На море в Гърция 2025 - III

• 39 073
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, дали може да ми препоръчате хотел с ОИ, който да е на първа линия с хубав плаж и храната също да е хубава. Преди да сте започнали - да, знам че Гърция не е най-доброто място за ОИ, но на нас ни харесва там, обаче сме с 2 малки деца и просто без изхранване е голяма мъка, поне при нас, а все пак целта е да си починем без много драми по възможност Simple Smile Бюджетът, с който разполагаме е около 4000лв. за 6-7 нощувки.

# 721
НеПоКоРнА,
Тасос е перфектен сега извън сезона. Настаняването трябва да е в Лименас, иначе ще е мъртвило. Един ден за обиколка на острова с кола и избор на диви плажове, може да отскочите и до Теологос. Един ден за изкачване на Ипсарио - 1200 м.н.в., оставяте колата в Потамия и оттам 1000 м. денивелация. Пътеката е добре маркирана. 

# 722
  • София
За ОИ тук съм чела положителни писания за "Медитераниан Вилидж" на Олимпийската ривиера. Визуално изглежда много добре.

# 723
За ОИ тук съм чела положителни писания за "Медитераниан Вилидж" на Олимпийската ривиера. Визуално изглежда много добре.
Благодаря! Ще го погледна и чакам още предложения, ако има други препоръчани ОИ хотели.

# 724
Anthemus, на НВ е, https://www.guestreservations.com/anthemus-sea-beach-hotel-suite … &ctTriggered=true, но нещо дори и хора с добри финансови възможности започнаха да му се мръщят на цената м. г., а ходеха само там.

Общи условия

Активация на акаунт