Точно това е мерилото за истинския талант,всеки може да играе персонаж близък до собственият му характер,но истинското майсторство е да играеш характер ,който е напълно противиположен на теб самият и то толкова правдоподобно,че зрителят да изпита истинска емоция ,да се засмее,заплаче...
Тук според мен си много права и вникнала в дълбочина относно характера му Той може да излезе извън собствената си природа и да изиграе нещо напълно различно, но навикът за него е като котва, нещо, което му дава сигурност и стабилност в един свят, който е изпълнен с промени, напрежение и прожектори.
Аз само бих допълнила - нещо което да го върне към него самия след изиграването и въплъщаването в определен персонаж.
Говори за стабилност и уважение.Не знам колко е вярно това,което пишат в пресата относно залитанията и кръшканията му или по-скоро бих повярвала ако го е направил в момент,в който няма проект.Той има нужда от вълнението на снимачната площадка,влизането в кожата на героя,ако това му липсва и рутината му дойде в повече - ще кръшне.Проект или изневяра - и двете разчупват рутината ,ако това е от което има нужда.Ако има много проекти ще е верен,тогава ще му е нужна стабилността и котвата,ще си стои на дупето.