🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 19 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Момичета, тази вечер ще има фраг.
Аз съм на гости ,ако някой го види и го донесе, после ще го преведа.

# 676
Ешреф Руя Епизод 14 Трейлър 1
 „Ако това е светът, Рейкън е един от тях!“
(СРЯДА, 17 СЕПТЕМВРИ)

# 677
От Бирсен
„Касапинът и капитанът“ идват в „Ешреф Руя“.
Сериалът Eşref Rüya ще има премиера на втория си сезон следващата седмица, на 17 септември. Героите „Касапинът и капитанът“ ще се присъединят към актьорския състав на феноменалния сериал на Tims&B.
Сценарий, написан от Ethem Özışık и Lokman Maral, сериалът ще представи Galip Erdal като Касапина и Muttalip Müjdeci като Капитана. Динчер, който крои план за отмъщение на Ешреф, ще бъде изигран от Taner Rumel. Ветераните актьори Levent Özdilek се присъединиха към сериала като „Хидър“, а Ebru NilAydın като прокурор Селма.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 23:55 от NeZ_9

# 678
Това надгробна плоча ли е?

# 679
Ешреф Руя Епизод 14 Трейлър 1
 „Ако това е светът, Рейкън е един от тях!“
(СРЯДА, 17 СЕПТЕМВРИ)

Нисан: Имаше някой в ​​живота ми. Сега сме далеч.

Мъж: Какво означава любовта за теб?

Нисан: Причината ни да съществуваме. Суровината на хората. Причината, поради която хората, животът ни, дори вселената са създадени.

Мъж: Сираците вече са в лоши ръце.

Кадир: Това е моят град. Аз определям правилата.

Чийдем:Някой иска да си тръгнеш.

Ешреф:  Защо да пренебрегвам тази доброта?

Жена: Ешреф излиза днес.

Мъж: Ние сме зад теб. Стига да вървиш пред нас.

Нисан:  Познавам този поглед. Ти ще направиш нещо.

Ешреф: Когато аз направя нещо, не мисля кой е пред мен, кой е зад мен. Правя го сам.

Ешреф: Докато бях вътре, светът се е променил. Ако това е светът отсега нататък, това е единственият начин.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 00:18 от NeZ_9

# 680
Момичета, благодаря Ви за фрага, превода! Ей, като стрели сте!
Аз уж се каних да ви изненадам, не успешен опит, уплеснах се в СМ.

И на мен ми прилича на надгробна плоча.
Ешреф накрая Кадир ли гръмна?
Нисан на сцената е много шик - прическа, тоалет..Айде, вече да идва 17.

# 681
Нови изображения от втори сезон
ТЕРМИНАТОР - Eşref Tek!

# 682
Благодаря ти, Жаки! Трейлърът се появява под мотото „Bundan sonra alem buysa Racon Tek“ - „Ако това е светът отсега нататък, Терминаторът е Тек“.
 Думата Racon има няколко значения.Тя може да означава и начин, метод, правило.
Но в случая май се има предвид жаргонното значение „Терминаторът“.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 01:18 от NeZ_9

# 683
Още снимки

# 684
И още малко

# 685
Стреля по Кадир, нали?

# 686
Така изглежда...но сигурно ни заблуждава.

"Пуснат е нов трейлър за Eşref Rüya, продуциран от Tims&B, продуцирани от Тимур Савджъ и Бурак Сагяшар, режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Йозъшък и Локман Марал. Сериалът Kanal се готви да се завърне на екрана с втория си сезон, като 14-ият му епизод ще се излъчи в сряда, 17-ти.

Борбата на Ешреф за оцеляване в затвора приема неочакван обрат с неизвестна молба. Това събитие, което отваря вратата към свободата, ще разкрие и как Ешреф ще продължи по пътя си.

Нисан, която е на път към славата, описва любовта в интервю като „нашата причина да съществуваме, суровината на човечеството, причината нашият живот и дори вселената да бъде създадена“. Нейната недовършена история с Ешреф, за която тя казва, че е „далеч сега“, само допринася за вълнението от новия сезон.

Кадир, който се грижи за сираците, след като Есреф попада в затвора, казва: „Това е моят град, аз определям правилата“ и това повдига въпроси за бъдещето на сираците.

Най-голямото любопитство на сезона е как Есреф ще се противопостави на новия ред и кога ще бъде разкрита истината за голямата му любов, Руя.

Към актьорския състав на сериала Tims&B този сезон се присъединяват Галип Ердал като „Касап“ и Муталип Мюдждеджи като „Каптан“.
Танер Румели ще играе „Динчер“, който крои грандиозни планове за отмъщение на Есреф. В сериала ще участват и актьорът #LeventÖzdilek като „Хъдър“ и #EbruNilAydın като „прокурор Селма“."

В трейлъра, който видяхме ясно са заложени три основни линии, които ще движат сезона.
1. Ешреф
Затворът вече не е само място за страдание, а арена на борба и шанс за свобода.
„Неизвестната молба“ е интригуваща. Може би става дума за сделка или тайна, която ще промени съдбата му.
Въпросът е ще излезе ли по-силен, но и по-жесток, или ще запази човечността си?

2.Нисан
Тук няма изненади.
Става публична фигура, дава интервю и това показва, че славата я приближава към големи сцени.
Думите и за любовта отекват постоянно, това май  е темата, около която всичко ще се върти.
Но признанието „той е далеч сега“ подсказва, че вътре в себе си тя още е вързана за Ешреф.

3. Кадир
Неговото издигане в Сираците е новата заплаха. Репликата „Аз определям правилата“ ясно показва, че иска да вземе мястото на Ешреф.
Това ще доведе до сблъсък, когато Ешреф се върне.
Всичко обаче се върти около любовта към Руя и миналото, което не е разказано докрай.
Точно „кога ще бъде разкрита истината за Руя“ ще е голямото напрежение, защото това ще преобърне не само живота на Ешреф, но и на Нисан.
Моето впечатление е ,че трейлърът е като обещание за сезон, изпълнен с контрасти. Слава срещу затвор, любов срещу власт, минало срещу настояще. А най-важното е, че сюжетът започва да трупа още повече драма и мащаб.

# 687
На мен ми се струва, че ни очаква доста интересен втори сезон.
Доволна съм от фрага.
Според мен Кадир ще даде фира.

# 688
Те само да не правят резки завои от първи сезон и ще се случат нещата.

Тази Нисан на мен ми се струва, че искат да я приближат много до образа на малката Руя. Още от тийзъра си го мисля. Затова косата ѝ е все по пригладена. Със светлината на лицето се опитват да я подмладят. Аз така го виждам.

Също така Ешреф е готов за битка и безкръвен начин за решаване на проблемите няма да има. Може и да са прави и Кадир да се замине.
Странно, че не показаха неговите мускетари. Сега наистина е Тек.

# 689
Добро утро!

Снощния фраг развълнува всички!
Гери, аз също не искам резки завои и се надявам да се придържат към историята.
Да, наистина неговият екип го няма.
Може би затова и Джерен, и Неджип си почиваха. Но не вярвам да ги занулят. Пo-скоро сега наистина се набляга на това, че Ешреф е Тек.
Още малко снимки зад кадър

Още малко остана.

Желая ви прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт