🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ели, наистина Ешреф винаги поставя другите пред себе си.Той е готов да поеме вина, да жертва свободата си, дори живота си, само за да предпази или да направи някого щастлив. В това има нещо красиво и благородно, но и трагично.
От една страна, това го прави велик в очите на другите -той е човекът, който носи тежестта вместо тях.
От друга страна, точно този негов избор често го спира да бъде щастлив. Защото, докато гонеше мечтата си, той непрекъснато правеше компромиси със самия себе си.
Може би най-голямата му драма е, че мечтата му не е била само негова, тя винаги е зависела от хора, които не са готови да поемат отговорността или да отвърнат със същата отдаденост.
Жаки, така мисля и аз. Kissing Heart
Едно хубаво видео

# 151
Аз попаднах на локациите в Ешрефа през първи сезон.
Да видим, колко от тях ще останат и за втори, и колко нови ще има.

Има още, ама в следващият пост ще ги сложа, да не станете разногледи.

# 152
Според мен ще остане домът на Чийдем,  свърталището на Сираците, може би автосалона на Кадир,  може би имението на Ешреф, може би хотела...
Кой ли ще кара зеления Кадилак?

Всеки път умирам от кеф, като видя количката на прозореца. (колкото и размазан да е кадъра)

Във втория сезон сигурно няма да я има. Confused

# 153
Пълното интервюто на Неджип от YpuTube.

Неджип Мемили разкри любимия си герой в Eşref Rüya.

# 154
Ето ги и другите:

# 155
Жаки, благодаря! Ще следим за новите локации. Wink
Цвети, благодаря,  за интервюто!
Както виждаме, Неджип има голямо доверие на Етем Йозъшик, така че, място за притеснения няма.
А и скоро ще се събират за обсъждане на сценария.
Да си припомним финала

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 22:45 от NeZ_9

# 156
Ами и аз имам доверие на Етем. Все пак е един от най-добрите сценаристи на Турция.
Доказа го с 1-ви сезон. Факта, че сериала е един от най-рейтинговите сериали, говори красноречиво.
За мен целият екип е на високо ниво.
Аз доколкото го разбрах Неджип, днес май са се събирали или има грешка в превода.
Нези, ти как го разбра?
Ако ти се пише, напиши с две, три думи какво казва, че на моменти е доста объркващо!

# 157
Да, казва "сега се събираме за да разберем за сценария".
А преди това, когато репортерът му каза,че започват следващата седмица,  той отговори "точно така".

# 158
Още от интервюто

Той говори за втория сезон на EŞREF RÜYA. Актьорският състав е много поласкан и щастлив да работи с целия екип. Този сезон ще бъде много вълнуващ; очаква ни сезон, изпълнен с екшън.

# 159
Според мен първо ще ги съберат, за да ги сработят отново. Като в училище първата седмица е по-лежерно. След ваканцията да се наприказват първо. Истинската работа от другата седмица.

# 160
Може и да хапнат

Ешреф Тек и изкуството да се яде сърмички

# 161
Благодаря за интервюто и всичко споделено момичета. Ще се радвам ако един ден и аз се включа в срещите ви.

Ще отговаря така на днешната" загадка". Понякога мечтите ни приличат на чисто изписана страница, подредена, ясна, изпълнена с обещания. А после идва животът и я пренаписва със своето мастило – понякога красиво, понякога неразбираемо, понякога дори жестоко. Някои от нас се опитват да държат страницата чиста и да я пазят от всяка случайна следа. Други позволяват на мастилото да се разлее и да промени смисъла на думите. Истината е, че нито едното, нито другото е напълно достатъчно – човек трябва да пази смисъла на своята мечта, но и да се научи да живее с добавките на реалността. Може би най-трудното е да приемем, че онова, което сме получили, понякога е различно от това, за което сме копнели. Но с времето се оказва, че животът рядко ни оставя с празни ръце – често ни поднася друго, което в началото не разпознаваме като дар. Пътят, който ни се е сторил загуба, може да се окаже нова врата, болката може да се превърне в сила, липсата – в нов смисъл, загубата в голям късмет. И все пак остава въпросът- кое боли повече – да се простиш с мечтата или с човека, с когото си я споделял? Мечтата е наша вътрешна вселена, но когато сме я изричали на глас пред друг, тя вече е станала дом за двама. И когато този човек си тръгне, сякаш и самата мечта губи опора, остава куха, осиротяла, споделена, но несбъдната.
Понякога мечтаехме за едно, а животът ни подари друго. Понякога губим за да спечелим нещо по-дълбоко. А понякога просто научавахме, че страницата никога няма да е съвършено чиста  и  красотата се ражда именно в несъвършените линии, които съдбата оставя върху нея.

# 162
Май само Чачо не е давал интервю до момента...
Честита годишнина на Берил Позам и Ерсин Араджъ! Точно преди година двамата се ожениха официално! ❤️

Нинче, с най-голямо удоволствие!
Очевидно ще трябва да повторим.Hug
Съгласна съм с теб- когато се затваря една врата, се отваря друга.

# 163
Нинче, така е! Човек никога не знае, когато губи какво печели!

# 164
Нинче, много добре написано, благодаря!

Най-важното: Тази сутрин актьорският състав се събра отново за четене на сценария, потвърждавайки, че снимките официално ще започнат скоро. Искаме снимките и цялото съдържание на днешната маса

Общи условия

Активация на акаунт