защо толкова го разнищвате
Странно било, не знам си какво било
Ами дразни ме и това е

Бившата има ли деца? Нормално е да не прекъсва отношения с роднини на децата.

# 32
Ние си нямаме бивша 😁 но това не пречи на тези, дето си имат, да ѝ се дразнят. Ма оставете хората да се чувстват както си искат, стига сте им давали наклон на мисленето. Различни сме, по различен начин приемаме взаимоотношенията между индивидите. Приемете, че Мохини това я дразни и толкова.

# 33
И мен би ме дразнило такова нещо. Смятам това за пълна липса на уважение към Мохини, защото в момента тя е част от семейството, не е бивша. Едно е да са на здравей-здрасти или да се разменят няколко думи, друго е да са близки - това вече е съвсем различно.

# 34
"тъпата бивша жена" вероятно години е била в семейството и са изградили отношения. Не всеки би прекратила отношения с човек, когото харесва , само защото се е развел с негов  роднина.

# 35
Ами дразни ме и това е

Бившата има ли деца? Нормално е да не прекъсва отношения с роднини на децата.

Нямат общи деца. Тя си има от сегашния си мъж и моя мъж има от мен

# 36
Много сте ларж, признавам си аз не съм. И аз бих се дразнила, много би било възможно и да прекъсна общуването с роднините.

# 37
Ами дразни ме и това е

О, аз не коментирам това, което те дразни. Даже напротив – разбирам защо те дразни.
Но не разбирам какво удоволствие изпитваш от това да плюеш публично по бившата, наричайки я „тъпа“. Ако си беше спестила епитета, нямаше да се стигне до тази дискусия.

# 38
Много сте ларж, признавам си аз не съм. И аз бих се дразнила, много би било възможно и да прекъсна общуването с роднините.

По едно време и аз мислех да го направя, но сега покрай бебето още повече ни се затоплиха отношенията

Ами дразни ме и това е

О, аз не коментирам това, което те дразни. Даже напротив – разбирам защо те дразни.
Но не разбирам какво удоволствие изпитваш от това да плюеш публично по бившата, наричайки я „тъпа“. Ако си беше спестила епитета, нямаше да се стигне до тази дискусия.

Ако в епитета е проблема, ами да кажем, че просто си е тъпа и толкова. Не могат всички да са умни

# 39
Мохини нещо в настоящата връзка те притеснява( съзнателно или не), то поражда такива глождещи мисли. Споменавам го с най-добри чуства, за да се замислиш и си изчистиш съзнанието си. След това, когато си спокойна  ще ти е все едно кой с кого си пие кафето и какви ги плещи😉

# 40
Айде и психоанализ е направен! 😆

# 41
Мохини нещо в настоящата връзка те притеснява( съзнателно или не), то поражда такива глождещи мисли. Споменавам го с най-добри чуства, за да се замислиш и си изчистиш съзнанието си. След това, когато си спокойна  ще ти е все едно кой с кого си пие кафето и какви ги плещи😉

Ами много ясно, че я притеснява. Роднините на мъжа и са близки с бившата му. Вероятно има и посещения и приказки.
А тя е с малко дете в момента, още по болезнено изглежда.
И извинявайте ама бившата има ново семейство и въпреки това ходи при роднините на бившия си. Нещо не е ок.

# 42
Възрастни хора сте, а се държите като в детската градина. Човек е социално животно и това само по себе си е равно на комуникация с подобни индивиди. Срещнали са се житейските им пътища и са си паснали , поддържат връзка. Мохини идва след това и какво - край и точка, ами няма как да командва в ситуацията.
"Утре" когато се поопознаят с роднините може да не хареса и някоя леля,  чичо, които да речем злословят и какво - ще иска и нея/него да махнат от живота си?!
Живей си в къщата, гледай си мъж и детенце и бъдете щастливи. Друг е въпроса, ако ти навлизат в личното пространство, но не прочетох нещо такова, ако го има - има и ножици😉

# 43

Ами много ясно, че я притеснява. Роднините на мъжа и са близки с бившата му. Вероятно има и посещения и приказки.
А тя е с малко дете в момента, още по болезнено изглежда.
И извинявайте ама бившата има ново семейство и въпреки това ходи при роднините на бившия си. Нещо не е ок.

В малките населени места хората се познават и имат някакви отношения и преди да ти влязат в семейството. Преди мъжа, ако са били в приятелски отношения, защо да не са и след това.

# 44
Е вие като не сте в детската градина, сигурно ще приветствате свекърите да се събират с бившите на половинките ви.
Аз лично не бих.

Общи условия

Активация на акаунт