На море в Гърция 2025 - III

• 46 647
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
В понеделник рано сутринта имаше леко задръстване преди гр. Кресна, но не сме стояли да чакаме кой знае колко, движеше се колоната и по-натоварено движение до отклонението за Сандански.

# 241
От петък до неделя и през Маказа може да е натоварено. Мисля, че румънците го предпочитат. Но за мен е по-добър, отколкото през Кресна.

# 242
  • here and now
От петък до неделя и през Маказа може да е натоварено. Мисля, че румънците го предпочитат. Но за мен е по-добър, отколкото през Кресна.
Румънците вече не го предпочитат толкова и по-добре. Колкото и да е натоварен, с под 80 км/ч рядко се случва да се движиш в колона.

# 243
Ще посетим Лефкада, като ,а първи път с автобусна екскурзия, ако ни хареса догодина с колата. Та какво бихме могли да видим и посетим, до кои плажове бихме могли да се придвижим с градски транспорт? Ще бъдем настанени в Villaggo maistro. Най близо на пешеходно разстояние е плаж Paralia agios loannis

# 244
Прочетете назад в темата, имаше и друго питане за този хотел. Накратко мястото не е подходящо за хора без собствен транспорт. Наколо няма нищо освен един минимаркет, плажът е на 20 минути пеша (и е обикновено ветровит, това е плаж за кайт, а не за плуване и излежаване), центърът на Лефкада таун и марината са на 40 минути пеша, като вечер няма осветление и нормални улици за прибиране по тъмно.

Eто разписанието на автобусите и докъде можете да стигнете с тях, но първо трябва да се доберете до града. Катизма, Агиос Никитас и Василики са най-добре свързани от плажните места.
https://ktel-lefkadas.gr/%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%ac/

# 245
  • Пловдив
Препоръчвам, ако ви предложат екскурзия до Парга, да отидете. Страхотно градче, струва си да се разгледа. Може и плаж да си направите там -градският е малък и не е нещо съществено, но поне морето е спокойно, а не като някои плажове на Лефкада, на които винаги има вълни.

# 246
Да, ще имаме такава обиколна екскурзия, но тя е един ден и търся варианти за другите дни.

# 247
  • Sofia
Здравейте,

някой може ли да предложи апартамент за 2-ма или хотел за Офринио за този уикенд?
В букинг има само 1 апартамент, който не ми харесва. Благодаря предварително.

# 248
Здравейте,

някой може ли да предложи апартамент за 2-ма или хотел за Офринио за този уикенд?
Пиши в групите по ФБ.

# 249
  • Sofia
Здравейте,

Пиши в групите по ФБ.

Кои са групите?

# 250
# 251
# 252
  • София
Момичета, поздрав от Хорто

Monadirs, благодаря ти за препиръката за къщата. Тройката е с голямата тераса, разбирам защо ти е Дзен! 🙃

До куклейка как се стига? Забихме се в една глуха улица и не намерихме плаж.🤔

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 18:14 от viki_kk

# 253
Плажът е под къщите отдясно, не съм сигурна, че е достъпен с кола.

# 254
  • Стара Загора
Поздрави от Метеора със снощния залез, много е симпатичен района. Въпреки, че има много хора е някак спокойно. Ние до сега не бяхме идвали, ето , че му дойде времето

Общи условия

Активация на акаунт