🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 19 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Това ли е постера за новия сезон?

Много интересно!
Ешреф отново е в центъра, седнал на кожени си  стол, облечен в черно, със стабилна и самоуверена поза. Това говори за завръщането му в позиция на власт, контрол и респект. Вече не е просто затворник, а човек, който отново  държи нещата в ръцете си.
Нисан до него, в бляскава сребриста рокля. Излъчва сила и увереност.
Виждаме я с нов имидж, вече е постигнала мечтата си и стои като равностойна фигура до него, не в сянка.
Тук май  вече нява да иваме история за падение и оцеляване, а за власт, престиж и сблъсък на силни характери.

# 706
Най-коментираният сериал през предходната седмица, 1 - 7 септември 2025 г. 

# 707
С тази визия е и в първи сезон, първи епизод на портрета, което ме навежда на мисълта, че ще е последен Sad
Но трейлъра за 14 епизод е уникален 😍
А снимката на Руя я показва, докато той е в затвора, нали? Възможно ли е Ешреф да сънува?! Защото и на мен не ми се вярва, че ще имат сцени заедно. Аз също очаквам епизода да приключи, когато им се засекат погледите, по време на нейн концерт.

# 708
Сега видях, че към постера има и слоган.

Сърцето обича само веднъж, съдбата го изпитва много пъти.
Eşref Rüya сезон 2.

Това изречение е страхотно попадение, защото хваща в едно изречение цялата драматургия на Eşref Rüya.
И е идеален за сезон 2, защото ни показва, че няма да има „нова любов“ за Ешреф и, че  драмата няма да е дали обича Нисан, а какво ще жертва и какво ще понесе, за да остане верен на това чувство.
И е интересно, че звучи почти като обещание към нас,  да не се притесняваме за „разпиляване“ на любовната линия, тя е една и остава.Wink

# 709
Точно така, а тя от стената, вече е до него.

В първия сезон Нисан (Руя) се появи в кадър зад Ешреф, сякаш това беше неговият неосъществим сън, а сега се появява до него, което означава, че е реално!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 13:17 от jackie.

# 710
Да, това е пътят на Ешреф. Любовта е неговата константа, а всичко останало е серия от тежки изпитания, които съдбата му поднася.
И затова историята ми харесва, защото показва не просто любовна драма, а един мъж, който носи неизменна вярност в сърцето си, независимо от цената.
Този слоган е изцяло фокусиран върху Ешреф и неговия вътрешен път.
„Сърце обича само веднъж“ - за него това е аксиома. Колкото и години да минат, колкото и лица да срещне, неговото сърце принадлежи единствено на Рюя. Това е основната му истина.
„Съдбата го изпитва много пъти“
Да,  именно той ще е този, който ще плати, с цената на много изпитания.
Затворът, семейството, единственият баща,  който е имал. Това да види как жената, която обича, живее друг живот и става известна, също е изпитание.
Дори свободата, която му се отваря сега, е ново изпитание, защото ще му е трудно да съчетае миналото си с настоящето и да запази любовта си чиста.
Защото „Сърцето му обича само веднъж.
Но съдбата му е тя и ще го изпитва до край.“
За Ешреф любовта не е избор, а неизбежност, Нисан е неговата Руя, неговата мечта, неговата болка и изпитание едновременно. Heart

# 711
Ха-ха!
Ешреф Тек се завръща...треперете!

# 712
Много ми хареса:"Сърцето обича само веднъж, съдбата го изпитва много пъти.
Eşref Rüya сезон 2.
"
Ама и това много ми харевса"Любовта е неговата константа,..."
"Сърце обича само веднъж“ - за него това е аксиома.
Нези, ами много точни матемически понятия си използвала, браво!

Ей, затова трябва да си я обичаме математиката, подрежда мислите ни😉.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:25 от eliet

# 713
Somera Rating за понеделник, 8 септември.

# 714
Момичета,привет Heart

Доста сте обсъдили,съгласна съм с всички.Но на мен ми се върти едно нещо в главата.Тя НЕ постигна мечтата си ! Тя беше бутана от Ешреф да постигне мечтата си.За да е там тя е благодарение на него.Затова гледайки сцената с билборда в моето усещане е ,че Ешреф изпитва гордост,че тя е успяла да не се уплаши и да следва този път,защото за да постигне мечтата си,Ешреф едва ли не трябваше като малко момиче да я заведе за ръчичка при учителя Метин,а тя от колата щеше да скача и не искаше да слиза.

Относно постера - слагат ги равностойни,тя до него.Ще видим дали е така.В първи сезон Нисан беше бреме за него,ако са я развили като персонаж и са я превърнали в силна жена ще е чудесно,но аз лично ще изчакам да видя.Липсва ми близостта,която имаше в постера на първият сезон,дори и ръцете не им се докосват тук.

Генерално фрага ми хареса,но в него нямаше сцените от имението на Ешреф,където той и Кадир се конфронтираха лице в лице,което означава ,че няма как да му се размине на Кадирчо само един куршум през стъклото.

Свършиха ми лайковете ♥

# 715
Точно така, а тя от стената, вече е до него.

В първия сезон Нисан (Руя) се появи в кадър зад Ешреф, сякаш това беше неговият неосъществим сън, а сега се появява до него, което означава, че е реално!

Еее, това с постерите е много добра заигравка. Много ми хареса, съвсем бях забравила този от първи сезон и не се усетих, че е облечена със същите дрехи/стайлинг, но този път е до него. Харесват ми много такива детайли.

Съгласна съм с Бофчето, че по-скоро Ешреф изпитва гордост и щастие, че Нисан е успяла да постигне мечтите си, сякаш е имало смисъл той да поеме вината и, всъщност вината не е изцяло нейна.

# 716
Момичета мисля, че точно и конкретно се изразих.. В края на миналия сезон, събитията така се бяха развили и смятах,че историята й ще свършва. Защото уби човек, стигна границата, но края на сезона беше съвсем различен от очакваното. Никъде не пиша,че ще я махат или че искам да я махат, че не я харесвам и прочие.

# 717
Ааа, Нинче, никой не казва,че не я харесваш!
Аз само попитах защо си мислила, че е приключила участието си.
Но ти вече си отговорила на този въпрос. Hug
Bof4eto, тончо това и аз си мислех-  има тъга, но и гордост в погледа му, като човек, който разбира, че тя е сбъднала мечтата си, за което той е допринесъл, но вече е далеч от него.
Хриси, и на мен ми хареса заигравката с постерите!

# 718
Нинче, споко, по никакъв начин не съм си помислила, че не я искаш или нещо подобно,  просто писах, че добре се справя с ролята и е от главните героини. То не може без отрицателни герои. Нещо не сме се разбрали.

# 719
Ооооо спокойно ще мина и без психопатката Joy

Като го гледам как гледа билборда е с усещането на "струваше си" в Ешрефовата мъченическа глава.Реално,всеки тряваше да си понесе отговорността и последиците,ама пусто Чачо в кой проект не е играл спасител ? Няма такъв.

Общи условия

Активация на акаунт