🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Нези
Точно това е мерилото за истинския талант,всеки може да играе персонаж близък до собственият му характер,но истинското майсторство е да играеш характер ,който е напълно противиположен на теб самият и то толкова правдоподобно,че зрителят  да изпита истинска емоция ,да се засмее,заплаче...

Тук според мен си много права и вникнала в дълбочина относно характера му Той може да излезе извън собствената си природа и да изиграе нещо напълно различно, но навикът за него е  като котва, нещо, което му дава сигурност и стабилност в един свят, който е изпълнен с промени, напрежение и прожектори.
Аз само бих допълнила - нещо което да го върне към него самия след изиграването и въплъщаването в определен персонаж.

Говори за стабилност и уважение.Не знам колко е вярно това,което пишат в пресата относно залитанията и кръшканията му или по-скоро бих повярвала ако го е направил в момент,в който няма проект.Той има нужда от вълнението на снимачната площадка,влизането в кожата на героя,ако това му липсва и рутината му дойде в повече - ще кръшне.Проект или изневяра - и двете разчупват рутината ,ако това е от което има нужда.Ако има много проекти ще е верен,тогава ще му е нужна стабилността и котвата,ще си стои на дупето.

# 331
О,да! Много актьори могат да изиграят версия на самите себе си. Къде по-романтична,  къде по-силна или по-драматична. Но истинското майсторство започва там, където актьорът влиза в образ, напълно различен от неговия собствен. Чачо притежава именно тази способност. Той играе характери, които са далеч от неговата лична природа, и ги прави супер правдоподобни. Сякаш се предизвиква сам себе си. Сложни образи, пълни с уязвимост и вътрешни борби, това са любимите му образи.(въпреки че, имам чувството,че и той самия до някъде е сложен като човек)
Неговия истински талант е именно там, да накара хората да забравят кой е и да повярват в образа , който пресъздава.

За изневери не знам дали е имало, имаше много слухове, включително, че тя му е изневерила...
Те си знаят, важното е, че са се разделили като цивилизовани хора.
Видяхме ги и на погребението на бащата на Арас.
Много хубаво впечатление ни направиха на всички.

# 332
Добро утро, момичета! Coffee

Благодаря за всичко споделено!
Чачо наистина я последва Дуйгу, чак след раздялата им, ама всички знаем, че той със СМ е на Вие.
Не знам дали е заради сериала на Дуйгу, но е факт, че беше по това време. Той Фарук(продуцента на сериала) прибягва до такива прийоми (вмъква някакви скандални въпроси или сцени), за да привлече обществена дискусия и така привлича интереса на зрителите. И с Шербета беше същото, затова съм скептична, че това го е провокирало Чачо да я последва, не че има някакво значение, важното е че са останали с добро отношение един към друг.

Нани, стискам палци! С теб сме! Heart

# 333
Добро утро!

Вчера попаднах на тази информация, слагам я, макар че вече не вярвам на подобни.

Чакаме вече  да ни съобщят нещо официално от продукцията.
Доста голяма част от сериалите вече започнаха работа.
Малко кадри от бекстейджа на 1 сезон

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 334
Добро утро, момичета!
Жаки, благодаря!☕
С кеф ви изчетох. Най-ценнито ми време сутрин с кафенцето.
Абсолютно съм съгласна с описанието което сте дали за Чаатай.
Дуйгу да е кръшнала, аз лично не го вярвам. И аз като бях само четец в групата и аз също като Нези, се подведох за Дуйгу, после започнах да я следвам, а след същото това интервю видях една красива, леко срамежлива, скромна  и добронамерена дама.
И да, миналата година я последва Чачо до тогава не беше е следвал, точно стартира нейния проект. Вече бяха се отърсили от раздялата и двамата, и двамата го раздаваха, че са щастливи а, колко са били те си знаят. Все пак са актьори и се съобразяват каква информация, как ще се покажат в обществото, длъжни са да имат добра репутация. Така мисля аз.
Бофчето, за Везните право в десетката си!
"Умни и добрички работлииви са пчелички"!
NannieНадявам се всичко да е наред! 🙏
Хубав ден!

# 335
Рейтинга от снощи

# 336
Нези, ще се опитав да се справя с епизодите. Smile

Нани, пожелавам всичко да мине бързо. Purple Heart

Според слуховете Чачо от утре е на снимки, дано го изловят някъде от заснемането.

# 337
Попаднах на това клипче от подготовката на Чачо за ролята в Делибал.
Като няма новини и това ще ни е интересно.
Cagatay Ulusoy за Delibal в ролята Baris Ayaz
https://x.com/gabriel30044076/status/1960085663602130947

# 338
НЕ СЪМ КАТО ГОНДЖА: НЯМА ДА ПРОСТЯ ЛЪЖИ!

„ТАЙНАТА НА ЕШРЕФ РУЯ Е ДА ИМА ЕКИП, КОЙТО ОБИЧА РАБОТАТА СИ“
Ебру Айтемур, която играе Гонджа, обсебващата и проблемна приятелка на Гюрдал, изигран от Неджип Мемили, една от забележителните героини в сериала „Ешреф Руя“, направи откровени изявления. Айтемур, чиято актьорска игра е впечатляваща, каза, че за разлика от героинята си, тя действа по-логично: „Мога да потискам емоциите си в определени моменти. Не съм като Гонджа; ако усетя лъжа, не оставам там.“

„ГОНДЖА Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛЕН ГЕРОЙ“
Айтемур каза, че Гонджа е герой, който никога преди не е играла, и продължи: „Тя е толкова луда. Все още се опитвам да разбера Гонджа. Тя е различна жена. Обичам да я предизвиквам. Тогава се справям по-добре. Това, което направи тази роля особено привлекателна, беше партньорството ми с такъв успешен актьор като нашия скъп Неджип Мемили. Започваме да се забавляваме, докато все още репетираме.“

„ТЕ ИМАТ ТОКСИЧНА ВРЪЗКА С ГЮРДАЛ“
Появявайки се като гост в предаването на Beste Sırapınar „Ne Var Ne Yok“ („Какво става“), актрисата определи връзката на Гонджа с партньора ѝ от сериала Гюрдал като „токсична“ и заяви, че никога не би приела подобна връзка: „Хора като Гюрдал все още съществуват днес. Но аз няма да бъда търпелива като Гонджа. Тази връзка е ужасна.“

„ЕШРЕФ РУЯ БЕШЕ ОБИЧАНА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ОЧАКВАХ“
Говорейки за популярността на сериала и възхода му през този сезон, Айтемур каза, че първоначално е вярвал в проекта, но реакцията е надминала очакванията му: „Хората по улицата казват, че са го гледали. Мисля, че тайната на успеха е да имаш екип, който обича работата си.“

„ГОЛЕМИ ИЗНЕНАДИ НИ ОЧАКВАТ ВЪВ ВТОРИ СЕЗОН“
След финала на сезона на сериала, Айтемур не скри вълнението си от втория сезон, повишавайки очакванията, казвайки: „Балансът на силите се промени в новия сезон. Очакват ни големи изненади.“

ЕСРЕФ РУЯ Е ПО KANAL D С ПОВТАРЯЩИ СЕ ЕПИЗОДИ„Ешреф Руя“ на Tims&B се готви за втория си сезон, пълен с изненади, и е на екрана всеки делничен ден по Kanal D с повторения на епизодите.

# 339
Бюшра е благодарила за пожеланията!

ИГ Бюшра Девели:
Благодаря много на всички, които отпразнуваха рождения ми ден и ми изпратиха своите мили пожелания. Обичам ви много 🤍 Също така докладвам от 32: Много по-добре е от 20-те. Така че всички можем да се успокоим.🫠 (Извинете за последната снимка)

Скрит текст:

# 340
Всички споменават за тия обрати.
Искаме си да ги видя как четат скриптовете пак. Едва ли ще се повторят от продукцията.
Бюшра, много я харесвам!-моя тип жена за красота!

# 341
От профила на Esrefruyadizitv в Инстаграм:
"Реших да не държа тези снимки в галерията си. Сбърках ли? "

# 342
Привет,момичета Heart

Все повече говорят за обрати в сюжета на новият сезон.Очаквам това да е сезона на Ешреф.В миналият сезон той беше малко или много губещ,попадаше в капани,залавян и т.н.,а "лошите" победиха така да се каже.Кадир седна на трона на Сираците,Чийдем се освободи от досадният Сердар и тя не беше наказана за постъпките си ,ако говорим за обрати-то тогава може би Ешреф ще яхне вълната и Кадир,Чийдем и т.н. ще му дишат прахта,тоест вторият сезон може би е по-благосклонен към Ешреф.Чака с нетърпение фрага-много съм любопитна за визията му във втори сезон.Дали ще я промени или не ?

# 343
Май имаме първи знак, че нещо е започнало "Ние започваме"

Колкото до обратите и мислите на bof4eto,  се надявам Ешреф поне вече да не е "останал по средата"

Сънувах, че разбих мечти,
бях във война със себе си,
 бях толкова уморен да бъда честен, изправих се и бях честен,
първо за теб, после за себе си.
Подготвих игра с отворени карти.

Не можех да кажа „върни се“,
 не можех да кажа „тръгвай“,
бях заседнал по средата,
не можех да обещая,
не обещах, не можех да излъжа.

Мечтаех, разбивах мечти,
уморих се да воювам със себе си,