🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На сайта на Kanal D има състезание за най-добър последовател.
Въпросите са елементарни, опитайте. Wink
https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/dogru-yanlis-yarisma

# 166
Готово!
Без грешка!

# 167
Добро утро!

Със сигурност екипа вече е подготвил голяма част от нещата. Най-малкото са определени новите локации, на които ще се снима. Илкнур също се върна в Истанбул,  сигурно подготвя гардероба на Ешреф.
Нищо чудно всички вече да са в Истанбул и Аслъхан затова да споделя тези снимки, с лека носталгия.
Скоро ще се срещнем с Ешреф бей.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 168
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Още 5 дена до започване на снимките и 4 седмици до 14 епизод.
Аз тайничко се надявам, днес да ни пуснат снимчици от четенето на сценария.
Тази седмица, може да я използват и за снимане на промо снимки, постери и т.н.

Хубав ден!

# 169
Добро утро,  Момичета
Един чудесен ден ви желая,

Харесах си я в И.
Колелото се завърта лека - полека, чакаме ....

# 170
Като оставим на страна глупавите спойлери, дайте вашите предположения- как ще започне 14 епизод, имайки предвид как завърши 13 ти.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:23 от NeZ_9

# 171
Нези, супер въпрос!

Зависи колко време е бил Ешреф в затвора. Не ми се иска повече от година-две, за да имаме повече за гледане. Да не стане както си говорихме на срещата ни, да е стоял 4 години, да излезе за 2 месеца и хайде кой откъде е (т.е. да дойде сцената от първи епизод). Sweat Smile
Надявам се да е лежал не повече от две години, да не е развалил отношенията си с никой от групата, вероятно ще си сътрудничи със Сердар, за да излезе толкова бързо, а основната им цел ще е да вкарат Чийдем в затвора. Също ще планира отмъщение срещу Кадир, за да си вземе всичко, което му принадлижи. Интересно ми е дали структурата на Сираците ще е същата, каквато я знаем или Кадир ще е променил доста неща. 
Колкото за Нисан, мисля, че ще я наблюдава отдалеч и в някакъв момент, случайно или не, пътищата им отново ще се пресекат. Доколко са спойлери или ние сме си го мислили, тя ще е успешна певица. Поне нейната мечта ще е изпълнена.
Не мога да си представя само нагласите на Ешреф към Руя, още се чудя разбра ли накрая, че са един и същ човек или не.

# 172
Аз също съм Ок втория сезон на сериала да  започне именно със скок във времето, за да покаже промяната в героите и новите обстоятелства, които са настъпили.
Но и аз не искам да е много голям.
Искам да видим Ешреф, излежал част от присъдата си или все още зад решетките, но променен. Може би още по-мълчалив,  още по-зрял, осъзнал колко е загубил. Дали рисунките му вече ще показват само Нисан, като знак, че в съзнанието му границата между нея и Руя е изчезнала?
Да, за Нисан още преди си говорихме,че ще е  вече реализирана като певица, по-уверена, с изграден образ.Но зад усмивката на сцената, в душата и може би ще има рана от Ешреф. Може да е заобиколена от хора, но вътре в себе си да е още по-самотна...
Сираците - кръглата маса може да е отслабнала или разпиляна без силното  присъствие на Якуп баба.
Което от своя страна ще принуди Ешреф, когато се върне, отново да се бори за лидерството.
Чийдем и Ешреф сключиха сделка,затова очакванията ми са за по-голямо "сътрудничество" между тях.
Чийдем отново държи коз в ръцете си и ще го използва, за да се измъкне.
В този смисъл не знам какво ще се случи със Сердар.
Нямам идея какво ще правят Гюрдал, Мюслюм, Фарук и Ърмак.
Без Ешреф те могат ли да съществуват самостоятелно?
Иска ми се скокът във времето да ни  даде възможност да видим как всички са изминали своите собствени пътища, но съдбата пак ги сблъсква.
Колкото до Нисан и Ешреф, въпросът ще бъде-дали ще са достатъчно узрели този път, за да не изпуснат любовта?

# 173
Чийдем и Ешреф сключиха сделка,затова очакванията ми са за по-голямо "сътрудничество" между тях.
Чийдем отново държи коз в ръцете си и ще го използва, за да се измъкне.
В този смисъл не знам какво ще се случи със Сердар.
Сега гледах сцената със залавянето на Ешреф, че нещо все ми се губи там.
Чийдем му каза да не се вижда никога повече с Нисан, да я забрави и никога да не разбере, че той е влязал в затвора заради нея. Обаче Ешреф също каза, че има условие, но полицията дойде и така и не каза какво е.
Ако Ешреф си спази обещанието, сякаш няма за какво да си сътрудничат/ да си комуникират двамата.

Със сигурност обаче предпочитам сътрудничество между Ешреф и Чийдем, има нещо в историята им, което ми е много интересно, надявам се и сценаристът така да го е замислил. Sweat Smile

# 174
Моите очаквания не се различават от вашите, ама то е нормално, на фона на последният епизод, това са реалистичните картинки. Искам вече да ни разкрият, всичко за миналото на всички герои, как са стигнали до тук, изобщо доста история има непоказана.
Другото, което ни е непредвидимо е, че всички казват, че ни очакват големи обрати, та на мен това ми е любопитно, какви ли ще са?
За мен обрат ще е, наистина Нисан да не е Руя, Ешреф да си сътрудничи с Чийдем, Чийдем и Сердар от един отбор.
И още куп неща около Сираците.
Интересно ми какви нови герои ще вкарат, защото и те ще наклонят везните в една или друга посока.
Сигурна съм, че много интересни и вълнуващи епизоди ни чакат.

# 175
Чаатай Улусой - сет

# 176
Момичета,привет Heart

Вчера цял ден тичане по задачки,вечерта главоболие и не стигнах да отговоря на Нези
за вчерашното предизвикателство.
Мечтата е илюзия,мечтата е родена от нашият ум,украсена,нагиздена,но нереална за съжаление.Ако говорим за Ешреф - неговата мечта е да намери Руя и ТЯ ДА ГО ИЗМЪКНЕ  от тъмнината ,в която е.Това са думите на Йомер ,докато разказваше,когато точно Иззет беше паднал от прозореца.Все едно тогава и само тогава той ще има силата да излезе от блатото,ще има за какво,което автоматично означава,че мечтата на Ешреф е напъно нереална,не защото не може да намери Руя,а защото чака от нея да го спаси.Изобщо тук се спасяват на килограм,всеки чака нещо от другия,лична отговорност и взимане на решения за тяхно добро - йок.И виждаме нагледно ,какво се случи когато мечтата срещна реалността.... замина ли Ешреф за Гърция - Не,избра ли Любовта - Не,няма значение дали е Руя или Нисан или която и да било друга.Да,той тръгна към Руя,но колко му е да прескочи с колата за 20-тина минути да я види  и да се увери ,че наистина е тя,а после се обзалага ,че щеше да се върне да поеме поста ,като водач на Сираците.Според мен ,мечтата на Ешреф според него трябва да си остане мечта,нищо че има опцията да я изживее..

Относно днешният въпрос
14-ти епизод ще премине ,като ретроспекция през случилото се със всички герои през изминалото време,докато е бил Ешреф в затвора.След това вероятно ще го срещнат с брат му и ще закроят планове как да си върне Ешреф положението...... и пак ще се отплесна към вчерашният въпрос.Идеална възможност Ешреф да започне на чисто,излиза от затвора,заминава нанякъде и започва нов живот,да,да,ама не - ще се набута отново в блатото.

# 177
Според най-голямата агенция за измерване и изследване на рейтинга в социалните медии в Турция Mevcurrent Bilgi Data, най-обсъжданите актьори от мъжки пол за седмицата (4-19 август 2025 г.)

# 178
bof4eto, така е. За съжаление си права.
Хриси, сделката между Чийдем и Ешреф беше следната- той няма да се вижда никога повече с Нисан, а тя от своя страна няма да казва на Нисан, че той е влязъл в затвора вместо нея.
Защото сега Нисан си мисли,че той просто е дошъл там заради нея, за да я спаси и е убил междувременно Нимет.
Аз друго се чудя- нали Чийдем много искаше Ешреф да се влюби в Нисан и накрая да разбере,че тя е Руя...
Очаквам да има още нещо в тази посока.

# 179
Нези
Чийдем искаше Ешреф да се влюби в Нисан ,надявайки се това да не се случи за да докаже на себе си,че не е в нея вината,че тя е достатъчно добра,просто Ешреф е емоционално недостъпен,обаче изяде дървото,защото причината се оказа в нея и това я озлоби още повече.Ако Ешреф беше останал безразличен към Нисан ,то тогава на Чийдем щеше да и олекне,обаче уви...
А относно Руя - за да разбере,че безценната му Руя,заради която я е отхвърлил е предател

Общи условия

Активация на акаунт