Трудното решение - желания аборт (мнения за медикаментозен аборт)

• 953
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Предварително ще помоля ако някой ще подхожда с обиди и неразбиране да избегне коментари. На 20 години съм и онзи ден поради закъснение на мц с приятеля ми разбрахме, че съм бременна. Станало е по погрешка. Побързахме да отидем на лекар и се оказа, че всичко с бременността изглежда наред, само че след дълго обмисляне стигнахме до някакво мнение че връзката ни е много прясна, реакциите на близките няма да са добри защото още дори не живеем заедно, а и искаме още някои неща да ни се случат преди да дойде бебенцето. Попитах доцентката кой е най-добрият начин за прекратяване на бременността, тя бе категорична, че ще ми даде да го махна само медикаментозно. Обаче, взимайки рецептата сърцето ми се сви, и на мен и на приятеля ми. Толкова много сме говорили за бъдещите ни дечица и с толкова радост, че сега сме толкова объркани…От 2 дни не сме на себе си и постоянно мислим кое е най-доброто решение, дали пък това бебе в този момент не е изпратено на нас с причина…а нямаме време за размисли, най-късно до утре, та ако вие сте претърпели медикаментозен аборт, как мина, ще мога ли да си имам дечица след такъв аборт, колко време трябва да мине за да можем да правим опити за бебче, кое е най-правилно според вас?

# 1

Общи условия

Активация на акаунт