🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 813
  • 737
  •   2
Отговори
# 120
Ели, дано да излезе от затвора с уроците, а не със старите страхове! Wink
Да, лидерската маса е неговото естествено място, но ако намери начин да я съчетае със семейната, тогава Ешреф ще е повече от просто водач. Ще е човек, който е променил системата отвътре.
И наистина, доброта и себераздаване са качества, които досега често са го правили уязвим, но в новата му роля могат да се превърнат в най-голямата му сила.
Вече нямам търпение да разбера какво са ни подготвили сценаристите!

# 121
Аз мисля, че любовта на Ешреф няма да е слабото място. Това им е най-малкия проблем. Сетете се за завистта на Кенан. Или за другите двама, които по никакъв начин не се противопоставиха. Това са слабите места на сираците. Ешреф решил да се покрие един ден и голяма драма стана. Другите явно са големи некадърници ако не могат да се справят и сами.
Ели, аз не разбрах той да е избирал любовта. Отказа се от Нисан и от себе си. От Руя не съвсем, но може и да е мислел да се върне при сираците като я види.
Ешреф е твърде отдаден и посветен в каузата да защитава сираците, че не би оставил тяхната маса. Той май е и много отдаден да бъде Ешреф Тек и се опитва да се разграничи от човешкото си лице. Няма май да избере любовта. Но ако някой я нарани… Тогава ще събори целия свят преди да помисли за сираците.

# 122
Точно така! Промяната винаги идва от вътре на вън. Раните зарастват от вътре навън...
Надявам се, да видим един напълно променен Ешреф и да възкликнем след него, както винаги.
Стига вече с тоя страх. Затворът ще да го е пречупил си мисля и Ешреф ще притежава много по-богата комбинация от качества. Ешреф, който е красив от вътре искам да го видя като топъл, светъл и безстрашен Ешреф. Очаквам героят Ешреф да е по -различен от Ешреф в първи сезон. Все пак за втори път ще излиза от затвора. Не мисля, че пак ще е вкопчен в неговата Руя.
Аз мисля по този начин, защото така ми се иска. А, какво ни приготвят сценаристите :"Поживем – увидим."
Все пак "Eșref Rüya"  е най-гледаната продукция, трябва да е "WOW" сценария, актьорският състав е много добър, не допускам ниски рейтинги.

# 123
Гери, точно! Hands Raised Hands
Ешреф сякаш съзнателно гради стената около себе си.От една страна е Ешреф Тек, лидерът, който носи отговорността за Сираците и живее в сянката на властта. От другата е мъжът, който копнее за любов, но сякаш се страхува да си позволи тази слабост.
И е вярно-любовта може да не е неговият осъзнат избор, но ако някой докосне човека, когото обича, тогава в него се отприщва сила, по-голяма от всякаква кауза или организация. Това е парадоксът му: колкото и да иска да бъде непоклатимият водач, сърцето му винаги ще го предаде.
Може да го обобщим така:
Ешреф няма да избере любовта, но любовта ще го избере  и тогава целият свят ще разбере, че никоя маса не е по-важна от това, което е в сърцето му.
Eли, и аз се надявам, че са ни приготвили нещо добро!
Скрит текст:
Гери, имаме ли статистика Wink

# 124
Момичета,чудесно сте го написали ,ама......

Спомнете си края... или по-точно началото - той знае за капана,но влиза в него - тоест мъченик Ешреф още фигурира и е огромна част от него.

Ели този Ешреф,който си описала и аз искам да го видя,излекуван,силен,безстрашен,уверен ,ама този Ешреф няма да се надене в капана сам,не мисля ,че сценаристите са ни приготвили такъв Ешреф.Гледайки сцената от първият епизод аз виждам в него облекчение,единственото важно нещо за него беше да се добере до любимата кола.Не да се обади за помощ,на лекар,а просто да си седне в колата- готов за финалното пътуване.

Любовта с Нисан би била слабото място на Ешреф- говоря за Нисан,не за любовта по принцип - Нисан ,такава каквато я видяхме в първи сезон.Сътворява поредната глупост,хваща се в капана ,като малоумна и после Ешреф се набутва да я спасява и както винаги пострадва.С нож го ръгаха,в затвора го вкараха,то какво ли не преживя тичайки да спасява Нисан.Ако не променят,изградят,надградят образа на Нисан във втори сезон,то тя би му била само в тежест и би го вкарвала от беля в беля.

# 125
Оф, да. Конкретно Нисан ще го вкара в беля. Не че е лекомислена, просто се забърква постоянно в неприятности. И е вярно, че откакто тя е около тях имат май повече проблеми. Не го търси. Неприятностите я намират. А и тя толкова лесно пада в капана, че…

Скрит текст:
Днес нямах много време да мятам коси. А ако чакам моя мъж да каже нещо, така ще си остана. На него му отне един месец да разбере, че съм си продупчила ухото. Разбра половин година след като се бях изрусила. И то от един приятел Grinning

# 126
bof4eto е права. Наистина трябва да разграничим любовта като чувство, от Нисан като персонаж.
Любовта сама по себе си не отслабва Ешреф, напротив, дава му сила, смисъл, човечност. Но Нисан, в начина по който е изградена в първи сезон- незряла, хаотична, често безотговорна, го прави уязвим по най-лошия начин.
Тя не е партньор, който да върви редом до него, а по-скоро котва, която го дърпа надолу. Вместо да бъде равностоен съюзник, тя се оказва център на поредните драми и грешки, които Ешреф трябва да „изкупува“ със собствената си кръв и свобода.
Ножът, затворът, непрекъснатото тичане да я спасява… все са белези, че той плаща цената на нейната незрялост.
Ако сценаристите не дадат на Нисан по-зрял, стабилен и отговорен образ във втори сезон, тя ще остане слабото му място.
Не защото любовта го прави слаб, а защото тя не умее да бъде силна до него.
Изглежда ще трябва да чакаме още една седмица до началото на снимките.

Гери, пак ме разсмя! Joy

# 127
Ох, Гери, с глас се смея!

И както се смеех с глас и след новината от Бирсен, попаднах на това:

https://x.com/Hazel6823367501/status/1957536205664317577

# 128
Гери

Скрит текст:
От един приятел викаш ?Smileс глас се смея
Като те прочетох се сетих за филма "Такси",в онази серия в която гониха дядо мразовците и жената на Емилиен навсякъде беще сложила зеле / не знам защо / ,снимки от ултразвука в кабинета му и самата тя с огромен корем,а той не забелязал 7-8 месеца,че е бременна.Та и твоят ъж подобна картинка Smile
SmileSmileSmile

# 129
Образите трябва да бъдат надградени във втори сезон, позитивно да мислим.

Скрит текст:
Ох, Гери голяма скица си!😄
Преди няколко дена си го помислих : "Гери, скоро не ние е разсмивала".
Вчера веднага си поръчах парфюм, отдавна му се точих, викам си :" и това ако не е знак". Та освен забавна си ни и много полезна. Още щях да си се колебая. Thankyou😘

# 130
Добро утро!
Тази сутрин попаднах на този клип, с една от любимите ми сцени в Gaddar и реших да го споделя, заради момичетата, които не са го гледали.
https://www.instagram.com/reel/DNhdmu6sMJl/?igsh=MW1wcXYxbXNwbm52MQ==

Обожавам тази сцена, страхотна игра и от двамата!

Той се връща от военна служба и по стечение на обстоятелствата вижда приятелката си, която му беше обещала да го чака, с друг- един от мафиотите в квартала.
Тук тя се опитва да избяга от хората, които го убиха пред нея.
И тогава се появи Дахан- в погледа му имаше толкова болка и разочарование, в душата му- гняв, но и дълго подтискан копнеж. Не издържа и леко помириса косата и. Wink

Скрит текст:
Гери, все още имаш шанс!
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 08:48 от NeZ_9

# 131
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Щом ще започнат снимките на 25, значи трейлъра няма да го пуснат преди 1 септември,
само дано не решат да преместят с 1 седмица и започването на сериала.

Хубав ден!

# 132
Нищо, нека не бързат. В момента е калъбалък от промота и трейлъри. Grinning
Тази сутрин, докато публикувах сцената от Gaddar си помислих нещо.
Понякога плановете ни са като чисто написана страница… а животът я пренаписва с мастилото на реалността.
Вие как реагирате, когато животът не изпълни мечтите ви- адаптирате се или се борите да ги запазите?
Може ли това, което сме получили, макар и различно от мечтаното, да се окаже по-добро за нас?
И кое боли повече -загубата на мечтата или разминаването с човека, с когото сме я споделяли?
И, ако го обвържем с Eşref Rüya - „За какво мечтаехме? Какво ни даде животът?“

И така днешното предизвикателство:
"Между мечтите и реалността"

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 09:59 от NeZ_9

# 133
Добро утро, момичета!
Предизвикателството днес е Уау, ще се включа по-късно.
Сега ви пожелавам един прекрасен Вторник!
Аслиханче е на морето, надявам се с Чачо.

# 134
Здравейте!

Май са започнали номинациите за златна пеперуда

2025: Най-големите номинации за наградата: Най-добър актьор: Чагатай Улусой, Озан Акбаба Най-добра актриса: Синем Унсал, Джемре Байсал Най-добър сериал: Мечтата на Ешреф, Далечен град

Общи условия

Активация на акаунт