🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 19 487
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, момичета!
До късно сте стояли снощи имате нужда от кафе.

Ешреф излиза от затвора ще се окаже така, че Чийдем е единствената която ще е до него в този момент.
Ирмак, Гюрдал, Фарук, Мюслюм дали не са се разпръснали и на по-късен етап се събират. Ешреф тръгва да ги търси или пък те разбират, че Ешреф поема вината и затова се отдръпват и не могат да му простят. Дано само не ги изкарат, толкова ги харесвах четворката. С новите актьори, нови линии, ще видим...и на мен не ми се иска да се отклоняват от историята.

Желая ви щастлив вторник!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 09:45 от eliet

# 691
Интересно ми беше мнението на господин Седат за фрага и затова го потърсих.
https://x.com/SedatDilaver/status/1965167713887932904?t=t0tDrXrb … tcL_5pDW4JWw&s=19
Като оставим настрана сериала, ако беше пуснат в киносалоните с този трейлър, щеше да е най-добрият филм на годината. На практика вдига летвата за цялата сериална индустрия.

Доста е противоречиво...Thinking

# 692
Здравейте,

Нези, не разбирам. Кое е противоречиво?

Джерен много активно пуска фрагове и тийзъри. На снимки беше. Може просто да искат да ни объркат. Нито тях ги няма, нито Кадир да е мъртъв.

Аз отново държа на своето. Докато не видя серията сама няма да нагласям историята.
Е, в едно съм сигурна. Ешреф излиза. И подозирам, че го намушкаха. Ама той така си обича. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще видим дали е било инсценирано или Кадир се опитва да го убие. Тук Чийдем трябва да се намеси. Тя го иска жив. А нейният съучастник го иска мъртъв. Това наистина е сложно за нея и ще го измъкне.

# 693
Добро утро!

Благодаря за всичко споделено, очертават се интересни събития. В края на миналия сезон мислех,че Чейдем ще приключи вече своето участие, но сценария се завъртя в съвсем друга посока. Това което виждам е,че тя и Кадир ще бъдат в основата на интригата през сезона или поне до едно време.

# 694
Добро утро!

Ели ме е отменила, с удоволствие ще си пийна кафенце, че едвам си отворих очите.
Нези, Седат пише както му е удобно и плямпа като всеки блогър.
Днес му харесва, утре не му харесва....пълен въздухар.
Поредният драскач, който издига на пиедестал Деметра, за сметка на другите, изобщо не го чети.

# 695
Цитат
Нези, не разбирам. Кое е противоречиво?
Гери, да оставим на страна сериала, чийто фраг издига сериалната индустрия на друго ниво, на мен лично ми звучи противоречиво.
От една страна трейлърът е толкова впечатляващ, че дори на кино ниво би издържал. Това е голямо признание за екипа.
Противоречието идва от там, че изречението звучи така, сякаш сериалът не е достатъчно престижен, което не е вярно.
Аз бих казала, че по-скоро става дума за ентусиазъм от негова страна, но  изказан малко крайно, за да има и критика. Wink

Нинче, защо Чийдем да приключи участието си? Според мен без нея няма да е същото, тя има ключова роля в сериала и държи интригата на друго ниво.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:39 от NeZ_9

# 696
Фрагът е точно това, което очаквах. Радвам се, че не са снижили нивото, точно обратното. Наистина е като трейлър на филм.
Гери, това с подмладяването на Нисан и аз си го помислих, явно не е само в моята глава. С плитчиците, с подпухналите устни, явно не е само в моята глава.
Нямам търпение да видим Ешреф с какви нагласи е по темата Нисан/ Руя.
Не мисля, че фрагът ни показва всичко, даже напротив, опитват се да ни залъжат отново, та за мен Ешреф няма да застреля (още) Кадир, както е загатнато, няма и да имат обща сцена Нисан и Ешреф, по-скоро си представям, че ще отиде на нейното участие, ще им се срещнат погледите и така ще приключи епизода.
Чийдем е основна движеща фигура на лошите, колкото и да бърка нещата, премахнат ли я, ще е грешка, най-вече заради достоверната игра. Прекрасна е.

# 697
Хриси, съгласна съм, че премахването на Чийдем ще е грешка, а и според мен тя е от главните герои на историята и ще остане до края.
За мен фрага е толкова объркващ, че нищо няма да е така както изглежда.
Гласовете и действията се преплитат един през друг. Много ми хареса сцената с Ешреф как слиза от колата и вижда билборда с Нисан...много добре изиграна с движение и поглед от Чачо.
Изобщо много съм доволна от фрага и очаквам много добър втори сезон.

# 698
Жаки, и на мен много ми хареса тази сцена.

Много е възможно това да е моментът, в който Ешреф решава дали да се бори отново за любовта им или да я пусне да върви по пътя си.

Сякаш визуално са сблъскани два различни свята- този на Нисанот  билборда, голяма, силна, вече постигнала мечтата си, за която в първи сезон се бореше. Това е образът и като звезда, разпознаваема, недостижима.
А Ешреф е долу, в тъмното, с поглед нагоре. Той вече е „малък“ спрямо новия и свят, изостанал във времето, като човек, който е пропуснал много докато е бил в затвора.
Имам чувството, че Ешреф осъзнава, че докато той е воювал за оцеляване, Нисан е поела по съвсем различен път.
Виждам и тъга, но и гордост в погледа му, като човек, който разбира, че тя е сбъднала мечтата си, но вече е далеч от него.
В същото време тази сцена ни  подчертава разминаването им  тя вече принадлежи на друг свят, а той още носи белезите на миналото...
Вие как възприемате тази сцена?
Според вос, когато Ешреф я види вече като „голямо име“, ще се почувства ли недостоен за нея, или това само ще го амбицира да си я върне?

# 699
Ааа, няма начин мъжкото его да не се събуди в него.
Все пак той я тласна към сбъдването на мечтите й и това ще и негова победа, която не би изпуснал.
Спомняте си как купи онова заведение, за да не я загуби...сега пак няма да иска да я пусне.
Със сигурност ще им се преплитат пътищата непрекъснато. На мен ми е любопитно каква ще е нейната реакция като го види.

# 700
Всъщност ние вече видяхме как реагира тя, на обаждането, което и съобщи, че Ешреф излиза днес.

От тази сцена личи, че обаждането я сварва неподготвена. Лицето на Нисан е напрегнато, дава знак за шок, смесен с тревога.
Нисан вероятно изпитва и страх, и облекчение, и вълнение. Страх, защото знае какво може да последва, облекчение, защото въпреки всичко, дълбоко в себе си може да е чакала този момент.
Именно този шок,който виждаме в очите и ми показва, че  тя не е готова, но вътрешно знае, че срещата е неизбежна.
Това, което ми направи впечатление е, че все още е в същото жилище.

# 701
Погледът, изражението, мълчанието на Ешреф пред билборда са най- силният момент във фрага.
При всички положения  ще показва друго, но вътрешно ще я търси и иска, ще има пак голяма вътрешно борба Ешреф, такова ми е усещането.

# 702
Имах предвид, когато се видят лице в лице.
Факта, че продължава да го споменава в интервюто с журналиста, говори че тя не го е забравила, мисли за него, според мен е сигурна в чувствата си, но несигурна в неговите.

# 703
Да, Жаки, съгласна съм.
Каквото и да говори публично (например в интервю за любовта и живота), вътрешният и свят още е здраво свързан с Ешреф.
Срещата между тях е дългоочаквана от всички.  Hug
А, що се отнася до визията на Демет,  тук много ми харесва - има много  приятно, младежко излъчване.

# 704
Минала през хиляда филтри, когато я дават отблизо без филтри е много зле. Толкова е подпухнала от корекции, че не е за гледане, а този оператор явно хич не я долюбва, че все ни я навира в близък план.

Плаката за сезон 2

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:47 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт