🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Азлъхан е много сладка. Дано да са се отдали на заслужена почивка двамата. Мисля, че ако беше с нейните приятели те също щяха да са на снимката. Тях винаги ги включва ако са компания. Аз залагам на романтично бягство за двама. Може и това да е причината чак другата седмица да почват с подготовката.

Относно темата. В главата на Ешреф мечтата имам чувството, че винаги ще надделее. Дори и Нисан я превърна в Мечта. Не е само Руя. Той идеализира и реалния човек и го превърна в нещо невъзможно и недостижимо. В един нов Сън.

Скрит текст:
Нали ви се оплаках от Х, че само фенки на Демет ми се появявант в постовете. Последната драма беше, че от продукцията не са направили финално парти и тя е трябвало да си организира сама такова Satisfied Satisfied
Те хората организираха, тя не се появи. всички бяха там, не само участниците във финалните сцени. Явно не е било по неин вкус. Не са ѝ направили олтар, не е имало торта с нейна снимка. Права е. Не може така. Поне един трон да бяха сложили Stuck Out Tongue Closed Eyes  

# 136
Гери има логика в твоето залагане. Тя наистина като е с нейните дружки се снима с тях.
А тук явно наш Чачко я снима.

Цвети, аз пък попаднах на най-обсъжданите сериали

Обявени са най-обсъжданите продукции във виртуалните медии. В категорията сериали, феноменалните проекти на Kanal D Uzak Şehir, Eşref Rüya и Arka Sokaklar, който е най-дълго излъчваният сериал по турската телевизия, оглавиха класацията

Скрит текст:
Ох, Гери, тамън сега говорих с Цвети по телефона и тя точно това ми се оплака, че в Туитър само Демет й излиза и аз я "успокоих", че таргета вече е 1000 туита и днес много ще има да й се появява..Joy
Нищо против, че си имат такива организации, ама защо слагат хаштага на сериала, че да не можем да достигнем до някаква информация, без да сме преминали техните туита...нас не ни интересуват техните кампании.
А това с трона искрено ме развесели!

# 137
Не мога да не повторя снимката на Аслъхан

Изглежда  толкова спокойна и щастлива. Усмивката и е нежна и естествена.
Притворила е очи и се наслаждава на момента.
Бих казала, че в този момент  се чувства удовлетворена и спокойна.
Почти съм сигурна,че са двамата с Чачо и той е фотографа. Искам да е така, да се наслаждават един ня друг, далеч от всичко и всички!

И както се вижда, Аслъхан е на лодка. Wink
Цвети, много добра новина си ни донесла!
"Далечен град" е силна конкуренция, но и "Eşref Rüya" не е за подценяване!
Не знам как играе Озан Акбаба, но за него пък Чаатай Улусой е силна конкуренция!
Гери, това вчера и аз го четох...
Мисля вече да замълчи по въпроса с претенциите на Деметините фенове.
После ще пиша какво мисля за днешното предизвикателство.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 12:33 от NeZ_9

# 138
Момичета,привет Heart

Днес ще съм доста в движение,така че по-късно,вероятно доста късно ще се включа в днешното предизвикателство.
Ей го къде е 25-ти -не остана.Heart
Айсун е в Миконос,та може и те да са с тях.Девойки очевидно е ,че е селфи.Сама се е снимала,което не изключва Чачо да е около нея,но точно тази конкретна снимка е селфи,както и не се знае от кога е.
Ако са заедно,дано поне Айсун качи нещо ,то е ясно че няма да е с Чачо,ама поне Аслъхан да тагне като миналият път.
Пълно мълчание от страна на Чачо за новата песен на ММК ,очаквах някакво включване ,ама йок.
Ичерде все повече ми харесва,претръпнах на резките обрати,вчера сестра ми влиза ,а аз се карам на лаптопа "Как може да му се вържете,ама сте супер кухи лейки" - тя се смее и вика "Тея турски сериали ще те побъркат накрая"Smile
SmileSmile
Реакцията беше ,когато арестуваха Мерт ,той ги заведе при дрогата и му повярваха на скалъпените оправдания.

# 139
Много е чаровна Аслъхан и по детски щастлива!
С Чачко да си прекарат много вълнуващо и романтично.
Нашичкия да не изкочи с риба до края на деня.😉Тая година май още не е правил сефтето или се бъркам.

Мечтите, по-късно ще ги дискутирам.

# 140
bof4eto, може и да е селфи, но може и да не е. Thinking
Аз не съм много по селфитата и това ми прилича на добре направена снимка.
Всъщност това няма значение, важното е,че изгрежда щастлива.
Мисля, че снимката не е стара, защото точно такава е в момента косата и.
И аз видях,че Айсун е в Миконос, но си мисля, че вече щеше да е загатнала, ако са заедно.
Да, всички чакахме нещо покрай песента ня ММК, но явно този път е зает с друго и не са на едно и също място с аркадаша. Wink
Все още не е късно, обаче.
Радвам се, че напредваш с İçerde и ти харесва.
И аз много се ядосвах на някои реакции, докато го гледах. Grinning

# 141
Бофче, тази е селфи, ама онази, самотната не е. Точно нея имах в предвид, че Чачо я е снимал.
Ами ще наблюдаваме Айсун, току виж от там изкочило зайчето....а, дано!
Това Ичерде, яко те запали в пряк и преносен смисъл...даже си я представям случката със сестра ти Joy
Ели, ще се надяваме и риба да ни покаже. Няма още сефте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КААН ТУРГУТ! Birthday

# 142

Мечтата винаги е идеална, съвършена и непокътната. Реалността винаги я пречупва, но това не я обезсмисля- напротив, именно разликата между мечтата и живота е мястото, където се раждат изборите и изпитанията.
За Ешреф и Нисан въпросът не е дали ще си върнат мечтата, а дали ще имат куража да я преобразят в нещо по-силно. В любов, която оцелява въпреки реалността.
В живота те са Ешреф и Нисан, белязани от някакво минало, разделени от избори, от обстоятелства… и от съдба, която сякаш обича да ги изпитва.
Мечтите им са чисти, но реалността ги пречупва, разкъсва и подменя.
Сега, докато гледах отново епизодите, пак ми направи впечатление обаче, че Нисан мечтае само за себе си, докато Ешреф мечтае за двамата.
В неговите мечти винаги са „ние“. Той мечтае за споделен живот, за ръка, която да държи, за дом, в който няма да е сам. Дори когато е белязан от самота и болка, в мечтите му винаги има място за двама. Това показва неговата дълбока потребност да обича и да бъде обичан.
 Мечтите на Нисан често са егоцентрични: сцена, успех, свободата и като жена и артист. В тях Ешреф присъства повече като фон или като препятствие, отколкото като център. Това не я прави лоша, а просто по-незряла, тя още не е израснала до мечтата „ние“, а остава в мечтата „аз“.
Това е и контраста между двамата. Ешреф е пленник на общата мечта.Нисан е пленник на личната мечта.
Въпросът е, ще успее ли Нисан някога да сънува и мечтае „за двама“? Или разминаването в мечтите им е непреодолимо?

# 143
И днес Ешреф Руя е първи на платформата Шахид

В 19 държави е в топ 10, а в 9 е номер1

# 144
Отварям Инстаграм и виждам стори от ММК, който пее в колата.
Чувам, че до него пее още някой.
И изведнъж, камерата се завърта и виждам,че този който пее е майка му( предполагам).Grinning

# 145
Здравейте момичета,
Гери, Гери,Гери.
Аз се смея още с парфюма, ти и за трон говориш 😀😀😀
Уникална сладурка си, балсама на темата ни Simple Smile

Аслиханче е много сладка, знаех си ,че е търсен ефект меланхолията на предишната снимка.
Чакам и Чачо да се появи, който споменем и хоп...ето и ММК е на линия 🫣
Сега чакаме Чачо с някоя риба или дете 🫣
Само си мечтая за снимка с Аслиханче...

# 146
Неджип Мемили обяви любимия си герой в сериала Eşref Rüya!

Неджип Мемили, който е продуцирал множество успешни проекти през актьорската си кариера, си прави име със сериала „Ешреф Руя“. Мемили, който спечели възхищението на зрителите като „Гюрдал“ в сериала, оставил своя отпечатък през миналия сезон, отговори на въпроси от пресата.

„Ешреф Руя“, сериалът, който бие рейтингите по Kanal D, се готви за нов сезон като бомба. Снимките ще започнат скоро и зрителите с нетърпение очакват сериала. Сериалът, който привлича вниманието със завладяващия си сюжет и силен актьорски състав, представя Гюрдал сред най-обичаните си герои.

Известният актьор Неджип Мемили играе ролята на Гюрал в сериала. Мемили, който си е изградил име с приятния си характер и успешната си актьорска игра, разкри, че любимият му герой в сериала е Кадир, изигран от Гьоркем Севиндик.

След това Мемили хумористично имитира героя си Кадир от сериала „Ешреф Руя“, обяснявайки, че е тренирал усилено и е прекарал празниците в релакс със семейството си. Той също така заяви, че са работили усилено за новия сезон и че той ще бъде натоварен.

# 147
Дали ще имаме пак съвместно  четене на сценарий?

В оставащите пет дни трябва вече да се появи информация за новите попълнения в състава.

# 148
Най-скъпото нещо на човек са мечтите, които никой не може да му отнеме.
На Ешреф най-съкровеното му желание е да намери "Руя"- мечта, която носеше в сърцето си и не се отказа от нея.
Дали мечтите са реални или въображаеми няма значение те са си мечти и правят човека ЩАСТЛИВ.
Тази негова мечта го правеше силен и голям. Ешреф който обича да прави другите щастливи до последно гонеше неговата мечта и това се отрази неблагоприятно на него самия. Но и той самият си попречи да му се сбъдне мечтата. Ешреф ще продължи с мечтата си и след затвора. Дали обаче ще намери пътят към успеха във втори сезон зависи от сценариста.
МЕЧТАТА при Ешреф е  много силна и красива, това е неговият живот, живот на мечтател, всеки път когато се сещаше за Руя му ставаше хубаво.

# 149
Нези, ще видим, какво ще ни покажат.
В първи сезон, доста се постараха откъм рекламата за сериала.
Много професионално подходиха към всичко.
Много добро впечатление ми направиха с професионалните снимки, които пускаха и
продължават да пускат от продукцията.
Не ни се налагаше да чакаме, папарашки или някави от тоя род снимки.
Така че като се съберат за снимките, със сигурност ще ни пускат съвсем професионално новостите.
Ще има промота, трейлър, фрагове, няма да ни оставят неинформини.

Стана ясно кои са най-обсъжданите продукции за седмицата 11-17 август!
(Данните са изчистени от ретуитове и бот акаунти.)

Общи условия

Активация на акаунт