На море в Гърция 2025 - III

• 46 640
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте,

Предстои нашата почивка в началото на м. Септември на Ситония, но ще се наложи да пусна едно изследване на определен ден и се пада вече да сме в Гърция. Знаете ли дали в района има лаборатория или трябва да ходим до Солун?

# 226
В Никити има две лаборатории. Цените са същите като тук.

# 227
  • София
В Никити има две лаборатории. Цените са същите като тук.
Благодаря! При проверка в Google ми изписа, че има две лаборатории, но не бях сигурна дали са актуални данните. Предполагам, че и там може да се проверят резултатите онлайн? Коя от двете лаборатории е по-надеждна или нямате личен опит?

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 12:49 от NaniG

# 228
Моля някой да каже към момента има ли разлика при купуване на билети за ферибота за  Корфу онлайн и на място. Май в миналите теми се спомена, че я няма тази опция вече до средата на септември, ама не съм  сигурна, че съм  разбрала правилно.

# 229
Моля някой да каже към момента има ли разлика при купуване на билети за ферибота за  Корфу онлайн и на място. Май в миналите теми се спомена, че я няма тази опция вече до средата на септември, ама не съм  сигурна, че съм  разбрала правилно.
Миналата година купувахме билети на място. Отиване и връщане отстъпката беше по спомен 30%.Онлайн май беше същото.

# 230
  • София
На място номерът е да купите билети от гишето на компанията, чийто кораб е отворен за качване. Дават 50% за отиване и връщане, другата компания не предложиха и 1 стотинка отстъпка.

# 231
Това лято не е отворила Мария на Marathias в Пелион. Не е успяла да намери кой да работи с нея😢
Няма да е същия плажа без нейната таверничка. Бях й взела малко подаръче, ще го запазя за догодина. Дано да отвори.
Много неприятно, наистина плажа няма да е същият без тази таверна. По спомен, съседната таверна с паркинга я държеше един доста неприятен тип, освен като поведение и като храна не ставаше.
А имаш ли представа какво се случи с Мариянти в Милина - гледам в google, че и тази година не са отворили, въпреки че едната сестра доста убедени ми писа през Февруари, че ще работят... За добро или за лошо на нас и тази година ни се размина южен Пелион, но пък разучавахме други гръцки местенца...

# 232
здравейте Simple Smile
разрешено ли е да носим дрон в самолета като ръчен багаж в райън еър?

# 233
Зависи каква му е батерията. Над определени wH не може.
 Не съм сигурна обаче дали трябваше разрешително в самата Гърция да си изкарате за дрона.

# 234
  • Sofia
Това лято не е отворила Мария на Marathias в Пелион. Не е успяла да намери кой да работи с нея😢
Няма да е същия плажа без нейната таверничка. Бях й взела малко подаръче, ще го запазя за догодина. Дано да отвори.
Много неприятно, наистина плажа няма да е същият без тази таверна. По спомен, съседната таверна с паркинга я държеше един доста неприятен тип, освен като поведение и като храна не ставаше.
А имаш ли представа какво се случи с Мариянти в Милина - гледам в google, че и тази година не са отворили, въпреки че едната сестра доста убедени ми писа през Февруари, че ще работят... За добро или за лошо на нас и тази година ни се размина южен Пелион, но пък разучавахме други гръцки местенца...
Да, аз даже не знам дали ще отидем повече от веднъж на плажа, онзи наистина е много неприятен. Другата седмица ще погледнем и Маринати. На нас един от капитаните на лодките ни каза, че сестрите са се скарали. Отдавна не сме си писали с Николета, но ще й пиша като стигнем.
Мен ме зарадваха нашите южноафриканци, които са си купили къща в Аргаласти с невероятна гледка, та догодина ще сме позиционирани и на тяхната тераса.
На нас Пелион ни е почивката за почивка, там си зареждаме батериите преди зимата.

# 235
  • София
Здравейте , тръгвайки от София за Ксанти ( Миродато ) при условие , че пътя Златоград Ксанти е затворен през Кулата или Маказа е по-добре да се мине.

# 236
Ами 20 км е разликата. Според мен няма значение.
Но зависи кой ден ще пътувате. Ако е петък-сб-неделя, по-добре Маказа. Че покрай Кресна стават задръствания.
Ако е в делничен ден може и през Кресна.

# 237
  • Стара Загора
Ние в момента караме през Кресна и има огромно задръстване, но мисля, че е станала катастрофа и за това .

# 238
Да, прочетох за задръстването. От АПИ правят нещо по настилката и пише че до 13 часа днес ще е затруднено движението.

# 239
  • Стара Загора
Ние като не четем си висим в задръстването. Почти минаваме вече, но загубихме 2часа близо.

Общи условия

Активация на акаунт