🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Не знам Вълка, какъв е по народност, но пише на английски

Чачо изглежда е на снимачната площадка

# 316
Ще да го проуча, бях стигнала до извода, че е сърбин.
Жаки, да и мен ми прави впечатление, че пише на английски и то на много добро ниво английски, ако го чуя как говори веднага по акцента ще го разбера нашенц ли е😉
 Тая снимка май и преди сме виждали или се бъркам, сякаш ми е позната по облеклото дамата.
Какво щастие е да се снимаш с актьор които харесваш. Грее й личицето.

# 317
Ели, и аз видях снимката, и аз мисля, че сме я виждали. Обаче май за нова я дават. А и тук мустаците са повече от брадата. Може са се бъркам.
Представяте ли си да го крият, че снима, за да не става лудница на сета. Отново е натрупал популярност и фенове от всички краища на сета се стичат да го видят и да се снимат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 318
Тя самата ги е пуснала преди два часа и е написала:
Esref Ruya Dump2 преди началото на новия сезон 🥺

Писала се е "журналист"

https://www.instagram.com/p/DNxlod1WLdP/?img_index=16

Има още в профила й.

# 319
Кадрите май са от първи сезон. Иначе браво, че е срещнала почти всички.

# 320
Ми тогава големи глупости пишат кога ще почнат да снимат. Явно наистина да не се юрнем да пречим

А понеже говорихме вече за пороците и понеже интернет не ме слуша, това е колекция от снимки, която като търсих за илюстрация и не ми излезнаха.

А тази е само за разкош. Защото са много сладки.

# 321

А тази е само за разкош. Защото са много сладки.

Аслъханче, колко сладко го гледа...много са сладки.

Гери, и на мен много пъти ми се случва така, когато търся някоя тематична снимка, да ми се появи, когато вече не ми трябва.

# 322
Момичета,привет Heart

Вчера не съм писала,оказа се свободна неделя и беше маратон с оставащите ми серии от Ичерде.Приключих го към 3,30 сутринта.На моменти труден,на моменти изнервящ,на моменти изморяващ ,но в цялост - разкошен !
Много добра игра на всички и въпреки,че всички играха чудесно ,Чачо отново се отличава с играта си,присъствието и таланта си.Любими моменти ми са ,когато осъзна ,че майка му знае,че е полицай под прикритие и хукна към нея,когато се събраха двамата братя и момента,в който бяха ги хванали и двамата - играта на шах с Джелял,която доведе до признанието му,че той е убил Юсуф.Те се смеят и аз се смея,те плачат и аз плача.Мелек - голяма красавица,великолепна жена.Един от най-забавните ми персонажи- беше Рижият,с това негова "вай","вай","вай","вай"
Още от началото беше дадена заявката ,че Юсуф взима при себе си само елита на полицейската академия,само най-добрите,като ги гледах какви са кухи гъдулки и ги премятат постоянно,ако това е елита ,страх ме е да си помисля останалата част от полицията на какво ниво са.Много плаках ,когато умря Юсуф - беше любим персонаж.
Бях разбрала ,че на този сериал са се запознали и събрали Чачо и Дуйгу.Не ми направи особено впечатление играта на Сема,да справяше се,но не ми блесна така да се каже.Иначе хубава жена,доста слаба,явно Чачо си пада по "клечки за зъби" ,защото и Аслъхан е доста слаба. Но в последната серия,както се пазеше Сарп да убива,като надяна защитната жилетка всичките ги изпозастреля Joy

Вече съм готова за Ешреф Heart

# 323
И аз след още 30 епизода на Меджезира, ще съм готова за Ешреф. Sweat Smile

# 324
Çağatay Ulusoy Eşref Rüya, действие зад кулисите (Eşref Tek)

В очакване на фраг

# 325
Ех, момичета направо ви завиждам, че гледате толкова хубави сериали за първи път сега.
Бофче, радвам се, че "Icerde" ти е харесал, определено и аз бях със същите емоции като твойте.
Меджезира съм го гледала също на един дъх, но много често съм се връщала пак да го гледам. Носих любимите герои и сцени в себе си и от време на време си гледах отново и отново. Върна се уж нещо да си припомня и откарам пак до сутринта.
Избягвам вече да го правя.
Да, риживия в "Icerde" е голям образ, докато те четох и се усмихвах, актьора беше голяма скица, все ги мъдреше едни - ту комични, ту трагични реплики.
Бофче, Дуйгу и Чачо  на снимачната площадка се загиджват, имаха доста дълга връзка над 5 години. Правилно си забелязала, дългокраки и слаби му са гаджетата. Ами те все актриси и манекенки. Аз не мисля, че критерия му за жена е точно телосложението, със сигурност е от значение, но според мен са успели и по-друг начин да го спечелят. Едва ли е само външния вид.
Да, видим как ще се развие връзката му с Аслъхан, тя е малко по-различна от предишните.

И двата сериала си заслужават да се изгледат, некачествен проект с Чаатай Улосой няма.
Героите му така са изградени, че всяка емоция е осъзнаваш и то в дълбочина. Играе уникално!
За мен от Емир до Ешреф, Чаатай си е изиграл детайлно ролите. И ако не беше той аз едва ли щях да гледам сега турски сериалчета.
За това си го харесвам Чачко!
Чакам си го като Ешреф.
И един Яманчо ...

Fabi, аржентинската го е постнала:
Екипът на сериала „Есреф Руя“ пристигна на снимачната площадка на 25 август, а Чагатай ще се присъедини към снимките на 27 август.
Първият трейлър ще бъде пуснат през следващите дни.
Новият сезон на сериала ще се излъчи премиерно на 17 септември.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:05 от eliet

# 326
Здравейте момичета,
Успях да ви прочета само до 18 стр. Свършиха ми лайковете, Sad
Иначе, Благодаря Ви, че ви има!
Нези,  ❤️
Истинска радост е темата ✌️

Нося Ви новата снимка на Чачо, явно снима

С нетърпение за новия сезон Simple Smile

Скрит текст:
Пиша рядко, не успявам да ви прочета навреме... надявам се да се нормализират нещата...търча по специфични изследвания. Sad неприятно и напряга...дори нямам време да си отворя телефона....  а и в работата ....това въвеждане на еврото, накара хората да луднат....пазаруват.... лудост ... пълна лудост ! Благодаря Ви, че ви има! ❤️

# 327
Момичета, късно се включвам, но бях на юбилей на свеки. Wink
bof4eto, бързо успя да изгледаш İçerde!
Моментите, които си посочила и на мен са ми любими. И е напълно разбираемо, това са едни от най-силните и емблематични мометти в сериала.
Когато Фюсун разбира, че Сарп е полицай под прикритие, тази сцена, беше изпълнена с огромен катарзис. Сарп изпита истинско облекчение, когато разбрах,че майка му вече знае истината
Такава чиста емоция! Няма как да останеш безчувствен. Сарп хукна към нея, сякаш да си върне доверието и обичта и.
Сълзите и прегръдката там са от онези моменти, които не са просто сюжет, а като лекуване на дългогодишна болка.
Много, много силна сцена! Чачо беше страхотен!
Другия разтърсващ момент- събирането на двамата братя.
Цялата история на сериала се движеше от тяхната раздяла, а после дойде мигът на истината.
Копнеж, вина, гняв, обич, всичко избухна в една сцена.
Шахматната партия с Джелял беше гениално заснета и написана сцена. Напрежението беше като в истинска партия шах.
Джелял, който винаги е бил „господарят на играта“, този път загуби контрол и призна убийството за на Юсуф.
Мелек- „голяма красавица, великолепна жена“-  аз също много я харесах.
Мелек е не само красива, но и символ на нежност и чистота в един мрачен свят.
Чрез нея се видя, че дори в живота на човек, пълен с насилие и тайни, може да има любов и мечта за „нормално щастие“.
Жалко, че беше трудно и кратко!
Когато тя умря, сълзите на Чачо също мното ме трогнаха!
Избщо İçerde е сериал, който не просто се гледа, той се преживява.
Не е случайно, че казваш „те се смеят и аз се смея, те плачат и аз плача“. Това е силата на великото актьорско изпълнение и добрия сценарий, емоцията преминава директно в сърцето.
Много се радвам, че ти е харесал!
Дуйгу не прави някаква кой знае каква роля в този сериал, но когато разбрах, че са заедно с Чаатай, си казах " той си е избрал най-хубавото момиче".
После се оставих да ме настроя отрицателно към нея...Frowning1
Едва след като се разделиха и превеждах едно телевизионно интервю- разговор с нея, видях, че тя всъщност има красива душа, освен красивото тяло.
Самия факт, че той беше толкова години,  ако не се лъжа 6-7, с нея, трябва да означава нещо.
Хриси, ще успееш ли да изгледаш Medcezir преди началото на Ешреф?
Nanni, стискам палци всичко да е наред! Hug
Отбивай се, когато можеш, да се разтовариш малко от стреса!

# 328
Ели, Оооо със сигуност ще си връщам да гледам пак.Много е хубав сериала,не знам защо ,но и Меджезира в началото трудно ми тръгна и Ичерде също,но после с кеф ги догледах.

Нези
Забравих да допълня и сцената,в която Фюсун и Умут се срещнаха. И аз много плаках,когато убиха Мелек.Изобщо на този сериал,проклинах и се карах,хоках възмутена,смях се и ревах от сърце JoyJoyJoy
Аз не познавам девойката,всъщност мога да съдя за нея по играта и.Няма я тази дълбочина,това докосване,както ти каза "Това е силата на великото актьорско изпълнение и добрия сценарий, емоцията преминава директно в сърцето.",но който има дарбата,всеки може да се научи що-годе свястно да играе,всички го правим в живота и не е толкова трудно да се справиш,но истинската дарба,истинското майсторство,истинската целувка от Бога с талант са малцина и един от тях е Чачо.Иначе може да е прекрасен човек ,но идея нямам.
Това до което съм стигнала до сега ,като извод за мъжа Чаатай е спрямо снимки,интервюта,роли донякъде е,че Чаатай свикне ли с нещо -трудно го пуска.Дори и да не е най,най-доброто,той ще го държи ,защото е свикнал с него,проверено във времето.Ще кажа защо така мисля,вярни дългогодишни приятелства,все още я следва в ИГ , еднаквите удобни маратонки,една и съща марка маратонки -само сменя като износи,дрехите с години в гардероба... всичко това ми говори за човек на навика,а и познавам доста мъже Везни и те са крайно премерени,толерантни и търпеливи и много,много рядко казват край,тоест тях ги зарязват ,а не те.Това във връзка,че щом е бил с нея 6-7 гоодини - има защо.Може и да има,а може и да няма.

# 329
bof4eto, може и да имаш право.
Това наистина е много характирно за везните-търпение, баланс, стремеж към хармония и нежелание за резки обрати. Везните често предпочитат да запазят познатото, дори когато не е „перфектно“, вместо да си създават напрежение с крайни решения.
И тук пак се връщаме на онова, което прави образа на Чаатай толкова интересен.
На сцената той може да бъде всякакъв- решителен, бурен, драматичен, краен…
А извън сцената изглежда като човек, който цени стабилността и рутината. Той може да излезе извън собствената си природа и да изиграе нещо напълно различно, но навикът за него е  като котва, нещо, което му дава сигурност и стабилност в един свят, който е изпълнен с промени, напрежение и прожектори.
За Дуйгу, може и да бъркам, момичета да ме поправят, ако е така, но той я последва в Инстаграм наскоро,  преди около година,  когато нейния сериал имаше някакъв проблем, той я подкрепи.
Това също говори много за човека и мъжът Чаатай. Wink

Общи условия

Активация на акаунт