🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Бофче, и аз като тебе съм любопитна за визията на Чаатай. 🤭
Може да е малка, но ще има промяна, доколкото го познавам Чачо, да видим!
Фенско творчество:

Тука направо ми наподобява на Енрике Иглесиас.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:16 от eliet

# 346
Включване от Хатидже.

Май сме на сета от 2 дена...

# 347
Ново 20

Най-обсъжданите продукции от седмицата от 18 до 24 август!
(Данните са изчистени от ретуитове и бот акаунти.)

# 348
Колкото и да протакат или да пускат лъжливи информации е въпрос на дни и не е толкова важно кога по-точно започват,според мен са започнали вече ,но за да няма струпване на сета от фенове,пускат лъжливи следи.
Нези ни е донесла много хубаво стори,което казва всичко.

# 349
Eşref Rüya на платформата Shahid на 26 август на 2-ро място в общото класиране,
в топ 10 от 19 държави, в 4 държави на 1-во място, в Саудитска Арабия в топ 10 на две платформи,
Shahid и Amazone Prime.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 22:32 от jackie.

# 350
Ебрар-много свежа и цветна

Как мислите,  ще има ли достатъчно екранно време във втория сезон или ще я оставят там, където беше заминала?

# 351
Ебрар, може и да се появи.
Сестра и Нисан ще е известна певица, трябва да се появи. Тя и във Фарук май се влюби, то беше взаимно превличане.
Всъщност незнам какво ни готвят от продукцията, каквото и да е искам да ми е много интересно.
Заявка за много обрати, много нови герои ще влезнат, ще доразвият ли старите сюжетни линии или ще се отклоняват ще видим.
На мен ще ми трябват първите две серии за да разбера в каква посока ще се развива.
Главната линия ще е Ешреф Тек и всичко заобикалящо около него.
Незнам защо ама ми се струва, че утре ще стартират снимките.
Бюшра имаше родждн ден, все пак колегите щяха с една торта да е поздравят " Iyi ki dogdun", нямаше да остане не отбелязано на сета. Все някой щеше да постне нещо, каквато и политика да речем да е имало.
Утре е денят за снимки, Чачо също е искаш 27 така, че 😉

# 352
Афра може пак да изпадне в някаква трудност и Нисан да я спасява, подобно на първи сезон, и пак някак да се завърти около Ешреф. И нещо друго, което се сетих сега, може тя да не е изгубила връзка с Фарук, независимо колко време е минало. Това би било интересен развой.

За снимките, може да подготвят сетове още, може да снимат сцени без Чачо и Демет примерно, ама докато се усетя, и дойде краят на август, така че днес/ утре трябва да започнат, че не остана. 😅

В Меджезира стигнах до момента, в който се разбра, че Суде е бременна (???) и твърди, че е от Асъм. За мен е сигурно, че е на Кенан бебето и ще го изгуби по най-нелепия начин.
Дениз и Селим много се отчуждиха и не мисля, че сте си станат гадженца в края или аз просто много ги харесвам със Седеф и все натам дърпам. 😅

# 353
Може да снимат на различни локации. Сигурно ще направят като миналия сезон и утре ще пуснат много хора от СМ, за да промотират сериала. Очаквам много фенски снимки утре.

# 354
Добро утро!
Джерен е тръгнала на някъде, надявам се, на снимки.

Всичко е обвито в голяма тайнственост.  Дори и Дeмет се зарази. Wink
Феновете вече нямат търпение!
От Х

Оставаме в очакване на новини!
„Някои неща са отвъд съдбата, те изискват усилия...“

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:02 от NeZ_9

# 355
Добро утро! Coffee

Йомер е на сета

Хубав ден!

# 356
Eşref Rüya dizi start! Movie Camera

# 357
И поздрав от Йомер
"Започваме комплекта"

# 358
Докато чакаме още включвания, ви нося днешната статия на Young Wolf, която е посветена на творчеството на Toygar İşıklı

От трагичните любовни арии на Кара Севда до уличните химни на Чукур, Тойгар Ишъкъл показва, че телевизионната музика може да бъде също толкова богата и важна, колкото и визуалните ефекти, които виждаме. През годините той е развил свой собствен отличителен стил - пищната оркестрация среща турската душа - който прави работата му мигновено разпознаваема и силно въздействаща. Не е преувеличено да се каже, че в Турция Тойгар Ишъкли е почитан на същото ниво, на което Цимер или Джавади са почитани в международен план - той е спечелил безброй награди, но по-важното е, че е спечелил сърцата на зрителите, които не могат да си представят любимите си сцени без неговите мелодии. Тези саундтраци не просто съпътстват историята; те я издигат в преживяване, което ангажира всички сетива - наистина превръщайки всяка сцена в оперна сензация. Тойгар Ишъкъл притежава рядкия талант да се синхронизира перфектно с визията на режисьорите, композирайки музика, която танцува в такт с работата на камерата и актьорските изпълнения. Синергията е толкова перфектна, че едното без другото би се усещало непълно. В крайна сметка, неговото творчество е любовно писмо до силата на музиката в разказването на истории. Всеки сериал, всеки саундтрак, обсъждани тук, е глава от това писмо, заедно образувайки грандиозна симфония, която е определила ера на турската телевизия. И като публика, ние имаме късмета да слушаме, чувстваме и да бъдем трогнати всеки път.
Тойгар Илсиклъ е музикалният гений зад някои от най-емблематичните телевизионни сериали в Турция, композитор, чиито мелодии са се превърнали в сърцето на много незабравими телевизионни моменти. Точно както музиката на Ханс Цимер издига холивудски филми нагоре, а темите на Рамин Джавади определят сериали като „Игра на тронове“, творчеството на Тойгар Илсиклъ е вдъхнало на турските драми дълбока емоционална дълбочина. Неговият саундтрак резонира толкова силно с всяка сюжетна линия, че сцените често изглеждат оперни - смесица от визуална драма и извисяваща се музика, която напълно поглъща публиката. Всъщност емоционалният спектакъл на турския сериал дължи много на това как музиката подчертава и акцентира всяко чувство на екрана. И никой в ​​съвременната турска телевизия не е композирал по-запомнящи се саундтраци от „Мистър Илюминати“.

В редица хитови сериали, от трагични любовни истории до сурови криминални саги, Тойгар Илсиклъ демонстрира забележителна гъвкавост. По-долу разглеждаме неговите забележителни шедьоври - всеки от които подчертава различен аспект от творческия му гений в съчетаването на музиката с разказването на истории.

Докато „Езел“ показа таланта на Тойгар Ишъкли за сложна, емоционално заредена драма, „Меджезир“ (2013-2015) доказа, че може също толкова майсторски да улови младежката енергия, надеждата и горчиво-сладката тръпка на първата любов. Този сериал, адаптация на американската тийнейджърска драма „О.К.“ (The O.C.), изискваше саундтрак, който да отразява вълнението от съзряването, класовите конфликти и нежните романси. Тойгар внесе тук съвсем различна енергия - модерна и свежа, но все пак дълбоко емоционална. Колкото и оптимистична или възвисяваща да е композицията, нейната характерна чувствителност и дълбочина остават безпогрешни.

От първите ноти на основната тема на заглавието, музиката задава трогателен, но оживен тон, съчетавайки пиано, струнни инструменти и фини съвременни щрихи. Той създаде Отличителни мотиви за героите и взаимоотношенията: „Tozludere“ улавя скромния произход на главния герой Яман с ярък, ритмичен пулс, докато „Ask Mühürü“ (Печат на любовта), любовната тема за Яман и Мира, е изпълнена с невинност, нежност и интензивност на младата романтика.
Един от акцентите на този саундтрак беше сътрудничеството на Тойгар с главната актриса Серенай Сарикая, която изпълни песен на екрана, превърнала се в един от най-гледаните видеоклипове в Турция, показвайки как музиката и историята се преплитат безпроблемно. Независимо дали става въпрос за китарно брънкане на оживено плажно парти или за тъжно виолончело по време на сърцераздирателна раздяла, Medcezir звучи толкова живо и искрено, колкото изглежда, потапяйки напълно зрителя в своя свят.
Саундтракът спечели музикалната награда за най-добра телевизионна музика в Турция и престижните награди „Златна пеперуда“ през 2014 г. - признание, което подчертава как Тойгар Ишъкли е успяла да създаде музика, която е едновременно младежка, емоционално резонансна и вечна. Дори години по-късно, феновете все още се връщат към тази музика, преживявайки мигновено чувствата на младост, обзети от живот, любов и копнеж. За феновете си, Medcezir не е просто шоу - това е преживяване, а музиката му продължава да живее жизнено в сърцата на много фенове.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:25 от NeZ_9

# 359
На добър час!

Общи условия

Активация на акаунт